قلب و زندگی؛ مصطفی بیات عمومي روش های طبیعی برای بهبود حساسیت به انسولین

روش های طبیعی برای بهبود حساسیت به انسولین

▫️انسولین هورمون کنترل کننده مقدار قند یا گلوکز خون است. سلول های بدن با جذب قند از خون به انسولین پاسخ می دهند. حساسیت به انسولین به معنای حساسیت سلول های بدن در پاسخ به انسولین است. این مسئله در بیماران مبتلا به دیابت اهمیت زیادی دارد.
▫️پایین بودن حساسیت به انسولین به عنوان مقاومت به انسولین شناخته می شود. در این وضعیت ممکن است سطح قند خون بیش از حد بالا رفته و به دیابت نوع ۲ منجر شود. حساسیت به انسولین بین افراد مختلف متفاوت است.
▫️اتخاذ یک شیوه زندگی سالم و مصرف مواد غذائی مفید می تواند به حفظ حساسیت به انسولین کمک کند. یکی از عواملی که سبب بهبود این وضعیت می شود، انجام منظم ورزش هایی مانند دوچرخه سواری است. انجام ورزش های ترکیبی شامل تمرینات هوازی و تمرینات قدرتی نیز توصیه شده است.
– حداقل ۳۰ دقیقه ورزش به صورت پنج بار در هفته می تواند کمک بسیار زیادی به مبتلایان به دیابت کند.
▫️خواب کافی نیز عامل دیگری است که می تواند حساسیت به انسولین را بهبود بخشد. علاوه بر موارد نام برده، مصرف غذاهای حاوی کربوهیدرات کمتر و چربی های غیر اشباع بیشتر، در تنظیم قند خون در مبتلایان به دیابت نقش دارد.
▫️تحقیقات همچنین نشان داده است که مصرف مکمل های غذائی مانند اسیدهای چرب امگا ۳، پروبیوتیک ها و منیزیوم، نیز می توانند سبب بهبود مقاومت به انسولین شوند.
– بنابراین، تغییر شیوه زندگی و تغذیه مناسب، می تواند به کنترل قند خون کمک کند. کاهش مقاومت نسبت به انسولین خطر ابتلا به دیابت نوع دو را افزایش می دهد.

Leave a Reply

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Related Post

تداخل داروهای گیاهی با سایر داروها را جدی بگیریدتداخل داروهای گیاهی با سایر داروها را جدی بگیرید

▫️داروهای وارفارین یکی از داروهای مورد مصرف بیماری‌های قلبی عروقی است که تداخل آن با گیاهان دارویی اهمیت حیاتی دارند.
زنجبیل یکی از گیاهان دارویی است که از تشکیل لخته در خون جلوگیری می‌کند، لذا باید در مصرف آن مراقب بود که همراه با داروهای شیمیایی مصرف نشود.
مصرف گیاه سیر ثابت شده است که از تشکیل لخته خون پیشگیری می‌کند و کسانی که وارفارین مصرف می‌کنند, نباید بیش از یک حبه مصرف کنند.
🔻چای سبز باعث خنثی شدن اثرات وارفارین می‌شود بنابراین افرادی که جای سبز و وارفارین مصرف می‌کند, باید مدام خون خود را چک کند تا مشکل پیش نیاید.
🔻گیاه گزنه دارای ویتامین k است که اثرات وارفارین را کاهش می‌دهد و بهتر است از مصرف آن پرهیز کرد.
مصرف مداوم گریپ فروت اثر وارفارین را زیاد می‌کند و احتمال خون ریزی را افزایش می‌دهد اگر وارفارین مصرف می‌کنید از آب گریپ فروت خودداری کنید.
🔻گریپ فروت اثر داروهای انتی هیستامین و داروهای آرامبخش و کاهنده کلسترول را نیز  مختل می‌کند و در مصرف آن با این داروها باید خودداری کرد.
🔻مصرف انبه اثر وارفارین را افزایش داده و احتمال خون ریزی را افزایش می‌دهد، پس در مصرف آن احتیاط باید کرد.

درمان بیماری عروق کرونردرمان بیماری عروق کرونر

بیماری عروق کرونر قلب، علت اصلی حملات قلبی می باشد. تشخیص بیماری کرونر قلب به دلیل خطراتی که برای سلامتی شخص دارد،بسیار مهم می باشد. در این ویدیو راجع به درمان های بیماری عروق کرونر قلب صحبت کرده ایم.
.
.
آگاهی شما، سلامتی شماست💝
.

لینک اینستاگرام

فاکتورهای خطرساز آلزایمرفاکتورهای خطرساز آلزایمر

▫️خانم‌ها بیشتر درگیر آلزایمر می شوند. دلایل مختلفی بیان می شود. یکی از دلایلی که برای توجیه این موضوع ذکر شده است، طول عمر بیشتر خانمها نسبت به آقایان است.

▫️بانوان با تعداد فرزند بیشتر که درمعرض استروژن بیشتری هستند، خطر کمتری به نسبت خانم‌های با فرزند کمتر برای آلزایمر دارند.

▫️آلزایمر در بانوانی که بیشتر دچار گرگرفتگی می شوند (احتمالا بدلیل کمبود استروژن)، بیشتر مشاهده شده است. مطالعات در این زمینه محدود است.

▫️مصرف استروژن در اوایل شروع منوپوز مانع آلزایمر و در ادامه باعث افزایش ریسک آلزایمر می شود.

▫️سایر فاکتورهای خطرساز عبارتند از: وجود دمانس در فامیل درجه یک، ضربه به سر، پرفشارخونی، هیپرلیپیدمی، سکته مغزی، سیگار کشیدن خود یا اطرافیان، مارکرهای آترواسکلروز، دیابت، نوع ۲ و چاقی، فعالیت کم، آلودگی هوا، سمهای آفات، رژیم غذایی ناسالم، یادگیری بی وقفه می باشند.

▫️مصرف طولانی مدت بنزودیازپینها، ضدافسردگی های سه حلقه ای، آنتی کولینرژیک های مثانه، آنتی هیستامین های نسل ۱،  مصرف  درازمدت مهارکننده های پمپ پروتون (احتمالا چون ممکن است جذب ویتامین ب ۱۲ را کاهش دهند) هم با آلزایمر مرتبط می باشند.

📔 Drugs Aging. 2002;19(6):405-27.
📔 J Am Geriatr Soc 1996;44:865.
📔 Geriatrics 1998;53(Suppl 1):S28.
📔 Arch Womens Ment Health. 2002;5(2):83-6.