ببینید:
چرا پیادهروی از همه ورزشها بهتر است؟
Related Post
چه غذایی را با چه روغنی بپزیم؟چه غذایی را با چه روغنی بپزیم؟
🔅 در حال حاضر ۳ نوع روغن در خانه ها پیدا می شود :
🔸 سرخکردنی
🔸 مخصوص پخت و پز
🔸 روغن مخصوص سالاد (زیتون، کنجد یا هسته انگور)
🔅 هر نوع روغنی کاربرد خاص خود را دارد.
مثلا از روغن مخصوص سرخکردن فقط باید برای سرخ کردن استفاده شود یا روغنهای سالاد را فقط برای طعم دادن به سالاد به کار برد.
🔸سرخ کردن ، بهخصوص به مدت طولانی و حرارت بالا، ارزش تغذیهای خوراکیها را از بین میبرد.
🔸مثلا سرخ کردن زیاد سبزی، تقریبا باعث از دست رفتن ویتامینهای موجود در آن میشود .
🔸روغن های مایع معمولی برای پختوپز کاربرد دارند و باید برای پخت برنج و خورش از انواع روغنهای مایع استفاده کرد.
بهطور کلی، تمام روغنهای خوراکی مایع برای پخت غذا مناسب هستند و به ترتیب، استفاده از روغنهای زیتون، کنجد، کانولا، ذرت، آفتابگردان و سویا برای طبخ غذا توصیه میشود.
🔺حواستان باشد که روغنهای مایع معمولی در مقابل حرارت مقاوم نیستند و بههمین دلیل برای سرخکردن با مدت طولانی و در درجه حرارت بالا، نباید استفاده شوند چون هنگام سرخ کردن با حرارت بالایی که میبینند ، میسوزند و ترکیبهای سرطانزایی در آنها ایجاد میشود
🔸برای پخت برنج و خورش باید از روغن مایع معمولی استفاده شود. البته روغن زیتون هم برای طبخ برنج مناسب است.
🔸در قنادیها برای تهیه کیک و شیرینی از روغن جامد یا نیمهجامد استفاده میشود چون باعث ایجاد عطر، طعم، کیفیت بهتر، تردی محصولات تنوری، هوادهی در فراوردههای خمیری، ورآمدن آنها و مطلوبیت بافت میشود.
استفاده از روغنهای دیگر میتواند تاحدی افت کیفیت ظاهری و خوراکی محصولات قنادی را به دنبال داشته باشد .
🔺 به همین دلیل نباید در مصرف کیک و شیرینی زیادهروی کنید چون روغنهای قنادی مقادیر بالایی اسیدهای چرب اشباع دارند که میتوانند خطر گرفتگی عروق و ابتلا به بیماریهای قلبی -عروقی را افزایش دهند.
🔅 برای سرخ کردن انواع مواد غذایی باید از روغن مخصوص سرخکردن استفاده شود.
🔅از روغن زیتون میتوان برای سرخ کردن سطحی (مثل نیمرو کردن یا تهیه املت) یا تفت دادن مختصر با درجه حرارت ملایم و فقط یکبار استفاده کرد.
🔅روغن کانولا هم دارای خواص تغذیهای بالایی است ولی خواص کیفی آن مانند مقاومت در برابر حرارت و نور، پایین است و برای سرخ کردنهای عمیق چندان مناسب نیست.
🔅روغن هسته انگور هم بهدلیل پایین بودن مقاومت در برابر اکسیداسیون و نقطه دود پایین، برای سرخ کردن مناسب نیست.
🔅 از روغن هسته انگور هم باید فقط برای طعمدادن به غذاهای سرد و سالاد استفاده شود.
رگورژیتاسیونرگورژیتاسیون
عارضه رگورژیتاسیون دریچه های قلبی با فن فلورامین در چاقی در ۲۳٪ مصرف کنندگان دارو مشاهده می شود.
در این وضعیت دریچه بخوبی بسته نمی شود و با انقباض بطن، خون به داخل دهلیز پس می زند.
پزشک خوب یعنی چه؟پزشک خوب یعنی چه؟
-پزشک خوب پزشکی است که مطبش غلغله باشد ولی لازم به وقت گرفتن نباشد و آدم اصلا معطل نشود و هر وقت دلش خواست زود معاینه بشود.
-پزشک خوب پزشکی است که مریض قبل از ما را دو دقیقه ای راه بیاندازد و طولش ندهد ولی به ما که رسید یک ساعت وقت بگذارد و تمام مشکلات خودمان و همراهمان و فامیلمان را حل کند.
– پزشک خوب پزشکی است که پوز داشته باشد ولی فقط پانصد تومان بگیرد و البته سر و ظاهرش شیک باشد و دندان های مرتب و مطب درست و درمان بالاشهری داشته باشد.
– پزشک خوب پزشکی است که منشی اش را بخاطر ما دعوا کند و ما هم بتوانیم هر چقدر دلمان خواست منشی را فحش بدهیم.
-پزشک خوب پزشکی است که فوق تخصص تمام رشته ها از امریکا باشد و با یک مراجعه تمام بیماریها را بدون قرص و دوا و آزمایش حل کند و توی دفترچه ی همسایه ب کمپلکس بنویسد و به داروخانه بگوید که حتما بیمه حساب بشود.
-پزشک خوب پزشکی است که توی بیمارستان دولتی بدون هیچ امکاناتی آدم را درمان کند وگرنه اگر امکانات و وسایل باشد که همه افلاطون می شوند.
-پزشک خوب پزشکی است که آدم هر طور دلش خواست زندگی کند و هر چیز که دلش خواست بخورد ولی با یک نسخه آدم را بهتر از روز اولش بکند.
-پزشک خوب باید در تمام ساعات شبانه روز دم دست باشد و با یک تلفن کار آدم را راه بیاندازد.
-پزشک خوب مواظب بابابزرگ پیر آدم است و عید که می خواهیم به مسافرت برویم شب تا صبح توی بیمارستان مثل پروانه دور سرش می چرخد.
-پزشک خوب هووی آدم را ناکار می کند و مهر آدم را به دل شوهرش می اندازد.
– پزشک خوب کاری می کند که ابعاد آدم مناسب شود و قوت آدم مثل بیست سالگی بشود
-پزشک خوب باید لوطی باشد و اگر به بچه تریاک یا به مادربزرگ عنبرنسارا خوراندیم و مسمومشان کردیم باید گردن بگیرد و بگوید خطا از من بود.
-پزشک خوب جنبه ی شوخی دارد و به حرف های ما گوش می کند و می خندد و آخرسر بدون هیچ چشمداشتی هر چقدر خواستیم استعلاجی می نویسد.
-افسوس که در این دوره و زمانه پزشک خوب گیر نمی آید و همه تقلبی شده اند… یادش بخیر قدیم… یادش بخیر…