قلب و زندگی؛ مصطفی بیات عمومي در زمان حمله قلبی چکار کنیم؟

در زمان حمله قلبی چکار کنیم؟

این ویدیو رو برای کسانی که مشکل قلبی دارند بفرستید

Leave a Reply

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Related Post

نیتروگلیسرین (TNG)نیتروگلیسرین (TNG)

▫️از دسته دارویی نیترات ها می باشد که با آزاد کردن گاز NO سبب شل کردن عضلات صاف عروق و در نتیجه گشادی عروق و افت فشار خون می شود.
▫️یکی از اندیکاسیون های اصلی آن هایپرتانسیون می باشد
▪️عوارض آن را با رمز هفت به ذهن بسپارید
ه: هیپوتاسیون و هدک (headache)
ف: فلاشینگ (گرگرفتگی)
ت: تاکیکاردی رفلکسی و تهوع

▪️نکته: تی ان جی با گشادی عروق مننژ سبب سردرد می شود .
▪️نکته: مهمترین تداخل تی ان جی با داروهای مهارکننده فسفو دی استراز تیپ ۵ (سیلدنافیل ،تادالافیل و….) می باشد
▫️از  تجویز همزمان تی ان جی با سیلدنافیل (ویاگرا) اجتناب شود زیرا تجویز همزمان سبب هیپوتانسیون شدید و حتی مرگ میشود
▫️قبل از تزریق تی ان جی حتما فشار خون بیمار را کنترل نمایید اگر فشار خون بیمار کمتر یا مساوی ۹۰میلی متر جیوه بود از دادن دارو خودداری نمایید.
▫️تی ان جی با سرم نرمال سالین و دکستروز ۵%، رینگر و رینگرلاکتات  سازگاری دارد.

بر اساس نتایج یک مطالعه؛ ماسک، حجم ابر ذرات کرونای ناشی از سرفه را ۲۳ برابر کوچک‌تر می‌کند!بر اساس نتایج یک مطالعه؛ ماسک، حجم ابر ذرات کرونای ناشی از سرفه را ۲۳ برابر کوچک‌تر می‌کند!

▫️نتایج یک مطالعه جدید نشان می‌دهد داشتن ماسک بر صورت باعث می‌شود حجم ابرهای حاوی ذرات عفونی ویروس کرونا که بر اثر سرفه کردن ایجاد می‌شوند تا ۲۳ برابر کوچک‌تر شود و در نتیجه خطر انتقال عفونت کاهش یابد.
▫️به گزارش روزنامه دیلی میل (https://www.dailymail.co.uk/sciencetech/article-8859379/COVID-19-Cough-clouds-coronavirus-particles-23-TIMES-smaller-wearing-mask.html)، این مطالعه که توسط محققان یک موسسه فناوری در هند انجام شد، نشان می دهد که داشتن یک ماسک جراحی بر صورت در مقایسه با نداشتن ماسک، حجم ابرهای منتشر شده بر اثر سرفه کردن را هفت برابر و ماسک ان- ۹۵ این حجم را ۲۳ برابر کاهش می دهد.
▫️مشروح این مطالعه در مجله
Physics of Fluids
منتشر شده است.

@SciJournals

خوردنی های مفید برای کنترل قند خونخوردنی های مفید برای کنترل قند خون

انواع حبوبات: همه انواع حبوبات اعم از عدس، لوبیا قرمز، لوبیا چیتی، لوبیا سیاه یا نخود، شاخص گلوکز (شاخص گلیسمی) پایینی دارند و این بدان معناست که کربوهیدرات موجود در خود را به تدریج آزاد می‌کنند.

سیب: بسیاری از افراد تصور می‌کنند هیچ میوه‌ای در رژیم غذایی افراد دیابتی وجود ندارد اما این تصور اشتباه است. میوه‌هایی هم‌چون سیب که شاخص گلیسمی پایینی دارند را می‌توان در رژیم غذایی دیابتی مصرف کرد.

بادام: این نوع از آجیل سرشار از منیزیم است که می‌تواند به بدن شما کمک کند تا انسولین خود را به طور موثرتری مصرف نماید.

اسفناج: هر فنجان از این برگ سبز پخته شده ۲۱ واحد کالری دارد و سرشار از منیزیم مفید برای قند خون و فیبر است.