قلب و زندگی؛ سایت شخصی دكتر مصطفی بیات فوق تخصص قلب و عروق عمومي دستورالعمل درمانی انجمن قلب و انجمن آترواسکلروزیس اروپا جهت کنترل دیس لیپیدمی

دستورالعمل درمانی انجمن قلب و انجمن آترواسکلروزیس اروپا جهت کنترل دیس لیپیدمی

سطح هدف LDL:

برای بیمارانی که در ریسک بسیار بالایی قرار دارند، توصیه می شود میزان LDL کمتر از ٧٠mg/dL حفظ شده و یا در شرایطی که LDL پایه بیمار mg/dL ١٣۵-٧٠ است، حداقل ۵٠٪‏ کاهش یابد.

بیماران با ریسک بسیار بالا شامل:
– بیماری قلبی عروقی شناخته شده
– دیابت و آسیب ارگانی
– نارسایی شدید کلیوی

برای بیمارانی که در ریسک بالایی قرار دارند، توصیه می شود میزان LDL کمتر از ١٠٠mg/dL حفظ شده و یا در شرایطی که LDL پایه بیمار mg/dL ٢٠٠-١٠٠ است، حداقل ۵٠٪‏ کاهش یابد.

بیماران با ریسک بالا شامل:
-دیابت
– نارسایی کلیه

ESC/EAS Guidelines for the management of dyslipidaemias. 2016 Oct 27;38(29):2245-55.

✍دکتر بیتا شهرامی
دستیار تخصصی فارماکوتراپی (داروسازی بالینی)
دانشگاه علوم پزشکی تهران

Leave a Reply

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Related Post

علت ۳۰ درصد سکته های مغزی ناشی از نامنظمی های ضربان قلب است!علت ۳۰ درصد سکته های مغزی ناشی از نامنظمی های ضربان قلب است!

دبیر علمی بیست و یکمین کنگره بین المللی تازه های قلب و عروق، گفت: علت بروز ۳۰ درصد سکته های مغزی ناشی از نامنظمی های ضربان قلب است. او تاکید

افزایش خطرابتلای کودکان به بیماری قلبی با مصرف بیش ازحد فست فودافزایش خطرابتلای کودکان به بیماری قلبی با مصرف بیش ازحد فست فود

▫️محققان بریتانیائی با بررسی وضعیت سلامت ۱۹۰۰ کودک ۹ تا ۱۰ ساله دریافتند مصرف بیش از حد فست فود منجر به افزایش خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی و دیابت در

گوشت قرمز خطر ابتلا به بیماری های قلبی را از طریق باکتری های روده ای افزایش می دهد!گوشت قرمز خطر ابتلا به بیماری های قلبی را از طریق باکتری های روده ای افزایش می دهد!

▫️محققان موفق به کشف دلایلی شدند که نشان می دهد رژیم غذایی گوشت قرمز چگونه با باکتری های روده ای در ارتباط است و می تواند خطر ابتلا به بیماری