قلب و زندگی؛ مصطفی بیات عمومي چند نکته مهم درارتباط با تزریق عضلانی

چند نکته مهم درارتباط با تزریق عضلانی


🔴برای پنیسیلین از سوزن بزرک استفاده کنید و سریع بعد از حل شدن تزریق کنید .

🔴این پودر زود سفت میشود و سوزن را مسدود میکند .اگر گیر کرد باید خارج کنید ،اندکی آب مقطر به ان اضافه کنید و سر سوزن را عوض کنید .

🔴 آمپول ها را مخلوط نکنید .

🔴به افرادزیر بیست و پنج سال دیکلوفناک نزنید

🔴 پیروکسیکام کمتر فلج شل میدهد وبرای افراد زیر ۱۸سال آمپول پیروکسیکام تزریق نشود

🔴در زنان حامله لیدوکایین نزنید ، برای بقیه میشود نیم سی سی محلول دو درصد رابا آنتی بیوتیک مخلوط کرد.

🔴 کورتون ها در حاملگی ممنوع هستند بجز هیدروکرورتیزون و پردنیزولون ، که دومی بخاطر اثر طولانی و دیابت حاملگی و ادم و فشارخون حاملگی تجویز نمیشود مگر در شرایط خاص

🔴 دگزامتازون و همه استرویید ها باعث افزایش فشار خون و قند خون میشوند ، دقت کنید در بیمار مستعد میتواند باعث سکته مغزی یا کمای دیابتی شود .

🔴 دیکلوفناک با بسیاری از دارو ها رسوب میدهد و باید جدا در طرف دیگر زده شود.

🔴 هیوسین در خیلی ها تپش شدید و حتی ایست قلبی میدهد ، عوارض دیسیکلومین کمتر است.

🔴 پلازیل باعث عوارض اکستراپیرامیدال ( چشم و گردن قفل به بالا ) میشود .

🔴آمپول کامل پلازیل برای یک فرد۶۰ کیلویی است (۲سی سی ) و برای کودک با سرنگ انسولین تقسیم کنید .

🔴 آنتی دوت آن بایپریدین تزریقی است

Leave a Reply

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Related Post

ویروس کرونا در مبتلایان به بیماری‌های قلبی پیامدهای شدیدی به همراه دارد!ویروس کرونا در مبتلایان به بیماری‌های قلبی پیامدهای شدیدی به همراه دارد!

▫️محققان دریافتند ویروس Covid-۱۹ در افراد مبتلا به بیماری‌های قلبی عروقی پیامدهای مرگباری را به همراه دارد و در افرادی که به چنین بیماری‌هایی مبتلا نیستند، موجب آسیب‌های قلبی می شود.
▫️به گزارش پایگاه خبری مدیکال اکسپرس، بر اساس این تحقیقات مرکز علوم درمانی دانشگاه تگزاس واقع در هیوستون آمریکا،‌ حتی در صورت فقدان سابقه بیماری‌های قلبی نیز، ممکن است عضلات قلب در اثر آلودگی به ویروس دچار آسیب شوند.
– با وجود این، خطر آسیب قلبی در افرادی که دارای سابقه بیماری‌های قلبی عروقی هستند، بیشتر است.
گزارش کامل این تحقیقات در نشریه
JAMA Cardiology
(http://dx.doi.org/10.1001/jamacardio.2020.1286)

منتشر شده است.

تاثیر کافئین بر جذب آهنتاثیر کافئین بر جذب آهن

▫️به نقل از “هلث لاین”، چندین مطالعه نشان داده اند که قهوه و دیگر نوشیدنی های کافئین‌دار می توانند جذب آهن را کاهش دهند. نتایج یک مطالعه نشان داد که نوشیدن یک فنجان قهوه به همراه همبرگر جذب آهن را تا ۳۹ درصد کاهش می دهد. نوشیدن چای، یکی دیگر از مهارکننده های جذب آهن، با وعده غذایی مشابه جذب آهن را تا ۶۴ درصد کاهش داد.
▫️مطالعه ای دیگر نشان داد که نوشیدن یک فنجان قهوه فوری با وعده غذایی حاوی نان جذب آهن را بین ۶۰ تا ۹۰ درصد کاهش داده است. هرچه قهوه یا چای غلیظ‌تر باشد، جذب آهن نیز هرچه بیشتر کاهش می یابد. با این وجود، به نظر نمی رسد کافئین تنها ماده ای باشد که در جذب آهن اختلال ایجاد می کند. در حقیقت، نتایج یک مطالعه نشان داد که کافئین به تنهایی تنها با ۶ درصد از آهن یک وعده غذایی پیوند تشکیل می دهد. با توجه به این درصد پایین، عوامل دیگری باید در جذب آهن تاثیرگذار باشند.
▫️افزون بر این، مصرف منظم قهوه ممکن است بر سطوح ذخایر آهن بدن نیز تاثیرگذار باشد. نتایج یک مطالعه با حضور شرکت کنندگانی مسن نشان داد که مصرف روزانه قهوه با یک درصد فرتین کمتر مرتبط بوده است. فرتین پروتئینی است که سطوح ذخایر آهن را نشان می دهد. با این وجود، باید به این نکته توجه داشته باشید که اثرات قهوه و کافئین بر جذب آهن به زمان مصرف نیز بستگی دارد. به عنوان مثال، نوشیدن قهوه یک ساعت پیش از یک وعده غذایی اثری بر جذب آهن ندارد.

بر اساس نتایج یک مطالعه؛ ماسک، حجم ابر ذرات کرونای ناشی از سرفه را ۲۳ برابر کوچک‌تر می‌کند!بر اساس نتایج یک مطالعه؛ ماسک، حجم ابر ذرات کرونای ناشی از سرفه را ۲۳ برابر کوچک‌تر می‌کند!

▫️نتایج یک مطالعه جدید نشان می‌دهد داشتن ماسک بر صورت باعث می‌شود حجم ابرهای حاوی ذرات عفونی ویروس کرونا که بر اثر سرفه کردن ایجاد می‌شوند تا ۲۳ برابر کوچک‌تر شود و در نتیجه خطر انتقال عفونت کاهش یابد.
▫️به گزارش روزنامه دیلی میل (https://www.dailymail.co.uk/sciencetech/article-8859379/COVID-19-Cough-clouds-coronavirus-particles-23-TIMES-smaller-wearing-mask.html)، این مطالعه که توسط محققان یک موسسه فناوری در هند انجام شد، نشان می دهد که داشتن یک ماسک جراحی بر صورت در مقایسه با نداشتن ماسک، حجم ابرهای منتشر شده بر اثر سرفه کردن را هفت برابر و ماسک ان- ۹۵ این حجم را ۲۳ برابر کاهش می دهد.
▫️مشروح این مطالعه در مجله
Physics of Fluids
منتشر شده است.

@SciJournals