بهبود کلسترول خون (۱)

۱. مصرف فیبر بیشتر: تغییر رژیم غذایی، راهی موثر در کاهش کلسترول است. یکی از این تغییرات، گنجاندن منابع فیبر در رژیم غذایی می باشد. از جمله منابع فیبر می توان به غلات سبوس دار، میوه ها، سبزیجات و حبوبات اشاره نمود.

۲. انتخاب روغن های سالم: استفاده از روغن های جامد باعث افزایش کلسترول LDL می شود. چربی های ترانس نه تنها باعث افزایش کلسترول بد یا LDL می شود بلکه باعث کاهش کلسترول خوب یا HDL نیز می شود. غذاهایی مانند غذاهای سرخ شده، سس مایونز، شیرینی جات، کره، روغن های حیوانی و یا هیدروژنه، از جمله منابع این دو نوع چربی ناسالم می باشد که باید میزان مصرف آنها به حداقل کاهش یابد. از سوی دیگر، مصرف روغن های غیر اشباع در کنار یک رژیم غذایی سالم  می تواند باعث کاهش کلسترول LDL گردد. از جمله منابع این گروه از چربی ها می توان به آووکادو و روغن زیتون.

۳. انتخاب درست از گروه پروتئین ها: گوشت قرمز و شیر پر چرب جزء منابع پروتئین به حساب می آیند ولی آنها حاوی کلسترول بالایی هستند. بنابراین بهتر است به جای استفاده از آنها از سویا یا ماهی استفاده کنیم. برخی از انواع ماهی ها مانند سالمون که سرشار از اسیدهای چرپ امگا-۳ است که می تواند تاثیر مثبتی بر کلسترول داشته باشد. انجمن دیابت آمریکا توصیه می کند در هفته دو بار از ماهی استفاده شود.

Leave a Reply

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Related Post

مصرف روزانه آسپرین خطر خونریزی شدید را به همراه دارد!مصرف روزانه آسپرین خطر خونریزی شدید را به همراه دارد!

▫️محققان در #بریتانیا، در تحقیق گسترده‌ای اطلاعات بیش از ده‌ها آزمایش بالینی مختلف را مورد بررسی قرار دادند و نتیجه گرفتند که مصرف روزانه قرص آسپرین ممکن است بیشتر از

افزایش مصرف نمک با ریسک ابتلا به دیابت همراه استافزایش مصرف نمک با ریسک ابتلا به دیابت همراه است

به گفته محققان مصرف بالای نمک ریسک ابتلا به دیابت را در افراد بزرگسال افزایش می دهد. مطالعه جدید شامل داده های بدست آمده از چندین هزار نفر در سوئد