قلب و زندگی؛ مصطفی بیات عمومي مزایای سلامتی ذرت

مزایای سلامتی ذرت

▫️ذرت یکی از غلات مفید است که کالری، کربوهیدرات، فیبر و پروتئین فراوان و ویتامین و مواد معدنی متوسطی دارد.
– ذرت حاوی آنتی اکسیدان هایی به نام کاروتنوئید است که با مبارزه با رادیکال های مضر آزاد بدن، در کند کردن روند پیری و کاهش خطر ابتلا به برخی بیماری های مزمن نقش دارد.
▫️فیبر موجود در آن نیز می تواند به هضم غذا کمک کرده و خطر ابتلا به یبوست را کاهش دهد.
▫️براساس برخی مطالعات، مصرف فیبرهای غذایی، خطر بیماری های قلبی عروقی، عفونی و تنفسی را کاهش می دهد. از طرف دیگر، ذرت گلوتن نداشته و بنابراین، افراد مبتلا به سلیاک، به راحتی می توانند از آن استفاده کنند.
▫️روغن ذرت نیز یکی از روغن های مفید است که حاوی اسیدهای چرب غیر اشباع مانند لینولئیک اسید بوده و ویتامین E، یوبی‌کینون (Q10) و فیتواسترول‌های بالائی دارد.
▫️این روغن همچنین برای کاهش کلسترول خون مفید است. علاوه بر آن، اگرچه محتوای فیبر ذرت پایین است اما می تواند نیازهای پروتئینی افراد گیاه خوار را تا حد زیادی برطرف کند.
▫️همچنین، مطالعات نشان داده اند که ذرت در پیشگیری از سلامت چشم و کیست های گوارشی نقش دارد.
– مصرف این ماده غذائی به صورت پخته یا خام تفاوتی نداشته و می تواند همراه با سالاد، سوپ و … مصرف شود. از نظر حفظ خواص تغذیه ای، می توان ذرت خام را به مدت ۵ روز و ذرت پخته را به مدت ۶ ماه در فریزر نگهداری کرد.

Leave a Reply

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Related Post

مصرف روزانه آسپرین خطر خونریزی شدید را به همراه دارد!مصرف روزانه آسپرین خطر خونریزی شدید را به همراه دارد!

▫️محققان در #بریتانیا، در تحقیق گسترده‌ای اطلاعات بیش از ده‌ها آزمایش بالینی مختلف را مورد بررسی قرار دادند و نتیجه گرفتند که مصرف روزانه قرص آسپرین ممکن است بیشتر از

فعالیت فیزیکی پس از حمله قلبی خطر مرگ را کاهش می دهدفعالیت فیزیکی پس از حمله قلبی خطر مرگ را کاهش می دهد

▫️مطالعات جدید نشان می دهد فعالیت فیزیکی منظم پس از بروز حمله قلبی، تحت نظر پزشک ضروری است چراکه می تواند خطر مرگ را کاهش دهد. ▫️این مطالعه که توسط

روش های طبیعی برای بهبود حساسیت به انسولینروش های طبیعی برای بهبود حساسیت به انسولین

▫️انسولین هورمون کنترل کننده مقدار قند یا گلوکز خون است. سلول های بدن با جذب قند از خون به انسولین پاسخ می دهند. حساسیت به انسولین به معنای حساسیت سلول