قلب و زندگی؛ مصطفی بیات عمومي افزایش خطر ابتلا به بیماری قلبی با افزایش هورمون تیروئید

افزایش خطر ابتلا به بیماری قلبی با افزایش هورمون تیروئید

تازه‌های پزشکی

▫️نتایج یک مطالعه نشان می دهد که بالا و یا حتی اندکی بیش از نرمال بودن سطح یک هورمون تیروئید به نام FT4 ، احتمال ابتلا به بیماری های قلبی عروقی را افزایش می دهد.
نتایج مطالعه محققان هلندی نشان می دهد که غده کوچک تیروئید تاثیر زیادی بر سلامت قلب دارد.
▫️محققان دانشگاه اراسموس در روتردام در جریان این مطالعه متوجه شدند که افراد میانسال و مسن تر که سطح هورمون تیروئید در خون آنها بالاست، با افزایش خطر ابتلا به بیماری قلبی و مرگ و میر روبرو هستند.
▫️این محققان متوجه شدند که بالا بودن هورمون تیروئید موسوم به تیروکسین آزاد یا FT4 احتمال رسوب کلسیم را در عروق کرونر قلب افزایش می دهد و همچنین با افزایش ۸۷ درصدی خطر ابتلا به سکته قلبی یا سکته مغزی و افزایش دو برابری مرگ و میر ناشی از یکی از این بیماری ها، ارتباط دارد.
▫️به گفته محققان، سطوح بالای FT4 نشانه بیش فعالی تیروئید است، این هورمون در غده تیروئید که در جلوی گردن قرار دارد، تولید می شود و به کنترل میزان مصرف انرژی توسط بدن کمک می کند.

Leave a Reply

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Related Post

سرعت غذا خوردن را کاهش دهید تا سالم بمانیدسرعت غذا خوردن را کاهش دهید تا سالم بمانید


نتایج یک مطالعه نشان می دهد که سریع غذا خوردن خطر ابتلا به چاقی، دیابت و بیماری قلبی را افزایش می یابد.
▫️به گفته محققان، افرادی که بسیار سریع غذا می خورند، به بدن اجازه نمی دهند که متوجه شود سیر شده است و در نتیجه بیشتر غذا می خورند.
▫️محققان دانشگاه هیروشیما در ژاپن که این مطالعه را انجام داده اند، آهسته غذا خوردن، مزه کردن هر لقمه و فاصله انداختن میان صرف خوراکی ها برای سلامت کلی بهتر است.
▫️محققان در این مطالعه با بررسی بیش از هزار فرد میانسال متوجه شدند که خطر ابتلا به سندرم متابولیک – عوارضی مانند چاقی، فشار خون بالا، قند بالا و کلسترول بالا- در افرادی که سریع غذا می خوردند، ۵.۵ برابر بیشتر است.
▫️دکتر ‘تاکایوکی یاماجی’ متخصص قلب در دانشگاه هیروشیما گفت: آهسته غذا خوردن یک تغییر مهم در سبک زندگی است که به پیشگیری از ابتلا به سندرم سوخت و سازی کمک می کند.
▫️این مطالعه نشان داد که سریع غذا خوردن با افزایش بیشتر وزن، افزایش میزان گلوکز خون و افزایش محیط دور کمر ارتباط دارد.
سندرم متابولیک زمانی اتفاق می افتد که فرد داری سه عامل خطر ساز ابتلا به دیابت و بیماری قلبی باشد.این سه عامل عبارتند از چاقی، قند خون بالا ، فشار خون بالا ، تریگلیسرید بالا و پایین بودن سطح کلسترول خوب HDL.

