نکاتی در مورد مصرف تخم مرغ

▫️تخم مرغ یکی از مواد غذایی مفید است که به تولید سلول های جدید، تشکیل اسیدهای صفراوی حل کننده چربی و جذب ویتامین ها کمک می کند. علاوه بر آن، تخم مرغ حاوی طیف وسیعی از ویتامین ها و مواد معدنی از جمله ویتامین های
A، B، B-12، D، فولات و ید
است.
▫️تخم مرغ همچنین غنی از کلسترول است. کلسترول نوعی چربی است که برای ادامه زندگی حیاتی و ضروری بوده و در ساخت سلول های مختلف، بسیاری از هورمون های استروئیدی و به عنوان پیش ساز اصلی اسیدهای صفراوی به کار می رود اما رسوب همین ماده حیاتی در دیواره رگ ها، موجب گرفتگی آن ها می شود.
– از آن جائی که زرده آن دارای سطح بالایی از کلسترول است، یکی از نگرانی ها در مورد مصرف تخم مرغ، افزایش خطر ایجاد مشکلات کلسترول و بیماری های قلبی است.
▫️تحقیقات جدید نشان داده اند که مصرف متعادل آن، اثر ناچیزی بر سطح کلسترول داشته و جای نگرانی ندارد. البته، از آن جائی که تخم مرغ چربی های اشباع نیز دارد، به صورت معمول توصیه شده که بیش از یک عدد در روز مصرف نشود.
▫️نکته دیگر در مورد مصرف تخم مرغ، خود داری از مصرف تخم مرغ خام است. تخم مرغ خام خطر ابتلا به عفونت #سالمونلا را افزایش می دهد. به علاوه، جذب برخی مواد مغذی آن، کاهش یافته یا متوقف خواهد شد.

Leave a Reply

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Related Post

داروهای کاهش فشار خون – بخش دومداروهای کاهش فشار خون – بخش دوم

▪️مهارکننده‌های آنزیم مبدل آنژیوتانسین (ACE) از داروهای کنترل فشار خون مهار کننده های ACE هستند که ذخایر آنژیوتانسین بدن را کاهش میدهند. آنژیوتانسین ماده ای است که باعث میشود رگها

از دست دادن حس بویایی؟از دست دادن حس بویایی؟

انجمن تخصصی گوش، حلق و بینی انگلستان اعلام کرد: ▫️یک تحقیق جدید نشان داده، از دست دادن حس بویایی می‌تواند یکی دیگر از علائم #کرونا باشد. دانشمندان می‌گویند شواهد موجود

افزایش پلاکت به عنوان نشانگر بالقوه سرطانافزایش پلاکت به عنوان نشانگر بالقوه سرطان

پلاکت یکی از نشانگرهای شناخته شده فاز حاد (Acute phase reactant) است. یک مطالعه از شماره ماه می British Journal of General Practice نشان می‌دهد ۱۱% مردان و ۶% زنانی