تغییر قالب سایت

امروز قالب سایت تغییر کرد. امیدواریم قالب جدید خوشایندتر باشد

تصویر قالب قبلی:

تصویر قالب جدید:

Leave a Reply

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Related Post

مصرف لبنیات پرچرب ارتباطی با بروز بیماری‌های قلبی و عروقی ندارد!مصرف لبنیات پرچرب ارتباطی با بروز بیماری‌های قلبی و عروقی ندارد!

▫️یک مطالعه بزرگ و بی‌سابقه چندملیتی در جهان قاطعانه اعلام کرده است که مصرف لبنیات_پرچرب ارتباطی با بروز بیماری‌های قلبی عروقی و سکته‌های قلبی و مغزی ندارد.
▫️بزرگ‌ترین مطالعه کوهورت آینده‌نگر در زمینه «ارتباط مصرف فرآورده‌های لبنی با مرگ‌ومیر ناشی از بیماری‌های قلبی عروقی» با همکاری موسسه ملی سلامت آمریکا، موسسه تحقیقات سلامت کانادا، دانشگاه مک‌مستر و… انجام شده است.
▫️مطالعه بیش از ۱۳۶ هزار نفر از ملیت‌های مختلف در ۲۱ کشور جهان را تحت بررسی قرار داده و به این یافته مهم رسیده که لبنیات پرچرب نه‌تنها ارتباطی با بیماری‌های قلبی و عروقی ندارند بلکه باید در کشورها به‌ویژه کشورهای کم‌درآمد و دارای درآمد متوسط به مقدار بالا مصرف شود.
– مطالعه جدید تاکید دارد که باید به «سال‌ها تشویق به عدم مصرف لبنیات پرچرب» پایان داده شود.
– دستورالعمل فعلی مصرف لبنیات در طول سال‌های متمادی، «پرهیز از مصرف لبنیات پرچرب برای پیشگیری از بیماری‌های قلبی عروقی و مرگ‌ومیر ناشی از آن» و مصرف دو وعده و نهایتا ۴ وعده از لبنیات کم‌چرب را توصیه می‌کند.
– مطالعه طولانی‌مدت (۲۰۰۳ تا ۲۰۱۸) پیش رو، شواهد و مدارک مطالعات حاکم بر دستورالعمل «عدم مصرف و یا مصرف حداقلی لبنیات پرچرب» را ناکافی می‌داند.
– این مطالعه، مطالعات قبلی را متهم به «تمرکز بر عوارض احتمالی یک ماده غذایی (اسیدهای چرب اشباع‌شده) و تاثیر آن بر روی یک نشانگر زیستی (چربی خون / LDL) کرده و یادآور می‌شود که محصولات لبنی یک گروه غذایی متنوع هستند و تاثیر آن‌ها بر سلامتی نمی‌تواند در اثرات احتمالی اسیدهای چرب اشباع‌شده خلاصه شود.
– مطالعه، دامنه این یادآوری را وسعت بیشتری هم داده و تاکید کرده است که حتی اسیدهای چرب اشباع‌شده نیز شامل محصولات متنوع هستند و اثرات آن بسته به محتوای یک اسید پرچرب متفاوت است.
▫️مطالعه، طی بررسی‌های صورت گرفته به این یافته رسیده است که خطر سکته مغزی در مناطقی که مصرف بالای لبنیات را شاهد هستند، به‌طور قابل‌توجهی پایین‌تر بوده است و نیز هیچ ارتباطی بین مصرف بالای لبنیات با حمله قلبی یافت نشده است.
▫️نتایج این مطالعه بزرگ جهانی، با اذعان قاطعانه به این‌که مصرف بالای لبنیات (بیش از دو وعده در روز) با فشار خون پایین نیز مرتبط است، تحولی جدید در دستورالعمل فعلی مصرف محصولات لبنی ایجاد می‌کند.
▫️نتایج مهم این مطالعه با مطالعه کوهورت گلستان همخوانی دارد. بر اساس مطالعه کوهورت گلستان، مرگ‌ومیر ناشی از بیماری‌های قلبی عروقی در بین افرادی که محصولات لبنی را در بالاترین میزان، مصرف می‌کردند، کمتر از افرادی بوده است که این محصولات را در کمترین میزان مصرف کرده‌اند.

