قلب و زندگی؛ مصطفی بیات عمومي سرعت غذا خوردن را کاهش دهید تا سالم بمانید

سرعت غذا خوردن را کاهش دهید تا سالم بمانید


نتایج یک مطالعه نشان می دهد که سریع غذا خوردن خطر ابتلا به چاقی، دیابت و بیماری قلبی را افزایش می یابد.
▫️به گفته محققان، افرادی که بسیار سریع غذا می خورند، به بدن اجازه نمی دهند که متوجه شود سیر شده است و در نتیجه بیشتر غذا می خورند.
▫️محققان دانشگاه هیروشیما در ژاپن که این مطالعه را انجام داده اند، آهسته غذا خوردن، مزه کردن هر لقمه و فاصله انداختن میان صرف خوراکی ها برای سلامت کلی بهتر است.
▫️محققان در این مطالعه با بررسی بیش از هزار فرد میانسال متوجه شدند که خطر ابتلا به سندرم متابولیک – عوارضی مانند چاقی، فشار خون بالا، قند بالا و کلسترول بالا- در افرادی که سریع غذا می خوردند، ۵.۵ برابر بیشتر است.
▫️دکتر ‘تاکایوکی یاماجی’ متخصص قلب در دانشگاه هیروشیما گفت: آهسته غذا خوردن یک تغییر مهم در سبک زندگی است که به پیشگیری از ابتلا به سندرم سوخت و سازی کمک می کند.
▫️این مطالعه نشان داد که سریع غذا خوردن با افزایش بیشتر وزن، افزایش میزان گلوکز خون و افزایش محیط دور کمر ارتباط دارد.
سندرم متابولیک زمانی اتفاق می افتد که فرد داری سه عامل خطر ساز ابتلا به دیابت و بیماری قلبی باشد.این سه عامل عبارتند از چاقی، قند خون بالا ، فشار خون بالا ، تریگلیسرید بالا و پایین بودن سطح کلسترول خوب HDL.

Leave a Reply

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Related Post

قلیان عملکرد عروق خونی را مختل می کند!قلیان عملکرد عروق خونی را مختل می کند!

▫️نتایج مطالعات جدید محققان دانشگاه کالیفرنیا در لس آنجلس تاییید می کند که قلیان مانند سیگار عملکرد عروق خونی را مختل می کند و به هیچ عنوان جایگزین سالمی برای سیگار نیست.
▫️مطالعات اخیر محققان دانشگاه کالیفرنیا نشان می دهد که قلیان علاوه بر اینکه تمام مواد سمی حاصل از تنباکو و نیکوتین را وارد بدن می کند، فرد را در معرض مونو اکسید کربن حاصل از احتراق زغال چوب نیز قرار می دهد.
▫️در این مطالعه محققان داوطلبان را قبل و بعد از مصرف قلیان مورد بررسی دقیق قرار دادند و سطح نیکوتین موجود در خون، مونواکسیدکربن استشمام شده و انقباض عروق خونی را اندازه گیری کردند، علاوه بر این موارد عملکرد لایه درونی عروق خونی نیز مورد توجه قرار گفت. همزمان تمام این موارد در داوطلبان دیگری هم که سیگار کشیده بودند اندازه گیری شد.
▫️نتایج نشان داد سطح نیکوتین خون هر دو گروه مشابه است، در حالی که میزان مونواکسیدکربن گروهی که قلیان کشیدند ۹ تا ۱۰ برابر بیشتر است. از طرفی ادامه مطالعات نشان می دهد سیگار و قلیان هردو سبب کاهش عملکرد عروق خونی می شوند.
▫️این مطالعه نشان می دهد مصرف قلیان همانند سیگار اثرات زیانباری بر سلامت سیستم قلب و عروق دارد و به هیچ عنوان جایگزین سالمی برای سیگار نیست.
▪️نتایج این مطالعه در جلسه انجمن قلب آمریکا در شیکاگو ارایه شده است.

افزایش خطر ابتلا به بیماری قلبی با افزایش هورمون تیروئیدافزایش خطر ابتلا به بیماری قلبی با افزایش هورمون تیروئید

تازه‌های پزشکی

▫️نتایج یک مطالعه نشان می دهد که بالا و یا حتی اندکی بیش از نرمال بودن سطح یک هورمون تیروئید به نام FT4 ، احتمال ابتلا به بیماری های قلبی عروقی را افزایش می دهد.
نتایج مطالعه محققان هلندی نشان می دهد که غده کوچک تیروئید تاثیر زیادی بر سلامت قلب دارد.
▫️محققان دانشگاه اراسموس در روتردام در جریان این مطالعه متوجه شدند که افراد میانسال و مسن تر که سطح هورمون تیروئید در خون آنها بالاست، با افزایش خطر ابتلا به بیماری قلبی و مرگ و میر روبرو هستند.
▫️این محققان متوجه شدند که بالا بودن هورمون تیروئید موسوم به تیروکسین آزاد یا FT4 احتمال رسوب کلسیم را در عروق کرونر قلب افزایش می دهد و همچنین با افزایش ۸۷ درصدی خطر ابتلا به سکته قلبی یا سکته مغزی و افزایش دو برابری مرگ و میر ناشی از یکی از این بیماری ها، ارتباط دارد.
▫️به گفته محققان، سطوح بالای FT4 نشانه بیش فعالی تیروئید است، این هورمون در غده تیروئید که در جلوی گردن قرار دارد، تولید می شود و به کنترل میزان مصرف انرژی توسط بدن کمک می کند.

ارتباط نمک مصرفی با نارسایی قلبیارتباط نمک مصرفی با نارسایی قلبی

مدت‌ها است که مصرف زیاد نمک در رژیم
غذایی به عنوان عاملی برای ابتلا به فشار خون بالا و بیماری‌های قلبی و همچنین افزایش خطر حمله قلبی، سکته مغزی و نارسایی قلبی مطرح است؛ اما تعیین مقدار ایده‌آل مصرف نمک در رژیم غذایی بحث انگیز بوده زیرا برخی تحقیقات نشان داده‌اند که خطر بیماری‌های قلبی، فشار خون بالا و حملات قلبی در افراد سالمی که نمک بسیار کمی مصرف کرده‌اند.
در این مطالعه ارتباط بین میزان نمک دریافتی و نارسایی عملکرد قلب در حدود ۳۰۰۰ فرد بزرگسال مورد بررسی قرار گرفت.
نتایج نشان داد که مصرف روزانه بیش از ۳/۷ گرم سدیم، معادل دو قاشق چای‌خوری نمک، با آسیب ساختار قلب و اختلال عملکردی آن همراه است.
بنابراین توصیه می‌شود به منظور حفظ سلامت قلب، مصرف نمک روزانه به کمتر از ۲ قاشق چای‌خوری محدود شده و به میزان نمک موجود در غذاها توجه شود.