قلب و زندگی؛ مصطفی بیات عمومي شیوع «آنفلوآنزای معده» در فصل بهار

شیوع «آنفلوآنزای معده» در فصل بهار

▫️برخی بیماری‌ها مانند آنفلوآنزای معده با گرم‌شدن هوا شیوع بیشتری پیدا می‌کند و افراد مستعد را در معرض خطر قرار می‌دهد.
▫️به گزارش روز شنبه پایگاه خبری کلینیک مایو، آنفلوآنزای معده یا گاستروانتریت ویروسی، به التهاب و عفونت روده و معده گفته می‌شود و برخلاف نامش هیچ ارتباطی با آنفلوآنزا ندارد.
– این عارضه بر اثر ویروس‌های مختلفی از جمله نورو ویروس، روتاویروس و آدنوویروس ایجاد می‌شود.
– تماس با فرد آلوده و مصرف آب و غذای آلوده مهمترین عامل انتقال این ویروس است.
– استفاده از ظروف و فضاهای مشترک مانند استخر و غذای بیرون از منزل نیز از دیگر راه های انتقال هستند.
– احساس درد در ناحیه شکم (روده و معده)، باد گلو، نفخ، اسهال، مدفوع سبزرنگ، سوء هاضمه، حالت تهوع، استفراغ، کاهش آب بدن، لرز، خشکی دهان، انسداد معده، احساس تشنگی بیش از حد، خشکی دهان، تب، ضعف، کاهش اشتها، تعریق، سردرد، کاهش ادرار و کاهش وزن از مهمترین علایم این بیماری هستند.
▫️معمولا هیچ درمان پزشکی برای این عارضه وجود ندارد و بیمار پس از حدود ۱۰ روز بهبود می‌یابد. ولی چند روش برای تسریع در بهبود بیماری وجود دارد که شامل شستن مرتب دست، شستن ظروف و سطوحی است که با گوشت نپخته در تماس بوده، ضدعفونی کردن سطوح، اجتناب از مصرف آب آلوده، طبخ مواد در مدت زمان بیشتر، نوشیدن مایعات به ویژه آب، مصرف سوپ و غذاهای سبک می‌شود.

Leave a Reply

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Related Post

رابطه خطی بین کاهش وزن و کاهش هموگلوبین ای وان سی (HbA1C) در دیابت نوع دورابطه خطی بین کاهش وزن و کاهش هموگلوبین ای وان سی (HbA1C) در دیابت نوع دو

محققان در گوتنبرگ سوئد با انجام یک مطالعه مروری بر نتایج حاصل از ۵۸ مقاله شامل ۱۷۲۰۴ بزرگسال، به بررسی تأثیر رژیم‌های کم‌کالری، داروهای لاغری و جراحی لاغری در بزرگسالان

ویتامین B12ویتامین B12

🔺تنها منبع تامین در انسان ها غذاهای حیوانی مانند گوشت،لبنیات، وماهی است.میکروارگانیسم های روده نیز B12تولید می کنند.سبزیجات ومیوه ها فاقد B12هستند. 🔺درافراد بالغ روزانه ۱_۳میکروگرم ویتامین ب۱۲ ازراه ادرار