نکاتی در مورد مصرف تخم مرغ

▫️تخم مرغ یکی از مواد غذایی مفید است که به تولید سلول های جدید، تشکیل اسیدهای صفراوی حل کننده چربی و جذب ویتامین ها کمک می کند. علاوه بر آن، تخم مرغ حاوی طیف وسیعی از ویتامین ها و مواد معدنی از جمله ویتامین های
A، B، B-12، D، فولات و ید
است.
▫️تخم مرغ همچنین غنی از کلسترول است. کلسترول نوعی چربی است که برای ادامه زندگی حیاتی و ضروری بوده و در ساخت سلول های مختلف، بسیاری از هورمون های استروئیدی و به عنوان پیش ساز اصلی اسیدهای صفراوی به کار می رود اما رسوب همین ماده حیاتی در دیواره رگ ها، موجب گرفتگی آن ها می شود.
– از آن جائی که زرده آن دارای سطح بالایی از کلسترول است، یکی از نگرانی ها در مورد مصرف تخم مرغ، افزایش خطر ایجاد مشکلات کلسترول و بیماری های قلبی است.
▫️تحقیقات جدید نشان داده اند که مصرف متعادل آن، اثر ناچیزی بر سطح کلسترول داشته و جای نگرانی ندارد. البته، از آن جائی که تخم مرغ چربی های اشباع نیز دارد، به صورت معمول توصیه شده که بیش از یک عدد در روز مصرف نشود.
▫️نکته دیگر در مورد مصرف تخم مرغ، خود داری از مصرف تخم مرغ خام است. تخم مرغ خام خطر ابتلا به عفونت #سالمونلا را افزایش می دهد. به علاوه، جذب برخی مواد مغذی آن، کاهش یافته یا متوقف خواهد شد.

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

Related Post

تغییر آدرس مطبتغییر آدرس مطب

بدینوسیله به اطلاع عموم علاقمندان می رساند… مطب دکتر مصطفی بیات، فوق تخصص قلب و عروق به محل زیر منتقل گردیده است: پاسداران – نبش بوستان یکم (زمردیان) – ساختمان

راهکار بالینی مجله بالینی انگلستان ( BMJ ) در ترک سیگارراهکار بالینی مجله بالینی انگلستان ( BMJ ) در ترک سیگار

در فرابررسیهای صورت گرفته برروی کارازماییهای بالینی تصادفی، مشخص شده که چندین دارو میتواند در ترک سیگار موثر باشند. دارودرمانی زمانی بیشترین تاثیر را دارد که در کنار رفتاردرمانی به