قلب و زندگی؛ مصطفی بیات عمومي لوکیشن/موقعیت مطب دکتر مصطفی بیات در مسیریابهای گوگل مپز – بلد – نشان

لوکیشن/موقعیت مطب دکتر مصطفی بیات در مسیریابهای گوگل مپز – بلد – نشان


لوکیشن مطب در کانال تلگرام قلب و زندگی منتشر شد

لینک پست مربوطه:

 

https://t.me/bm_cardiologist/267

 

 

لوکیشن مطب دکتر مصطفی بیات
فوق تخصص قلب و عروق

برای استفاده در مسیریاب بلد:
https://balad.ir/location?latitude=35.767149&longitude=51.457510&zoom=16.500000

برای استفاده در گوگل مپز:

https://maps.app.goo.gl/FYmxWPu8L52J55D19

 

برای استفاده در مسیریاب نشان:
https://nshn.ir/rbvrOVPxuIRI

Leave a Reply

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Related Post

افزایش پلاکت به عنوان نشانگر بالقوه سرطانافزایش پلاکت به عنوان نشانگر بالقوه سرطان

پلاکت یکی از نشانگرهای شناخته شده فاز حاد (Acute phase reactant) است.

یک مطالعه از شماره ماه می British Journal of General Practice نشان می‌دهد ۱۱% مردان و ۶% زنانی که تعداد پلاکت بالا دارند در یک سال آینده دچار سرطان خواهند شد. میزان وقوع سرطان پس از دو سال به سطح پایه (۴% در مردان و ۲% در زنان) بازمی‌گردد. اگر آزمایش دوم پس از ۶ ماه نشان‌دهنده تداوم پلاکت بالا باشد، خطر سرطان در مردان به ۱۸% و در زنان به ۱۰% می‌رسد.

شایع‌ترین سرطان در افرادی که پلاکت بالا دارند، سرطان ریه و کولورکتال است. تقریباً یک‌ سوم مبتلایان به سرطان ریه یا کولورکتال، پیش از تشخیص سرطان، هیچ علامت دیگری به‌جز ترومبوسیتوز (پلاکت بیش از ۴۰۰ هزار در میکرولیتر) نداشته‌اند.

تعداد پلاکت به‌ عنوان یک نشانگر بالقوه سرطان، می‌تواند به تشخیص زودرس در این گروه از بیماران کمک کند.

گوشت قرمز خطر ابتلا به بیماری های قلبی را از طریق باکتری های روده ای افزایش می دهد!گوشت قرمز خطر ابتلا به بیماری های قلبی را از طریق باکتری های روده ای افزایش می دهد!

▫️محققان موفق به کشف دلایلی شدند که نشان می دهد رژیم غذایی گوشت قرمز چگونه با باکتری های روده ای در ارتباط است و می تواند خطر ابتلا به بیماری های قلبی را افزایش دهد.
– آن ها پی بردند افرادی که گوشت قرمز را در وعده های اصلی، در طول یک ماه مصرف می کنند سطوح بالایی از TMAO را دو تا سه برابر بیشتر از افرادی که پروتئین را از گوشت سفید یا منبع دیگری دریافت کردند نشان می دهد.
– باکتری های روده TMAO را در طول هضم بعضی مواد غذایی به صورت محصول جانبی تولید می کند.
– مطالعات قبلی نشان دادند که افزایش تجمع
Trimethylamine N-oxide (TMAO)
احتمال ابتلا به بیماری های قلبی و مسدود شدن شریان ها را افزایش می دهد.
▫️در مطالات  اخیر محققان
Cleveland clinic
در اوهایو دو مکانیسمی در رژیم غذایی از گوشت قرمز را کشف  کردند که موجب افزایش TMAO می شود.
– گوشت قرمز نه تنها موجب افزایش تولید
TMAO
توسط باکتری های روده می شود بلکه از حذف آن توسط کلیه ها نیز جلوگیری می کند.

تحقیق جدید: واکسن سل از افراد مسن در مقابل کرونا محفاظت می کند!تحقیق جدید: واکسن سل از افراد مسن در مقابل کرونا محفاظت می کند!

▫️محققان هندی در تازه‌ترین بررسی (https://www.livemint.com/news/india/bcg-vaccine-may-provide-the-elderly-immunity-against-covid-11603941237542.html) خود دریافتند، واکسن سل که در درجه اول محافظت در برابر این بیماری را فراهم می‌کند، برای در امان ماندن افراد مسن از بیماری کووید ۱۹ نیز مفید است.
▫️دانشمندان شورای تحقیقات پزشکی هند (ICMR) تاثیر واکسیناسیون سل بر فراوانی سلول های ایمنی شامل سلول تی، سلول بی، سلول های مونوسیت (گلبول های سفید خون)، زیرمجموعه سلول های دندریتیک (تولیدکننده آنتی ژن) و میزان کل آنتی بادی در گروهی از افراد مسن سالم ۶۰ تا ۸۰ ساله، یک ماه پس از واکسیناسیون به عنوان بخشی از یک مطالعه بالینی برای درک تاثیر آن بر بیماری کووید-۱۹ ارزیابی کردند.
▫️درنهایت مشخص شد واکسن سل (BCG) که در درجه اول محافظت در برابر سل (TB) را فراهم می کند، برای در امان ماندن افراد مسن از بیماری کووید ۱۹ نیز مفید است.

@SciJournals