انواع حبوبات: همه انواع حبوبات اعم از عدس، لوبیا قرمز، لوبیا چیتی، لوبیا سیاه یا نخود، شاخص گلوکز (شاخص گلیسمی) پایینی دارند و این بدان معناست که کربوهیدرات موجود در خود را به تدریج آزاد میکنند.
سیب: بسیاری از افراد تصور میکنند هیچ میوهای در رژیم غذایی افراد دیابتی وجود ندارد اما این تصور اشتباه است. میوههایی همچون سیب که شاخص گلیسمی پایینی دارند را میتوان در رژیم غذایی دیابتی مصرف کرد.
بادام: این نوع از آجیل سرشار از منیزیم است که میتواند به بدن شما کمک کند تا انسولین خود را به طور موثرتری مصرف نماید.
اسفناج: هر فنجان از این برگ سبز پخته شده ۲۱ واحد کالری دارد و سرشار از منیزیم مفید برای قند خون و فیبر است.