قلب و زندگی؛ مصطفی بیات عمومي در زمان حمله قلبی چکار کنیم؟

در زمان حمله قلبی چکار کنیم؟

این ویدیو رو برای کسانی که مشکل قلبی دارند بفرستید

Leave a Reply

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Related Post

پزشک خوب یعنی چه؟پزشک خوب یعنی چه؟

-پزشک خوب پزشکی است که مطبش غلغله باشد ولی لازم به وقت گرفتن نباشد و آدم اصلا معطل نشود و هر وقت دلش خواست زود معاینه بشود.
-پزشک خوب پزشکی است که مریض قبل از ما را دو دقیقه ای راه بیاندازد و طولش ندهد ولی به ما که رسید یک ساعت وقت بگذارد و تمام مشکلات خودمان و همراهمان و فامیلمان را حل کند.
– پزشک خوب پزشکی است که پوز داشته باشد ولی فقط پانصد تومان بگیرد و البته سر و ظاهرش شیک باشد و دندان های مرتب و مطب درست و درمان بالاشهری داشته باشد.
– پزشک خوب پزشکی است که منشی اش را بخاطر ما دعوا کند و ما هم بتوانیم هر چقدر دلمان خواست منشی را فحش بدهیم.
-پزشک خوب پزشکی است که فوق تخصص تمام رشته ها از امریکا باشد و با یک مراجعه تمام بیماریها را بدون قرص و دوا و آزمایش حل کند و توی دفترچه ی همسایه ب کمپلکس بنویسد و به داروخانه بگوید که حتما بیمه حساب بشود.
-پزشک خوب پزشکی است که توی بیمارستان دولتی بدون هیچ امکاناتی آدم را درمان کند وگرنه اگر امکانات و وسایل باشد که همه افلاطون می شوند.
-پزشک خوب پزشکی است که آدم هر طور دلش خواست زندگی کند و هر چیز که دلش خواست بخورد ولی با یک نسخه آدم را بهتر از روز اولش بکند.
-پزشک خوب باید در تمام ساعات شبانه روز دم دست باشد و با یک تلفن کار آدم را راه بیاندازد.
-پزشک خوب مواظب بابابزرگ پیر آدم است و عید که می خواهیم به مسافرت برویم شب تا صبح توی بیمارستان مثل پروانه دور سرش می چرخد.
-پزشک خوب هووی آدم را ناکار می کند و مهر آدم را به دل شوهرش می اندازد.
– پزشک خوب کاری می کند که ابعاد آدم مناسب شود و قوت آدم مثل بیست سالگی بشود
-پزشک خوب باید لوطی باشد و اگر به بچه تریاک  یا به مادربزرگ عنبرنسارا خوراندیم و مسمومشان کردیم باید گردن بگیرد و بگوید خطا از من بود.
-پزشک خوب جنبه ی شوخی دارد و به حرف های ما گوش می کند و می خندد و آخرسر بدون هیچ چشمداشتی هر چقدر خواستیم استعلاجی می نویسد.
-افسوس که در این دوره و زمانه پزشک خوب گیر نمی آید و همه تقلبی شده اند… یادش بخیر قدیم… یادش بخیر…