آیا تمام اعضا و قسمت های بدن قابل استفاده است؟آیا تمام اعضا و قسمت های بدن قابل استفاده است؟

آیا می دانستید قسمت هایی از بدن انسان غیر ضروری و بی استفاده است؟

اعضای بلا استفاده بدن انسان

۱-ارگان ومرونازال  VOMERONASAL ORGAN: یا ارگان جاکوبسون که حفره ای است در پل های بینی دو سمت با گیرنده های شیمیایی که در انسان عملکردی ندارند. در جانوران پست تر وظیفه درک ماده شیمیایی فرومون رو بر عهده دارند. (فرومون در جانوران پست تر برای جلب و جذب جنس مخالف کاربرد داشته است)

۲-عضلات خارجی گوش : ۳ عضله هستند که در بخش خارجی گوش واقع شده اند و در سایر حیوانات نظیر خرگوشها و سگها، وظیفه حرکت مستقلانه گوش از سر را بر عهده دارند. اما انسانها هنوز دارای آن هستند و توسط این عضلات است که بعضی از افراد می‌توانند گوششان را تکان دهند.

۳-دندان عقل: در انسانهای اولیه که مقادیر زیادی از گیاهان رو جهت به دست آوردن انرژی مصرف می‌کردند داشتن یک جفت اضافه دندان آسیا در هر فک مفید به نظر می‌رسید اما در انسانهای امروزی که انواعی از غذاها را مصرف می‌کند، زیاد ضروری به نظر نمی‌آید

۴-دنده گردنی: حدود یک درصد از مردم یک جفت دنده اضافی در بالای دندهای خود (در بخش گردن) دارند که به نظر می‌رسد باقی‌مانده از اجداد خزنده ما باشد. این دنده می‌تواند در این افراد مشکلات عروقی یا عصبی ایجاد کند.

۵-پلک سوم: در اکثر پرندگان و پستانداران یک لایه محافظ به عنوان پلک سوم بر روی چشمشان وجود دارد که وظیفه حفاظت از چشم و خروج شن ریزه و گرد و غبار را از چشم بر عهده دارد. باقی مانده این پلک در انسان به صورت یک چین نازک در گوشه داخلی چشم وجود دارد.

۶-تکمه یا نقطه داروین: اگر لبه خارجی لاله گوش خود رو لمس کنید به یک برجستگی بر‌می‌خورید که به نام دکمه داروین مشهور است. در حیواناتی نظیر خرگوش این تکمه در انتهای گوشها قرار دارد و وظیفه فوکوس صداهای دور را روی گوش بر عهده دارد.

۷-عضله زیر ترقوه: عضله کوچکی که در زیر شانه قرار دارد و از دنده اول به ترقوه کشیده شده است و در صورتی برای انسان مفید بود که هنوز بر روی ۴ پا راه می‌رفت. البته بعضی از مردم این عضله را ندارند و بعضی نیز یک جفت از آن را دارند.

۸-عضله پالماریس (خیاطه): عضله بلند و نازکی که از زانو به کمر کشیده شده و ۸۹ درصد مردم دارای این عضله هستند. این عضله در جانوران پست تر در آویزان شدن و بالا رفتن از درخت بسیار مهم است. جراحان معمولا این عضله رو در جراحی های ترمیمی عضلات برداشته و از آن استفاده می‌کنند.

۹-نوک پستا‌ن در مردان: مجاری شیری قبل از اینکه هورمون جنسی مردانه (تستوسترون) در جنین باعث ایجاد صفات مربوط به جنس مذکر بشود به وجود می‌آیند. مردان دارای بافت پستا‌نی هستند اما عملا استفاده‌ای از آنها نمی‌کنند.

۱۰- عضلات صاف کننده مو: در بسیاری از جانوران این عضلات که در قاعده موهای بدن واقع شده اند وظیفه سیخ کردن موهای جانور را در هنگام بروز خطر دارند تا جانور بتواند از آن به عنوان ترساندن مهاجم استفاده کند.این عضلات در پرندگان موجب با اصطلاح پف کردن پرهای پرنده و در نتیجه گرم نگه داشتن دمای بدن می شود.

آغازآغاز

ای نام تو آرایش عنوان کلام
ای یاد تو آرامش هر بی آرام

در حیّز امکان و تصور هرگز
بی یاد تو آغاز نگیرد انجام

شروع فعالیت پایگاه اطلاع رسانی اینترنتی “قلب و زندگی” را خدمت دوستان و دوستداران اعلام می نمایم …

قلب

heart_diagram

زندگی

life1