قلب و زندگی؛ مصطفی بیات عمومي ارتباط دیابت با بیماری های قلبی

ارتباط دیابت با بیماری های قلبی

ویدئوی آموزشی جدید دکتر مصطفی بیات

فوق تخصص قلب و عروق

منتشر شد.

لینک به ویدئو در آپارات

 

Leave a Reply

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Related Post

استاتین ها ممکن است خطر ابتلا به سرطان را از طریق مکانیسم های جدا از کلسترول کاهش دهند!استاتین ها ممکن است خطر ابتلا به سرطان را از طریق مکانیسم های جدا از کلسترول کاهش دهند!

▫️مطالعه ای جدید در eLife (http://dx.doi.org/10.7554/eLife.57191) منتشر شده است ، می گوید داروهای کاهش دهنده کلسترول به نام استاتین ها ممکن است خطر سرطان را از طریق مسیری غیر مرتبط با کلسترول در انسان کاهش دهند.
▫️آزمایشات بالینی قبلاً شواهد قانع کننده ای را نشان داده است که استاتین ها خطر حملات قلبی و سایر بیماری های قلبی عروقی را کاهش می دهد.
بیشتر بخوانید (https://t.me/MedicalNewsToday/1457) …

@SciJournals

فرسودگی شغلی در میان پزشکانفرسودگی شغلی در میان پزشکان

▫️فرسودگی شغلی در میان پزشکان موضوعی است که از اهمیت ویژه برخوردار است. خودکشی‌هایی که گاه و بیگاه در میان پزشکان رخ می‌دهد نیاز به توجه به این مطلب  را نشان می‌دهد. بیش از ۱۵۰۰۰ پزشک از ۲۹ تخصص مختلف در نظرسنجی Medscape  شرکت کرده و در این مورد سخن گفتند.
▫️فرسودگی چنین تعریف شده است: استرس طولانی‌مدت و لاینحل شغلی که منجر به احساس خستگی و ملال مفرط، دلزدگی و حس جداشدگی و از پای درامدگی شده و فرد عاری از احساس موفقیت و چیرگی بر کار می‌شود. ۴۴ درصد پزشکان از احساس فرسودگی سخن گفته و ۱۱ درصد بیان کرده بودند که افسرده‌اند. افسردگی به معنی بالینی کلمه در ۴ درصد مشاهده شد.
▫️در میان تخصص‌های گوناگون بیشترین فرسودگی متعلق به طب اورژانس ۴۸٪، نورولوژی ۴۸٪، پزشکان خانواده ۴۷٪، متخصصین زنان ۴۷٪ و متخصصین داخلی ۴۷٪ بوده است. کمترین فرسودگی را جراحان پلاستیک ۲۳٪، متخصصین پوست ۳۲٪ و پاتولوژیست‌ها ۳۲٪ داشتند.
▫️در میان زنان و مردان پزشک این نسبت ۵۰٪ در برابر ۳۹٪ بوده است. برخی بیان می‌کنند که این امر بیشتر بیانگر ابراز بیشتر فرسودگی از جانب زنان است و بعضی نیز این را وابسته به مسوولیتهای مضاعف زنان در رسیدگی به امور خانه و بچه‌ها می‌دانند.

زمان مصرف داروهازمان مصرف داروها

🔺 #وارفارین: بهترین زمان توصیه شده برای مصرف آن ساعت ۵ عصر است، چون مهم است که از ۲ ساعت قبل، تا ۲ ساعت بعد از مصرف وارفارین، هیچ غذایی خورده نشود.

🔺 #آسپرین: آخر شب‌ها (یا صبح خیلی زود)، برای این‌که پیک اثر آن صبح زود باشه و جلوی حوادث قلبی- عروقی رو بگیرد

🔺 #نیتروکانتین: بهتر است ۲ بار در روز خورده شود، ۸ صبح و ۵ عصر. این روش مصرف کمک می‌کند که بین دوز ۵ عصر تا ۸ صبح روز بعد، فاصله‌ی زیادتری ایجاد شود تا بدن چند ساعتی بدون دارو باشد. (می‌دانید که بهتر است در مصرف نیترات‌‌ها، ساعاتی در روز بدن بدون دارو باشد تا مقاوم به اثر دارو نشود).

🔺 #دیگوکسین: ساعت خاصی از شبانه‌روز ذکر نشده.

🔺 #پلاویکس: ساعت خاصی از شبانه‌روز ذکر نشده. (مراکز درمانی ساعت ۱۰ صبح به بیماران پلاویکس می‌دهند).

🔺 #آتورواستاتین (یا همان قرص چربی خون): بهترین زمان مصرف آن شب‌‌‌ها، قبل از خواب است، چون کبد در طول شب بیشترین متابولیسم چربی را انجام می‌دهد.

🔺 #آتنولول: هرگز بعد از ساعت ۴ عصر داده نشود. (ترجیحاً روزها بدهید)، چون یک بتا بلاکر طولانی‌اثر است، و اگر شب مصرف شود، موجب کاهش ضربان قلب در حین خواب می‌گردد.

🔺 #متورال: اصولا بخاطر داشته باشید که دادن بتابلاکر ها در طول روز مفیدتر از شبهاست. چون بیشترین میزان استرس و تاکى کاردى رو ما در طول روز داریم

🔺 #اُمپرازول یا #پنتوپرازول: باید حداقل نیم ساعت قبل از صبحانه و با معده خالى خوده بشن تا بیشترین اثر رو داشته باشن

🔺 #تریامترن_اچ،  #هیدروکلروتیازید، #فورزماید ( لازیکس) : این‌‌ها همگی دیورتیک می‌باشند، حتماً باید در طول روز تجویز شوند و شب‌‌ها تجویز نکنید

✏️خانم دکتر عفت روشنی مقدم : دیابتولوژیست