قلب و زندگی؛ مصطفی بیات عمومي اختلالات گلوکز موجب افزایش ریسک ابتلاء به سکته قلبی می‌شود!

اختلالات گلوکز موجب افزایش ریسک ابتلاء به سکته قلبی می‌شود!

▫️محققان انستیتوی تحقیقاتی کارولینسکا واقع در سوئد دریافتند تشخیص ندادن اختلالات گلوکز موجب افزایش ریسک ابتلاء به سکته قلبی و نوعی بیماری عفونی در بافت اطراف دندان موسوم به پیوره می‌شود.
▫️این تحقیقات نشان داد سابقه اختلالات گلوکز تشخیص داده نشده که شامل دیابت و پیش‌دیابت هستند، با وقوع سکته قلبی ارتباط دارند و تعداد افراد مبتلا به این دو عارضه در میان گروه بیماران دو برابر گروه داوطلبان سالم است. همچنین مشخص شد تعداد افراد مبتلا به عارضه پیوره در میان گروه بیماران بسیار بیشتر از افراد مبتلا به این عارضه در میان گروه افراد سالم است.
▫️گزارش کامل این تحقیقات در نشریه
Diabetes Care
منتشر شده است.

Leave a Reply

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Related Post

کروناویروس (Covid-19) و بارداریکروناویروس (Covid-19) و بارداری

▫️در حاضر شواهد بسیار محدودی در مورد تأثیر کرونا-ویروس روی خانمهای باردار و‌ جنین وجود دارد. تغییرات فیزیولوژیک و ایمونولوژیک در دوران بارداری ممکن است افراد باردار را در ریسک

۵ اچ تی پی (هیدروکسی تریپتوفان) برای اضطراب۵ اچ تی پی (هیدروکسی تریپتوفان) برای اضطراب

▫️ال-ترپیتوفان و ۵-HTP به طور گسترده به عنوان درمان‌های جایگزین اضطراب عمومی استفاده می‌شوند. – هر دوی این آمینواسیدهای برای ساخت سروتونین در مغز ضروری هستند. – سروتونین نوروترنسمیتری است

نتیجه مصرف منظم منابع غذایی غنی از ویتامین C در بزرگسالاننتیجه مصرف منظم منابع غذایی غنی از ویتامین C در بزرگسالان

مطالعه محققان دانشگاه اوتاگو در نیوزیلند نشان داده است، مصرف منظم منابع غذایی غنی از ویتامین C در بزرگسالان، باعث افزایش احساس سرزندگی و بهبود عملکرد مغز می‌شود. ▫️به گزارش