قلب و زندگی؛ مصطفی بیات عمومي تغییر آدرس سایت قلب و زندگی

تغییر آدرس سایت قلب و زندگی

آدرس سایت اینترنتی قلب و زندگی
سایت شخصی دکتر مصطفی بیات
به

http://bm-cardiologist.ir/

تغییر کرد

Leave a Reply

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Related Post

فشار خون بالا در ۴۰ سالگی، مغز را در ۷۰ سالگی کوچک می‌کند!فشار خون بالا در ۴۰ سالگی، مغز را در ۷۰ سالگی کوچک می‌کند!

▫️پژوهش جدید “کالج دانشگاهی لندن” (UCL) نشان می‌دهد افرادی که در حدود ۴۰ سالگی به فشار خون بالا مبتلا می‌شوند، در ۷۰ سالگی مغز کوچکتری خواهند داشت. یافته‌های پژوهش حاکی از این هستند که مراقبت کردن از سلامتی می‌تواند از ابتلا به فراموشی در سنین بالا پیشگیری کند.
– “جاناتان اسکات” (Jonathan Schott)، پژوهشگر کالج دانشگاهی لندن و سرپرست این پژوهش گفت: من باور دارم که فراموشی در حدود ۳۰ درصد از بیماران مبتلا به این بیماری، قابل پیشگیری است.
– پژوهشگران برای پی بردن به میزان اهمیت فشار خون، گروهی از داوطلبان را در سنین ۳۰، ۴۰، ۵۰ و ۶۰ مورد بررسی قرار دادند.
– آنها در این بررسی، اسکن مغز ۵۰۲ شرکت‌کننده را ارزیابی کردند و دریافتند شرکت‌کنندگانی که در سن ۴۳ سالگی فشار خون بالاتری دارند، هنگام رسیدن به ۷۰ سالگی بیش از دیگران در معرض خطر کوچک شدن مغز قرار می‌گیرند.
– به نظر می‌رسد هیپوکامپ که ناحیه مهمی برای یادگیری است، بیشتر از نواحی دیگر مغز، تحت تاثیر فشار خون بالا قرار می‌گیرد و افرادی که بین سنین ۳۶ تا ۴۳ سال فشار خون بالاتری را تجربه می‌کنند، هیپوکامپ کوچکتری دارند.
– اسکات افزود: به نظر می‌رسد که افزایش فشار خون می‌تواند مغز را تا حدود ۴۰ سال بعد تحت تاثیر قرار دهد.
▫️اگرچه نتایج این بررسی، ارتباط نزدیکی را میان فشار خون و کوچک شدن مغز نشان می‌دهد اما پژوهشگران نمی‌توانند این موضوع را با اطمینان تایید کنند. در هر حال این نکته کاملا واضح است که فشار خون بالا، اثر بدی بر مغز دارد و می‌تواند به آسیب دیدن رگ‌های خونی آن منجر شود. بافت مغز در صورت نداشتن ذخیره کافی خون، از بین خواهد رفت.

کاردیولوژی کودکان و جوانانکاردیولوژی کودکان و جوانان

نشانگان بالینی در بیماران قلبی (بخش۱)

