احساس شما …

احساس شما قوی ترین آهنربا در تمام کائنات است ؛
احساس نگرانی، نگرانی بیشتری را جذب می کند
اضطراب، اضطراب بیشتری را جذب می کند
نارضایتی، نارضایتی بیشتری را جذب می کند
لذت، لذت بیشتری را جذب می کند
شادی، شادی بیشتری را جذب می کند لبخند
شکرگزاری، موارد قابل شکرگزاری بیشتری را جذب می کند
مهربانی، مهربانی بیشتری را جذب می کند
احساس ثروتمندی، ثروت بیشتری را جذب می کند
پس این یک کار درونی است !!!
شما برای این که جهان پیرامون خودتان را تغییر بدهید،
تمام کاری که لازم است انجام بدهید این است که :
احساس درونی خودتون رو تغییر بدید.
روش آسونیه مگه نه؟
همین حالا لذت رو احساس کنید…..

این جهان کوه است و فعل ما ندا
سوی ما آید نداها را

Leave a Reply

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Related Post

مراحل MIمراحل MI

به طور کلاسیک عضله قلب پس از MI به ۳ ناحیه تقسیم میشود:

الف- ناحیه نکروزه: به طور کامل مرگ سلولی و جریان الکتریکی از این ناحیه دور میشود که به صورت یک موج Q بزرگ مشاهده می شود  Q pathologic عرض بیشتر از ۰/۰۴ عمق بیشتر از ۱/۴ موج R .

ب- ناحیه صدمه: این قسمت دچار هایپوکسی میباشد و در صورت عدم درمان به موقع به ناحیه نکروزه اضافه می شود که به صورت تغییرات قطعه ST در نوار قلب مشاهده می شود.

ج- ناحیه ایسکمیک: حاشیه ای ترین ناحیه سکته قلبی که در نوار قلب به صورت معکوس شدن یا صاف شدن موج T می باشد.

بنابر این در MI  ؛ سه تغییر انتظار داریم:

۱- وجود Q pathologic

۲- تغییرات قطعه ST

۳- صاف یا معکوس شدن موج T

📉📈چگونه محل MI را از روی نوار قلب تشخیص دهیم؟

👈اگر تغییرات بالا در لید های ۲ ، ۳ , AVF باشد MI تحتانی رخ داده است.
👈اگر تغییرات در لیدهای ۱ و AVL باشد MI جانبی فوقانی رخ داده است.
👈اگر در V5 و V6 باشد جانبی تحتانی است.
👈اگر در V1 و V2 باشد MI سپتال رخ داده است.
👈اگر V3 و V4 باشد MI قدامی رخ داده است.
👈معمولا V1 و V4 نشاندهنده MI قدامی دیواره ای میباشد.

گوشت قرمز خطر ابتلا به بیماری های قلبی را از طریق باکتری های روده ای افزایش می دهد!گوشت قرمز خطر ابتلا به بیماری های قلبی را از طریق باکتری های روده ای افزایش می دهد!

▫️محققان موفق به کشف دلایلی شدند که نشان می دهد رژیم غذایی گوشت قرمز چگونه با باکتری های روده ای در ارتباط است و می تواند خطر ابتلا به بیماری های قلبی را افزایش دهد.
– آن ها پی بردند افرادی که گوشت قرمز را در وعده های اصلی، در طول یک ماه مصرف می کنند سطوح بالایی از TMAO را دو تا سه برابر بیشتر از افرادی که پروتئین را از گوشت سفید یا منبع دیگری دریافت کردند نشان می دهد.
– باکتری های روده TMAO را در طول هضم بعضی مواد غذایی به صورت محصول جانبی تولید می کند.
– مطالعات قبلی نشان دادند که افزایش تجمع
Trimethylamine N-oxide (TMAO)
احتمال ابتلا به بیماری های قلبی و مسدود شدن شریان ها را افزایش می دهد.
▫️در مطالات  اخیر محققان
Cleveland clinic
در اوهایو دو مکانیسمی در رژیم غذایی از گوشت قرمز را کشف  کردند که موجب افزایش TMAO می شود.
– گوشت قرمز نه تنها موجب افزایش تولید
TMAO
توسط باکتری های روده می شود بلکه از حذف آن توسط کلیه ها نیز جلوگیری می کند.

مشکلات مصرف ریتالین (متیل فنیدات) برای افزایش عملکرد مغزی در امتحاناتمشکلات مصرف ریتالین (متیل فنیدات) برای افزایش عملکرد مغزی در امتحانات

▫️سوء مصرف در درازمدت می تواند به تولرانس و وابستگی روانی به متیل فنیدات و درجات متفاوتی از رفتارهای غیرطبیعی منجر شود.
▫️افراد مصرف کننده ممکن است دچار حملات سایکوز (جنون) شوند که البته با فرم تزریقی بیشتر گزارش شده است.
▫️متعاقب سوء مصرف توسط افراد سالم بمنظور افزایش یادگیری و قدرت حافظه، درصورت قطع مصرف این دارو مراقبت منظم لازم است، چراکه احتمال افسردگی شدید وجود دارد.