قلب و زندگی؛ مصطفی بیات عمومي ۶ نوع سبزی، بیشترین تاثیر را در کاهش وزن دارند

۶ نوع سبزی، بیشترین تاثیر را در کاهش وزن دارند

🔹در میان تمام سبزیجاتی که به کاهش وزن کمک می کنند، نقش برخی از آنها در از بین بردن چربی های اضافه بدن شناخته شده تر است.

در اینجا ۶ گزینه گیاهی که شما را به اهداف کاهش وزن تان بیشتر نزدیک می کنند، معرفی شده اند:

🔶کاهو: کاهو سرشار از فیبر٬ ویتامین ث، فولات و منگنز است و احتمال تمایل شما به دسر یا پرس دوم بشقاب غذا را بسیار کاهش می دهد.

🔶آووکادو: دارای مقادیر مناسب اسیدهای چرب غیراشباع تک زنجیره است که در چربی سوزی شکم٬ نقش دارند. همچنین آووکادو حاوی ۲۰ نوع ماده مغذی ضروری مثل فیبر٬ پتاسیم٬ ویتامین ای و اسید فولیک است. کسانی که از آووکادو به صورت منظم در برنامه غذایی خود استفاده می کنند٬ شکر کمتری مصرف کرده و شاخص توده بدنی و سایز دور کمر آنها نیز کمتر است.

🔶تخم کدو: حاوی مواد معدنی ضروری مثل آهن٬ فسفر و منیزیم است و منبع بسیار خوب عنصر روی نیز بشمار می رود. تخم کدو سرشار از آنتی اکسیدان بوده و بیماریهای قلبی را نیز کاهش می دهد.

🔶فلفل سبز: سرشار از ویتامین ث بوده که اثر چربی سوزی دارد. بنابر مطالعات، کسانی که دچار کمبود ویتامین ث هستند٬ چربی اندوخته بیشتری در بدن خود دارند. پس خوردن میوه ها و سبزیجاتی که منبع این ویتامین هستند٬ می تواند بدن را به سوی چربی سوزی سوق بدهد.

🔶کلم پیچ: این سبزی٬ سرشار از کلسیم است که به چربی سوزی و کاهش سایز کمر کمک می کند. کلم پیچ حاوی آهن و لوتئین (ویتامین چشم) است.

🔶لیمو ترش: بین مصرف لیمو ترش و کاهش وزن رابطه وجود دارد. موقع خرید، لیموهایی رو انتخاب کنید که سفت و نسبت به اندازهشان٬ سنگین باشند و پوست براق داشته باشند و رنگشان هم سبز تیره باشد.

Leave a Reply

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Related Post

سرعت غذا خوردن را کاهش دهید تا سالم بمانیدسرعت غذا خوردن را کاهش دهید تا سالم بمانید


نتایج یک مطالعه نشان می دهد که سریع غذا خوردن خطر ابتلا به چاقی، دیابت و بیماری قلبی را افزایش می یابد.
▫️به گفته محققان، افرادی که بسیار سریع غذا می خورند، به بدن اجازه نمی دهند که متوجه شود سیر شده است و در نتیجه بیشتر غذا می خورند.
▫️محققان دانشگاه هیروشیما در ژاپن که این مطالعه را انجام داده اند، آهسته غذا خوردن، مزه کردن هر لقمه و فاصله انداختن میان صرف خوراکی ها برای سلامت کلی بهتر است.
▫️محققان در این مطالعه با بررسی بیش از هزار فرد میانسال متوجه شدند که خطر ابتلا به سندرم متابولیک – عوارضی مانند چاقی، فشار خون بالا، قند بالا و کلسترول بالا- در افرادی که سریع غذا می خوردند، ۵.۵ برابر بیشتر است.
▫️دکتر ‘تاکایوکی یاماجی’ متخصص قلب در دانشگاه هیروشیما گفت: آهسته غذا خوردن یک تغییر مهم در سبک زندگی است که به پیشگیری از ابتلا به سندرم سوخت و سازی کمک می کند.
▫️این مطالعه نشان داد که سریع غذا خوردن با افزایش بیشتر وزن، افزایش میزان گلوکز خون و افزایش محیط دور کمر ارتباط دارد.
سندرم متابولیک زمانی اتفاق می افتد که فرد داری سه عامل خطر ساز ابتلا به دیابت و بیماری قلبی باشد.این سه عامل عبارتند از چاقی، قند خون بالا ، فشار خون بالا ، تریگلیسرید بالا و پایین بودن سطح کلسترول خوب HDL.

برای داشتن قلبی سالم چقدر بخوابیم؟برای داشتن قلبی سالم چقدر بخوابیم؟

▫️یک بررسی جدید بر روی یازده مطالعه قبلی که کلا بیش از یک میلیون نفر را تحت پوشش داشته نشان داده است که مناسب ترین مدت برای خواب شبانه روزی چیزی بین شش تا هشت ساعت است.
– این بررسی نشان داد در آنهایی که کمتر از شش ساعت در شبانه روز میخوابند احتمال فوت به علت سکته قلبی یا مغزی ۱۱ درصد بیشتر میشود.
▫️همین مطالعه نشان داد در آنهایی که روزی بیش از هشت ساعت میخوابند احتمال فوت به علت سکته قلبی یا مغزی ۳۳ درصد افزایش میابد.
▫️محققان میگویند ما تقریبا یک سوم طول عمرمان را در خواب به سر میبریم ولی متاسفانه اطلاعات ما از تاثیر این نیاز بیولوژیک بر سلامت قلبی عروقی زیاد نیست. با این حال میدانیم خواب میتواند بر متابولیسم قند، فشار خون و روند التهاب در بدن تاثیر داشته باشد و هر سه این عوامل بر روی سلامت قلبی عروقی موثر هستند.
▫️آنها میگویند بررسی انجام شده به توسط آنها نشان داده که میزان خواب در یک محدود شش تا هشت ساعت در شبانه روز مناسب است و خوابدین کمتر یا بیشتر از آن میتواند مضر باشد.