قلب و زندگی؛ مصطفی بیات عمومي انتشار ساعات کار مطب در صفحه تماس

انتشار ساعات کار مطب در صفحه تماس

ساعات کار مطب دکتر مصطفی بیات

متخصص بیماری‌های داخلی
فوق تخصص قلب و عروق
فلوشیپ انترونشن
اکو کاردیوگرافی رنگی – هولتر فشار خون – تست ورزش

روزهای شنبه تا چهارشنبه از ساعت ۱۳ الی ۲۰

و پنجشنبه از ساعت ۱۰ الی ۱۶

میباشد که در صفحه تماس سایت (یعنی در این آدرس) منتشر شده است.

شایان ذکر است، در “صفحه تماس”؛ علاوه بر ساعات کار مطب؛ آدرس – لوکیشن – تلفن و … نیز منتشر شده است.

Leave a Reply

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Related Post

نور آبی فشار خون را کاهش می دهد!نور آبی فشار خون را کاهش می دهد!

▫️مطالعات اخیر محققان دانشگاه «ساری» در انگلستان نشان می دهد نور آبی منجر به نرم شدن و افزایش انعطاف رگ های خونی و افزایش جریان خون و در مجموع باعث کاهش فشار خون می شود.
▫️در ادامه این مطالعه آمده است نور آب سفتی شریان ها را کاهش و سطح اکسید نیتریک را افزایش می دهد که یک مولکول سیگنال دهنده مربوط به سلامت قلب و عروق است.
– محققان احتمال می دهند قرار گرفتن در معرض نور آبی سبب آزادسازی اکسید نیتریک از پوست می شود و اجازه می دهد وارد جریان خون شود. این فرآیند به نرم شدن و افزایش انعطاف رگ های خونی و افزایش جریان خون کمک می کند و در مجموع باعث کاهش فشار خون می شوند. این فناوری کاملا ایمن برای کنترل فشار خون به ویژه در سالمندان بسیار مفید است.
▫️به طور متوسط از بین هر سه فرد میانسال، یک نفر به فشار خون مبتلاست. فشار خون مهمترین عامل بروز بیماری های قلبی و بیماری های قلبی مهمترین عامل مرگ و میر در سراسر جهان است.
▫️مطالعات قبلی به برخی از فواید نور آبی از جمله مبارزه با عفونت و کاهش استرس اشاره دارد.
▫️افزایش احتمال بروز انحطاط ماکولای مرتبط با سن و اختلال در ریتم شبانه روزی از جمله مضرات این طول موج از نور مرئی است.‌
▫️نتایج این مطالعه در نشریه Preventative Cardiology منتشر شده است.

نان جو برای دیابت مضر است!نان جو برای دیابت مضر است!

▫️حتما شما هم شنیده اید که مصرف نان جو برای دیابتی ها مفید است و شاید هم مبتلایان به دیابت را دیده باشید که سعی می کنند بیشتر این نوع نان را مصرف کنند. جو به تنهایی اثر زیادی در در پایین‌ آوردن قند خون دارد اما آرد جو بر خلاف آرد گندم قابلیت ورآمدن و تبدیل‌ شدن به خمیر را ندارد و از طرفی به تنهایی باعث سفت و سیاه رنگ‌ شدن نان می‌شود و اگر با پوسته‌اش آسیاب شود، طعم نان را تلخ و غیرقابل مصرف می‌کند. به همین دلیل تولیدکنندگان برای تهیه این نان حدود ۲۰ درصد آرد جو را با ۸۰ درصد آرد گندم و روغن مخلوط کرده و برای ایجاد طعم شیرین و رنگ تیره جو از شیره مالت استفاده می‌کنند که همین مواد می تواند قند و کالری این نان را بالا ببرد که برای دیابتی ها مضر است.