بهبود کلسترول خون (۱)

۱. مصرف فیبر بیشتر: تغییر رژیم غذایی، راهی موثر در کاهش کلسترول است. یکی از این تغییرات، گنجاندن منابع فیبر در رژیم غذایی می باشد. از جمله منابع فیبر می توان به غلات سبوس دار، میوه ها، سبزیجات و حبوبات اشاره نمود.

۲. انتخاب روغن های سالم: استفاده از روغن های جامد باعث افزایش کلسترول LDL می شود. چربی های ترانس نه تنها باعث افزایش کلسترول بد یا LDL می شود بلکه باعث کاهش کلسترول خوب یا HDL نیز می شود. غذاهایی مانند غذاهای سرخ شده، سس مایونز، شیرینی جات، کره، روغن های حیوانی و یا هیدروژنه، از جمله منابع این دو نوع چربی ناسالم می باشد که باید میزان مصرف آنها به حداقل کاهش یابد. از سوی دیگر، مصرف روغن های غیر اشباع در کنار یک رژیم غذایی سالم  می تواند باعث کاهش کلسترول LDL گردد. از جمله منابع این گروه از چربی ها می توان به آووکادو و روغن زیتون.

۳. انتخاب درست از گروه پروتئین ها: گوشت قرمز و شیر پر چرب جزء منابع پروتئین به حساب می آیند ولی آنها حاوی کلسترول بالایی هستند. بنابراین بهتر است به جای استفاده از آنها از سویا یا ماهی استفاده کنیم. برخی از انواع ماهی ها مانند سالمون که سرشار از اسیدهای چرپ امگا-۳ است که می تواند تاثیر مثبتی بر کلسترول داشته باشد. انجمن دیابت آمریکا توصیه می کند در هفته دو بار از ماهی استفاده شود.

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

Related Post

آیا استاتین در درمان عفونت‌های ویروسی حاد (و کووید-۱۹) نقشی دارد؟آیا استاتین در درمان عفونت‌های ویروسی حاد (و کووید-۱۹) نقشی دارد؟

کالج متخصصین قلب آمریکا (https://t.me/MedicalnoteBook/11684)، ۱۸ مارس ۲۰۲۰ ▫️نقش داروهای کاهنده کلسترول از خانواده #استاتین (آتورواستاتین، سیمواستاتین، فلوواستاتین، لووستاتین) در درمان عفونت‌های حاد ویروسی، به‌دلیل آثار ضدالتهابی آن‌ها، در سال‌های

تغییر آدرس مطبتغییر آدرس مطب

بدینوسیله به اطلاع عموم علاقمندان می رساند… مطب دکتر مصطفی بیات، فوق تخصص قلب و عروق به محل زیر منتقل گردیده است: پاسداران – نبش بوستان یکم (زمردیان) – ساختمان

اختلالات گلوکز موجب افزایش ریسک ابتلاء به سکته قلبی می‌شود!اختلالات گلوکز موجب افزایش ریسک ابتلاء به سکته قلبی می‌شود!

▫️محققان انستیتوی تحقیقاتی کارولینسکا واقع در سوئد دریافتند تشخیص ندادن اختلالات گلوکز موجب افزایش ریسک ابتلاء به سکته قلبی و نوعی بیماری عفونی در بافت اطراف دندان موسوم به پیوره