مصرف زیاد ویتامین سبب پوسته شدن اطراف ناخن می شود!مصرف زیاد ویتامین سبب پوسته شدن اطراف ناخن می شود!

▫️پوسته شدن اطراف ناخن « ناخن ریش» معمولا یک عارضه بی خطر است، ولی گاهی می تواند نشانه زیاده روی در مصرف ویتامین A باشد.
▫️پوست پوست شدن اطراف ناخن معمولا به دلیل کم آبی لایه شاخی (stratum corneum) پوست است. این لایه خارجی ترین لایه سطح روپوست (اپیدرمیس) است. این لایه به طور مکانیکی با دنیای خارجی و اجسام مختلف در تماس است و بر اثر اصطکاک با عوامل خارجی نازک و حساس می شود وگاهی این حساسیت منجر به خشکی، پوسته شدن، خراش و خونریزی این لایه می شود. خارش و قرمزی از دیگر علایم این عارضه هستند.
▫️پوسته شدن اطراف ناخن دلایل متفاوتی دارد که می تواند شامل استفاده از موادشوینده،‌ آب و هوای سرد و خشک زمستانی یا کمبود ویتامین باشد. از طرفی افزایش مصرف ویتامین نیز می تواند عامل ناخن ریش باشد. مطالعات نشان می دهد کمبود ویتامین هایB3 یا B7 یا مسمومیت ویتامین A ( استفاده بیش از حد از این ویتامین )مهمترین دلایل این عارضه هستند.
▪️مصرف بیش از اندازه ویتامین A یا رتینول
ویتامین A یک آنتی اکسیدان محافظ پوست، بهبود دهنده زخم و عامل رشد و ترمیم پوست است. این ویتامین در دو شکل بتاکاروتن و ویتامین A فعال وجود دارد. ویتامین A فعال رتینول نیز نامیده می شود. مصرف بیش از اندازه این ویتامین می تواند منجر به پوست پوست شدن اطراف ناخن شود.
▪️کمبود ویتامین B3 یا نیاسین
▫️ویتامین B3 یا نیاسین یکی از مهمترین نیازهای پوست است. کمبود این ویتامین می تواند به عارضه ای به نام پلاگرا منجر شود. پلاگرا شامل التهاب پوست، زخم و ترک خوردگی پوست است. این حالت گاهی در لب ها و زبان هم دیده می شود. کمبود ویتامین مهمترین دلیل پلاگراست، ولی اسهال طولانی، مصرف الکل و داروهای مختلف نیز می توانند منجر به این عارضه شوند.
▪️ویتامین B7 یا بایوتین
ویتامین B7‌ یکی از ویتامین های لازم برای سلامت پوست و ناخن است. گاهی این ویتامین با علامت مستعار H نیز شناخته می شود. خشک پوست و مو، ریزش مو، ترک خوردن دهان، خستگی، افسردگی، بی اشتهایی و بی خوابی از مهمترین علایم کمبود این ویتامین هستند.

ویتامین B12ویتامین B12

🔺تنها منبع تامین در انسان ها غذاهای حیوانی مانند گوشت،لبنیات، وماهی است.میکروارگانیسم های روده نیز B12تولید می کنند.سبزیجات ومیوه ها فاقد B12هستند.

🔺درافراد بالغ روزانه 1_3میکروگرم ویتامین ب۱۲ ازراه ادرار ومدفوع دفع می شود وچون بدن انسان نمی تواند ب ۱۲ بسازد نیاز روزانه همین قدر است.

🔺ذخیره کوبالامین بدن 2_3 میلی گرم است ودرصورت مصرف نکردن ب ۱۲ برای ۳تا۴ سال کفایت می کند.

🔺ویتامین ب ۱۲ گردش روده ای_ کبدی دارد.روزانه ۰.۵ تا ۵ میکروگرم کوبالامین ازطریق صفرا وارد روده می شود ولی بخش قابل توجهی ازآن بازجذب می شود.