قلب و زندگی؛ مصطفی بیات عمومي داروی پوکی استخوان برای سلامت قلب مفید است

داروی پوکی استخوان برای سلامت قلب مفید است

▫️محققان پی بردند داروی پوکی استخوان “آلندرونات” با کاهش ریسک مرگ ناشی از مشکلات قلبی-عروقی، حمله قلبی و سکته مرتبط است.
– در این مطالعه، بیمارانی که از سال ۲۰۰۵ تا ۲۰۱۳ دچار شکستگی لگن شده بودند تا اواخر سال ۲۰۱۶ تحت نظر قرار گرفتند. در بین ۳۴,۹۹۱ بیمار، ۴۶۰۲ نفر (۱۳ درصد) در طول مدت بررسی تحت درمان پوکی استخوان قرار گرفتند.
▫️محققان مشاهده کردند مصرف دارو آلندرونات با کاهش ۶۷ درصدی ریسک مرگ ناشی از بیماری قلب و عروق و ۴۵ درصد ریسک کمتر حمله قلبی در طول مدت یک سال بعد مرتبط بود. همچنین ریسک سکته در مدت ۵ سال تا ۱۸ درصد و در مدت ۱۰ سال ۱۷ درصد کاهش یافت. این تاثیرات حفاظتی در مورد سایر گروه درمانی پوکی استخوان مشاهده نشد.
– «چینگ لانگ چونگ»، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه هنگ گنگ، در این باره می گوید: «یافته های ما نشان می دهد که دارو آلندرونات دارای نقش حفاظتی از قلب و عروق در بیماران دچار شکستگی لگن است.»
▫️محققان عنوان می کنند پزشکان باید تجویز داروی آلندرونات یا سایر بیسفسفونات های حاوی نیتروژن را در مورد بیماران دچار شکستگی لگن بلافاصله بعد از شکستگی شان در نظر بگیرند. چراکه این داروها نه تنها برای استخوان ها مفید است بلکه برای سلامت قلب هم خوب است.

Leave a Reply

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Related Post

چگونگی تشخیص دیابتچگونگی تشخیص دیابت

به تازگی سعی کردیم در اینجا درباره بیماری دیابت، علل ابتلا به آن و روش‌های درمان و کنترل بیماری دیابت صحبت کنیم، که در این ویدیو به توضیح چگونگی تشخیص آن برای شما عزیزان پرداخته‌ایم.

لینک به پست اینستاگرامی

تفاوت درد قلب و درد اضطرابتفاوت درد قلب و درد اضطراب

هنگامی که مبتلا به درد سینه می‌شوید؛ دانستن مشخصه‌های تفاوت درد قلب و درد اضطراب به شما در برخورد مناسب با درد کمک قابل توجهی می‌کند.

آگاهی شما، سلامتی شماست

برای مشاهده کلیپ مربوطه در اینستاگرام؛ روی لینک زیر کلیک نمایید:

لینک

افزایش مصرف نمک با ریسک ابتلا به دیابت همراه استافزایش مصرف نمک با ریسک ابتلا به دیابت همراه است

به گفته محققان مصرف بالای نمک ریسک ابتلا به دیابت را در افراد بزرگسال افزایش می دهد.
مطالعه جدید شامل داده های بدست آمده از چندین هزار نفر در سوئد بود. یافته ها نشان داد مصرف نمک با افزایش ۶۵ درصدی ریسک ابتلا به دیابت نوع۲ به ازای مصرف هر ۲.۵ گرم نمک اضافی در روز (تا حدودی کمتر از نصف قاشق چایخوری) مرتبط بود.
پژوهشگران موسسه کارولینسکا سوئد به سرپرستی بهاره رسولی دریافتند افراد دارای بالاترین میزان مصرف نمک (حدود ۱.۲۵ قاشق چایخوری یا بیشتر) ۷۲ درصد بیشتر از افراد دارای کمترین میزان مصرف نمک در معرض ابتلا به دیابت قرار داشتند.
به گفته محققان، افزایش مصرف نمک ممکن است موجب بروز مقاومت انسولین و در نتیجه دیابت نوع۲ شود. از سوی دیگر ممکن است مصرف نمک با افزایش وزن همراه باشد.
مصرف بالای نمک با افزایش قابل توجه ریسک ابتلا به دیابت نوع۱ که یک بیماری نهفته خودایمنی است و به آهستگی پیشرفت می کند، نیز مرتبط است.