۱- خستگی زودرس:
سنگین ترین کار فیزیکی، در شیرخوار مکیدن شیر از سینهٌ مادر است. شیرخواری که بیماری قلبی دارد، در هنگام مکیدن سینه مادر، زود خسته (easy fatigue) میشود، فراوان عرق میکند، به تندی دم می زند، و پیش از سیر شدن سینه را رها میکند، و میخوابد. و چون سیر نشده، بزودی از خواب بیدار میشود، و دو باره شیر میخواهد. به گفته مادر خواب شیر خوار سبک است. و همیشه گرسنه!  مادر گمان میکند، که شیرش کم است، یا اینکه کودک قولنج (کولیک) دارد، یا شیرش به بچه نمی سازد! کودک بخوبی وزن نمیگیرد، و این در حالیست که شیرخواران کولیکی وزن گیری خوبی دارند.
– این پترن ویژه شیرخوارانی ست که به سینه مادر مک می زنند. در کودکی که شیر خشک میخورد، اینگونه پترنی دیده نمی شود، چون شیرخوردن با بطری انرژی بر و خسته کننده نیست. بنابرین کودک می تواند وزن گیری و خواب خوبی داشته باشند.
– خستگی زودرس در کودکان بزرگتر که راه افتاده اند، در هنگام جنب و جوش، ورزش، بازی و در بزرگترها در هنگام کار، خود را نشان میدهد.
– کودک بیمار از همبازیهایش باز می ماند، و در برابر همسالانش وزن کمتری دارد. کودک خسته رنگ پریده است، تپش قلب دارد، به تندی دم میزند، و خیس عرق می شود، که شوند(دلیل) آن بر انگیختگی جبرانی سیستم اتونوم می باشد. برخی ازین کودکان در هنگام ورزش یا جنب و جوش، دچار کبودی هم می شوند، که شوند (دلیل) آن افزایش O2 Extraction از هموگلوبین است.

پزشک خوب یعنی چه؟پزشک خوب یعنی چه؟

-پزشک خوب پزشکی است که مطبش غلغله باشد ولی لازم به وقت گرفتن نباشد و آدم اصلا معطل نشود و هر وقت دلش خواست زود معاینه بشود.
-پزشک خوب پزشکی است که مریض قبل از ما را دو دقیقه ای راه بیاندازد و طولش ندهد ولی به ما که رسید یک ساعت وقت بگذارد و تمام مشکلات خودمان و همراهمان و فامیلمان را حل کند.
– پزشک خوب پزشکی است که پوز داشته باشد ولی فقط پانصد تومان بگیرد و البته سر و ظاهرش شیک باشد و دندان های مرتب و مطب درست و درمان بالاشهری داشته باشد.
– پزشک خوب پزشکی است که منشی اش را بخاطر ما دعوا کند و ما هم بتوانیم هر چقدر دلمان خواست منشی را فحش بدهیم.
-پزشک خوب پزشکی است که فوق تخصص تمام رشته ها از امریکا باشد و با یک مراجعه تمام بیماریها را بدون قرص و دوا و آزمایش حل کند و توی دفترچه ی همسایه ب کمپلکس بنویسد و به داروخانه بگوید که حتما بیمه حساب بشود.
-پزشک خوب پزشکی است که توی بیمارستان دولتی بدون هیچ امکاناتی آدم را درمان کند وگرنه اگر امکانات و وسایل باشد که همه افلاطون می شوند.
-پزشک خوب پزشکی است که آدم هر طور دلش خواست زندگی کند و هر چیز که دلش خواست بخورد ولی با یک نسخه آدم را بهتر از روز اولش بکند.
-پزشک خوب باید در تمام ساعات شبانه روز دم دست باشد و با یک تلفن کار آدم را راه بیاندازد.
-پزشک خوب مواظب بابابزرگ پیر آدم است و عید که می خواهیم به مسافرت برویم شب تا صبح توی بیمارستان مثل پروانه دور سرش می چرخد.
-پزشک خوب هووی آدم را ناکار می کند و مهر آدم را به دل شوهرش می اندازد.
– پزشک خوب کاری می کند که ابعاد آدم مناسب شود و قوت آدم مثل بیست سالگی بشود
-پزشک خوب باید لوطی باشد و اگر به بچه تریاک  یا به مادربزرگ عنبرنسارا خوراندیم و مسمومشان کردیم باید گردن بگیرد و بگوید خطا از من بود.
-پزشک خوب جنبه ی شوخی دارد و به حرف های ما گوش می کند و می خندد و آخرسر بدون هیچ چشمداشتی هر چقدر خواستیم استعلاجی می نویسد.
-افسوس که در این دوره و زمانه پزشک خوب گیر نمی آید و همه تقلبی شده اند… یادش بخیر قدیم… یادش بخیر…