نکاتی در مورد مصرف تخم مرغ

▫️تخم مرغ یکی از مواد غذایی مفید است که به تولید سلول های جدید، تشکیل اسیدهای صفراوی حل کننده چربی و جذب ویتامین ها کمک می کند. علاوه بر آن، تخم مرغ حاوی طیف وسیعی از ویتامین ها و مواد معدنی از جمله ویتامین های
A، B، B-12، D، فولات و ید
است.
▫️تخم مرغ همچنین غنی از کلسترول است. کلسترول نوعی چربی است که برای ادامه زندگی حیاتی و ضروری بوده و در ساخت سلول های مختلف، بسیاری از هورمون های استروئیدی و به عنوان پیش ساز اصلی اسیدهای صفراوی به کار می رود اما رسوب همین ماده حیاتی در دیواره رگ ها، موجب گرفتگی آن ها می شود.
– از آن جائی که زرده آن دارای سطح بالایی از کلسترول است، یکی از نگرانی ها در مورد مصرف تخم مرغ، افزایش خطر ایجاد مشکلات کلسترول و بیماری های قلبی است.
▫️تحقیقات جدید نشان داده اند که مصرف متعادل آن، اثر ناچیزی بر سطح کلسترول داشته و جای نگرانی ندارد. البته، از آن جائی که تخم مرغ چربی های اشباع نیز دارد، به صورت معمول توصیه شده که بیش از یک عدد در روز مصرف نشود.
▫️نکته دیگر در مورد مصرف تخم مرغ، خود داری از مصرف تخم مرغ خام است. تخم مرغ خام خطر ابتلا به عفونت #سالمونلا را افزایش می دهد. به علاوه، جذب برخی مواد مغذی آن، کاهش یافته یا متوقف خواهد شد.

Leave a Reply

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Related Post

گوشت قرمز خطر ابتلا به بیماری های قلبی را از طریق باکتری های روده ای افزایش می دهد!گوشت قرمز خطر ابتلا به بیماری های قلبی را از طریق باکتری های روده ای افزایش می دهد!

▫️محققان موفق به کشف دلایلی شدند که نشان می دهد رژیم غذایی گوشت قرمز چگونه با باکتری های روده ای در ارتباط است و می تواند خطر ابتلا به بیماری

فلوروکینولون‌ها و خطر پارگی آنوریسم آئورتفلوروکینولون‌ها و خطر پارگی آنوریسم آئورت

▫️اداره غذا و دارو (FDA) در ماه دسامبر اعلام کرد مصرف آنتی‌بیوتیک‌های گروه #فلوروکینولون خطر پارگی آنوریسم آئورت را افزایش می‌دهد. اتخاذ این موضع حاصل موارد گزارش‌شده به این اداره

علت ۳۰ درصد سکته های مغزی ناشی از نامنظمی های ضربان قلب است!علت ۳۰ درصد سکته های مغزی ناشی از نامنظمی های ضربان قلب است!

دبیر علمی بیست و یکمین کنگره بین المللی تازه های قلب و عروق، گفت: علت بروز ۳۰ درصد سکته های مغزی ناشی از نامنظمی های ضربان قلب است. او تاکید