قلب و زندگی؛ مصطفی بیات عمومي علائم حمله قلبی در زنان

علائم حمله قلبی در زنان

حمله‌ قلبی در زنان، به جای داشتن درد قفسه سینه، معمولا با این علائم پنهان همراه است

👈 خستگی غیرطبیعی، حالت‌تهوع، اختلالات خواب، سوء‌هاضمه، اضطراب، درد در بازو، گردن، فک و شانه

Leave a Reply

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Related Post

نتیجه مصرف منظم منابع غذایی غنی از ویتامین C در بزرگسالاننتیجه مصرف منظم منابع غذایی غنی از ویتامین C در بزرگسالان


مطالعه محققان دانشگاه اوتاگو در نیوزیلند نشان داده است، مصرف منظم منابع غذایی غنی از ویتامین C در بزرگسالان، باعث افزایش احساس سرزندگی و بهبود عملکرد مغز می‌شود.
▫️به گزارش مدیکال‌اکسپرس؛ این مطالعه بر اهمیت مصرف منابع غذایی غنی از ویتامین C و بخصوص کیوی تاکید می‌کند.
– به گفته محققان، کسانی که روزانه دو عدد کیوی مصرف می‌کنند، بعد از دو هفته شاهد تاثیر چشمگیر ویتامین C بر بهبود خلق و خو و بهبود عملکرد مغز خواهند بود.
▫️نتایج این مطالعه نشان داد که مصرف منابع غذایی غنی از ویتامین C تاثیر بیشتری نسبت به مصرف مکمل‌ها دارد.
▫️ویتامین C تولید هورمون‌ها و انتقال‌دهنده‌های عصبی از جمله آدرنالین، سروتونین و اکسی‌توسین را افزایش می‌دهد و در نتیجه باعث کاهش خستگی، کاهش سطح استرس و بهبود خلق و خو می‌شود. بیشترین تراکم این ویتامین ضروری در مغز یافت می‌‌شود، به ‌ویژه در غده‌ هیپوفیز.

Published in the Journal Nutrients
@SciJournals

سرعت غذا خوردن را کاهش دهید تا سالم بمانیدسرعت غذا خوردن را کاهش دهید تا سالم بمانید


نتایج یک مطالعه نشان می دهد که سریع غذا خوردن خطر ابتلا به چاقی، دیابت و بیماری قلبی را افزایش می یابد.
▫️به گفته محققان، افرادی که بسیار سریع غذا می خورند، به بدن اجازه نمی دهند که متوجه شود سیر شده است و در نتیجه بیشتر غذا می خورند.
▫️محققان دانشگاه هیروشیما در ژاپن که این مطالعه را انجام داده اند، آهسته غذا خوردن، مزه کردن هر لقمه و فاصله انداختن میان صرف خوراکی ها برای سلامت کلی بهتر است.
▫️محققان در این مطالعه با بررسی بیش از هزار فرد میانسال متوجه شدند که خطر ابتلا به سندرم متابولیک – عوارضی مانند چاقی، فشار خون بالا، قند بالا و کلسترول بالا- در افرادی که سریع غذا می خوردند، ۵.۵ برابر بیشتر است.
▫️دکتر ‘تاکایوکی یاماجی’ متخصص قلب در دانشگاه هیروشیما گفت: آهسته غذا خوردن یک تغییر مهم در سبک زندگی است که به پیشگیری از ابتلا به سندرم سوخت و سازی کمک می کند.
▫️این مطالعه نشان داد که سریع غذا خوردن با افزایش بیشتر وزن، افزایش میزان گلوکز خون و افزایش محیط دور کمر ارتباط دارد.
سندرم متابولیک زمانی اتفاق می افتد که فرد داری سه عامل خطر ساز ابتلا به دیابت و بیماری قلبی باشد.این سه عامل عبارتند از چاقی، قند خون بالا ، فشار خون بالا ، تریگلیسرید بالا و پایین بودن سطح کلسترول خوب HDL.

کروناویروس (Covid-19) و بارداریکروناویروس (Covid-19) و بارداری

▫️در حاضر شواهد بسیار محدودی در مورد تأثیر کرونا-ویروس روی خانمهای باردار و‌ جنین وجود دارد. تغییرات فیزیولوژیک و ایمونولوژیک در دوران بارداری ممکن است افراد باردار را در ریسک بیشتری قرار دهد.

▫️مطالعه مروری‌ موجود از تاریخ هشتم مارس شواهد منتشر شده تا این تاریخ را جمع بندی کرده است. طبق این مطالعه از ۱۹ مورد خانم باردار مبتلا به کروناویروس، ۱۶٪ بدون علامت و یک مورد بستری در ICU بودند.

▫️۹۰ درصد این خانمها به روش سزارین زایمان کردند که ۴۲ درصد موارد پره ترم (زایمان زودرس) بوده است.

▫️تا کنون موردی از مرگ و‌میر مادر با COVID-19 رسما گزارش نشده است. گرچه مواردی بوده است. میزان مرگ و‌میر مادر با سارس (SARS) ۱۵ درصد و با مرس (MERS) ۲۷ درصد گزارش شده است.

▫️تا این لحظه سقط جنین در خانمهای باردار آلوده به COVID-19 گزارش نشده است.

▫️طبق مطالعه مروری ۱۵ نوزاد تست شده از مادران آلوده، تست منفی داشته اند. همچنین نمونه های مایع آمنیوتیک این بیماران منفی بوده است.
– در حال حاضر شواهدی از انتقال مادر به جنین موجود نیست. (گزارشات موردی از برخی خبرگزاری ها تا کنون ۲ مورد تست مثبت نوزاد پس از تولد را اعلام‌ کرده اند که علت انتقال هنوز مشخص نیست.)

▫️در مورد شیردهی اطلاعاتی موجود نمی باشد. مرکز بیماری های واگیردار بدلیل احتمال خطر احتمال انتقال ویروس از طریق قطرات تنفسی، توصیه به احتیاط در شیردهی می کند. منابع چینی توصیه به منع شیردهی توسط مادران آلوده به COVID-19 کرده اند.

▫️داده رسمی ای از ایران در این زمینه منتشر نشده و احتمال تغییر آمار اعلام شده با گذر زمان وجود خواهد داشت.

@SciJournals