روغن پالمروغن پالم

▫️روغن پالم از میوه درخت پالم که نوعی خرما است و در مناطق حاره که در فاصله ۱۰ درجه خط استوا قرار دارند به عمل می آید و از گیاهان بومی آفریقا شمرده می شود.
– گونه آفریقایی آن در غرب آفریقا، بین آنگولا و گامبیا و گونه آمریکایی‌اش در نواحی گرمسیر آمریکای جنوبی و مرکزی یافت می‌شود.
– این گیاه اولین بار در کشورهایی مانند آنگولا و توگو کشت شد و از سال ۱۸۴۸ میلادی کشت آن در کشورهایی مانند مالزی، اندونزی و فیلیپین آغاز شد.
▫️نخل روغنی برای اولین بار در مالزی به عنوان یک گیاه زینتی کاشته شد و هم‌اکنون کاشت آن سنگ ‌بنای بخش کشاورزی این کشور را تشکیل می‌دهد و ۳/۳ میلیون هکتار را زیر کشت خود دارد.
– میوه این درخت به شکل آلو بوده و از دو بخش گوشتی میوه و هسته تشکیل شده که ۴۹ درصد میوه را روغن پالم و ۵۰ درصد از هسته را روغن هسته پالم (Palm kernel Oil) تشکیل می دهد به طوری که این دو روغن از ترکیبی کاملاُ متفاوت برخوردارند.
– هر دو روغن به صورت فیزیکی و نه از طریق حلال های شیمیایی استحصال می شوند.
– روغن پالم از اسیدهای پالمیتیک و اولئیک تشکیل شده و میزان اشباع آن ۵۰ درصد است حال آنکه روغن هسته پالم (پالم کرنل) از اسید لوریک تشکیل شده و میزان اشباع آن بیش از ۸۰ درصد است.
– تولید روغن هسته پالم همراه تولید روغن پالم بوده و مقدار ۱۳-۱۰ تن روغن هسته پالم به ازای هر ۱۰۰ تن روغن پالم تولید می شود. هسته خشک پالم در حدود ۵۳-۴۴ درصد روغن داشته و این روغن شبیه به روغن نارگیل است. بیشترین مصرف روغن هسته پالم در محصولات غذایی نظیر مارگارین و کره قنادی و همچنین در صابون سازی است.
– پالم به دلیل مقاوم بودن در برابر حرارت برای تولید روغن های جامد خوراکی استفاده می شود. این روغن دارای بیشترین میزان اسید چرب اشباع در حدود ۵۰ درصد است.
– امروزه روغن پالم دومین روغن نباتی جهان از نظر تولید به شمار می آید و بالاترین میزان صادرات را در میان روغن های نباتی خوراکی به خود اختصاص داده است. مالزی تولیدکننده و صادر کننده تراز اول روغن پالم در جهان به شمار می رود.
▪️هر گرم روغن پالم ۹ کیلوکالری انرژی تولید می‌کند. از سوی دیگر روغن‌ها منبعی سرشار از ویتامین‌های A,D,E به شمار می‌آیند.
– روغن پالم قرمز که به مقدار کمی فرآوری شده حاوی توکرفرول و توکوتری انول های طبیعی (ویتامین E) و کاروتنوئیدها می باشد که علت رنگ قرمز روغن است.
▫️روغن خام پالم منبعی سرشار از پیش ویتامین A به شکل انواع کاروتنوئید به میزان ۵۰۰ تا ۷۰۰ بخش در میلیون است.
– روغن پالم قرمز حاوی مقداری زیادی آلفا و بتا کاروتن می باشد که حدود ۹۰ درصد کل محتوای کاروتنوئید آن است.
– آلفا کاروتن دارای اثرات ضدسرطان قوی بوده و به طور کلی کاروتنوئیدها فعالیت پیش سازی ویتامین A را دارند.
– در بدن کاروتنوئیدها به ویژه بتا کاروتن می تواند به ویتامین A تبدیل شود و از این رو عملکرد سیستم ایمنی را افزایش داده و از کمبود ویتامین A در بدن جلوگیری می کند.
▫️روغن پالم سرشار از ویتامین E بوده و حاوی هر دو نوع توکوفرول و توکوتری انول به میزان ۶۰۰ تا ۱۰۰۰ بخش در میلیون است. ویتامین E یکی دیگر از ترکیبات آنتی اکسیدانی مهم در ترکیب روغن پالم است که می توان به کاهش LDL و تری گلیسیرید کمک کرده و سطح کلسترول HDL (کلسترول خوب) را افزایش دهد و خطر حمله قلبی را کاهش  و عملکرد ایمنی و مبارزه با سرطان افزایش می دهد.
▫️روغن پالم مثل همه چربی ها از اسیدهای چرب و گلیسرول تشکیل شده اما برخلاف تمام چربی ها، اسیدهای چرب اشباع فراوانی دارد که در دمای اتاق جامد هستند.
▫️یک سوم روغن مصرفی دنیا پالم است اما در ایران در چند سال گذشته یک دوم روغن مصرفی کشور را پالم تشکیل داده است.
▫️روغن پالم شبیه روغن جامد است و مصرف آن در هیچ جای دنیا ممنوع نیست اما از نظر تغذیه ای توصیه می شود آن را مصرف نکنند، هرچند که این روغن به دلیل بالا بودن پایداری حرارتی در روغن های سرخ کردنی مورد استفاده قرار می گیرد و لذا توصیه این است که مردم روغن پالم و سرخ کردنی را کمتر مصرف کنند.

مصرف روزانه آجیل و سویا به حفظ سلامت قلب کمک می کندمصرف روزانه آجیل و سویا به حفظ سلامت قلب کمک می کند


▫️یکی از دلایل اصلی افراد مبتلا به بیماری قلبی، کلسترول بالاست که می تواند موجب انسداد جریان خون در شریان ها شود.
▫️محققان توصیه می کنند افراد گوشتخوار می توانند به منظور پرهیز از تشکیل کلسترول، یک یا دو وعده از پروتئین های حیوانی نظیر گوشت و محصولات لبنی را با پروتئین های گیاهی نظیر سویا، مغزیجات آجیلی و حبوبات جایگزین نمایند.
یافته ها نشان داد مصرف روزانه یک یا دو وعده پروتئین های گیاهی می تواند نشانه های اصلی کلسترول بالا را تا حدود ۵ درصد کاهش دهد.
▫️جان سیونپیپر، سرپرست تیم تحقیق از بیمارستان سنت میشل کانادا، در این باره می گوید: «فواید سلامت این پروتئین های گیاهی زمانی بیشتر می شود که افراد از سایر مواد خوراکی کاهش دهنده کلسترول نظیر فیبرهای محلول در آب، جو و استرول های گیاهی استفاده نمایند.»
در این مطالعه، محققان ۱۱۲ نفر را که به طور تصادفی پروتین های گیاهی جایگزین گوشت در رژیم غذایی شان شده بود را به مدت حداقل ۳ هفته بررسی کردند.
▫️به گفته محققان، پیروی از یک رژیم غذایی گیاهی می تواند منجر به تغییراتی در ترکیب بدن شود که در نهایت به کاهش میزان کلسترول و همچنین کاهش وزن و فشارخون کمک می کند.