قلب و زندگی؛ مصطفی بیات عمومي برطرف کردن گرفتگی رگ ها با مصرف این خوراکی ها

برطرف کردن گرفتگی رگ ها با مصرف این خوراکی ها

▫️تعداد زیادی از افراد برای کنترل مشکلات قلبی خود از دارو استفاده می‌کنند، اما گاهی متحمل اثرات جانبی بسیار بد آن نیز خواهند شد. برای جلوگیری از ابتلا به عوارض این داروها می‌توانید با اندک تغییراتی در شیوه زندگی و عادات غذایی خود، به موفقیت برسید.
️اسفناج
اسفناج یکی از بهترین سبزیجات است زیرا ارزان و زودپز بوده و تقریبا هرجایی پیدا می‌شود. علاوه بر آن، فیبر، آهن، فولیک اسید و پتاسیم را که هر یک به تنظیم فشارخون و افزایش سلامت قلب کمک می‌کنند، به بدن می‌رساند.
▫️روغن نارگیل
اگرچه بیشتر افراد تصور می‌کنند که باید از چربی‌های اشباع شده گریزان باشند، اما این چربی‌ها برای یک زندگی سالم لازمند. روغن نارگیل یکی از بهترین چربی‌های اشباع شده است زیرا باعث افزایش سلامت عروق قلبی می‌شود.
▫️چای سبز
چای سبز منبع خوبی از کاتچین است که یک عنصر شیمیایی گیاهی است و میزان کلسترولی را که بدن در طول هضم و گوارش غذا جذب می‌کند، کاهش می‌دهد. نوشیدن دو فنجان چای سبز در روز برای این منظور کافی است.
️ماهی
برای گرفتن بهترین نتیجه از خوردن این غذای مفید، پیشنهاد می‌شود که حداقل دو بار در هفته آن را مصرف کنید. ماهی‌های روغنی مانند سالمون و ماهی تن دارای اسیدهای چرب امگا۳ بوده و سطح کلسترول خون را تنظیم می‌کنند .
️قهوه
تحقیقات نشان داده‌اند که نوشیدن یک فنجان قهوه در روز می‌تواند ریسک ابتلا به بیماری‌های قلبی را کاهش دهد. همچنین آرامش خاطری که پس از نوشیدن یک فنجان قهوه احساس می‌کنید نیز برای قلب مفید است.
▫️کلم‌بروکلی
بروکلی خوراکی عالی برای سلامت قلب است که حاوی ویتامین‌K است و از این‌رو در جلوگیری از سفت و سخت شدن رگ‌های قلب جلوگیری می‌کند.
️دارچین
این ادویه متداول، دارای خواص مفید بسیاری برای سلامتی است. دارچین، اگر روزانه در حدود ۵ گرم مصرف شود،می تواند کلسترول بد را کاهش داده و از انسداد رگ‌های قلب جلوگیری کند.

Leave a Reply

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Related Post

از دست دادن حس بویایی؟از دست دادن حس بویایی؟

انجمن تخصصی گوش، حلق و بینی انگلستان اعلام کرد:
▫️یک تحقیق جدید نشان داده، از دست دادن حس بویایی می‌تواند یکی دیگر از علائم #کرونا باشد. دانشمندان می‌گویند شواهد موجود از چندین کشور نشان می‌دهد بخش قابل توجهی از کسانی که آزمایش کرونای آنها مثبت بوده، حس بویایی خود را از دست داده بودند
– کسانی که تب دارند و سرفه‌های مداوم می‌کنند بهتر است در خانه بمانند تا از گسترش #ویروس_کرونا جلوگیری شود اما علاوه بر این‌ها، کم شدن حس بویایی و اشتها هم می‌تواند از علائم ابتلا به بیماری #کرونا باشد.

مصرف قرص های ضد بارداری ریسک ابتلا به سرطان سینه را کمی افزایش می دهدمصرف قرص های ضد بارداری ریسک ابتلا به سرطان سینه را کمی افزایش می دهد


▫️یافته های جدید نشان می دهد قرص های ضد بارداری حاوی استروژن و پروژسترون می تواند ریسک ابتلا به سرطان سینه را در خانم ها افزایش دهد. افزایش ریسک کلی در خانم های جوان اندک است اما به خانم ها در دهه چهلم زندگی توصیه می شود در مورد شیوه کنترل بارداری با پزشک متخصص زنان مشورت کنند.
▫️خانم هایی که از فرمول های جدید قرص های ضدبارداری استفاده می کنند ۲۰ درصد بیشتر در خطر ابتلا به سرطان سینه قرار دارند و این در مقایسه با کسانی است که هرگز از قرص های ضد بارداری هورمونی استفاده نکرده اند. در تحقیقی که منجر به یافته مذکور گردیده است تقریبا ۲ میلیون خانم دانمارکی حضور داشته اند. Lina Morch مسئول این تحقیق و متخصص اپیدمیولوژیست دانشگاه کپنهاگ دانمارک می باشد. به گفته ایشان افزایش دوره استفاده از این داروها و یا استمرار در مصرف در بازه ای بیش از ۵ سال می تواند ریسک ابتلا به سرطان سینه را افزایش دهد.
▫️با این حال محققین متذکر شدند افزایش ریسک ابتلا به سرطان سینه ناشی از مصرف داروهای ضد بارداری نسبتا اندک است.
▫️به گفته Mia Gaudet مسئول تحقیقات سرطان های ژنیکولوژیک در انجمن سرطان آمریکا، همین ریسک اندک سبب شده در اوایل سال های ۱۹۹۰ سازمان غذا و دارو اقدام به جمع آوری قرص های ضد بارداری در بازار کند که حاوی مقادیر بالایی استروژن بودند.

کلیاتی درباره دستگاه گردش خونکلیاتی درباره دستگاه گردش خون

قلب انسان در هر روز بیش از صد هزار بار می تپد تا از یک طرف خون سرشار از اکسیژن و مواد غذایی را به بافت ها و اعضای بدن برساند و از طرف دیگر خون بازگشتی از اندام های بدن را برای اکسیژن گیری به ریه ها می رساند.
قلب یک پمپ عضلانی با چهار حفره اصلی شامل یک بطن و یک دهلیز در سمت راست  و یک بطن و یک دهلیز در سمت چپ است. خون بازگشتی از اندام ها و بافت های مختلف بدن توسط وریدها (سیاهرگ ها) وارد دهلیز راست می شود. این خون از دهلیز راست به بطن راست می ریزد و از آنجا از طریق شریان (سرخرگ) ریوی به ریه ها فرستاده می شود.
پس از اکسیژن گیری این خون در ریه ها، خون اکسیژن دار از طریق ورید ریوی وارد دهلیز چپ می شود. با ورود خون به بطن چپ و در اثر انقباض عضله قلب، این خون از راه شریان آئورت و از طریق شاخه های شریانی به بافت های بدن می رود تا اکسیژن خون مورد نیاز سلول ها را تامین کند. براى انجام این وظایف مهم، خود عضله قلب هم نیاز به اکسیژن کافی دارد. درسطح قلب دو شریان اصلی تغذیه کننده عضله قلب به نام شریان های کرونر راست و چپ قرار دارند. شریان کرونر چپ به دو شاخه اصلی تقسیم می شود که این دو شاخه به همراه شریان کرونر راست، خون رسانی به عضله قلب را برعهده دارند.