قلب و زندگی؛ مصطفی بیات عمومي ایجاد کانال اطلاع رسانی قلب و زندگی در تلگرام

ایجاد کانال اطلاع رسانی قلب و زندگی در تلگرام

به پیشنهاد یکی از دوستان

امروز تصمیم گرفتم  کانالی در تلگرام به منظور افزایش ضریب نفوذ اطلاع رسانی ایجاد کنم

امیدوارم از این پس فرصت بیشتری داشته باشم تا مطالب مفید برای سلامت مردم را در سایت و کانال منتشر نمایم

کانال اطلاع رسانی در تلگرام:

علاقمندان میتوانند با کلیک روی تصویر و یا لینک زیر به اعضای کانال بپیوندند

https://t.me/bm_cardiologist

 

Leave a Reply

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Related Post

کاهش ۵۰ درصدی سکته قلبی و مغزی با مصرف مستمر قرص «پلی پیل»کاهش ۵۰ درصدی سکته قلبی و مغزی با مصرف مستمر قرص «پلی پیل»

▫️موفقیت در ساخت قرص «پلی پیل» برای پیشگیری از سکته‌های قلبی و مغزی، از تاثیر این داروی ترکیبی بر کاهش بیش از ۵۰ درصدی بیماری‌های قلبی – عروقی و سکته‌های مغزی را در بزرگ‌ترین کارآزمایی بالینی این نوع مطالعات در جهان ارائه کردند.
▫️قرص «پلی پیل» تجویز شده در این مطالعه که در سال ۱۳۸۹ توسط محققان ایرانی ساخته و توسط یک شرکت داروسازی، تولید انبوه شد، شامل ترکیبی از آسپرین ۸۱ میلی‌گرم، انالاپریل ۵ میلی‌گرم (والسارتان ۴۰ میلی‌گرم برای کسانی که با مصرف انالاپریل دچار سرفه می‌شدند)، آتورواستاتین ۲۰ میلی‌گرم وهیدروکاروتیازید ۱۲ میلی‌گرم، از مهم‌ترین داروهای اساسی مورد نیاز بیماران قلبی عروقی برای کنترل فشار خون، چربی خون و ضد انعقاد خون است.
▫️این مطالعه که با عنوان «پلی ایران» توسط پژوهشکده گوارش و کبد دانشگاه علوم پزشکی تهران با همکاری محققانی از دانشگاه‌های علوم پزشکی گلستان، اصفهان و موسسات بین‌المللی تحقیقاتی در آمریکا و انگلستان، انجام و در قالب مقاله‌ای با عنوان
Effectiveness of polypill for primary and secondary prevention of  cardiovascular diseases (PolyIran): a pragmatic, cluster-randomised trial
در مجله معتبر بین‌المللی لنست منتشر شده، نشان داده است که مصرف منظم و مستمر قرص «پلی پیل» موجب کاهش بیش از ۵۰ درصدی مرگ زودرس ناشی از بیماری‌های قلبی – عروقی و سکته‌های قلبی و مغزی می‌شود.
▫️دکتر تام مارشال، استاد دانشگاه بیرمنگام  #انگلستان و از همکاران بین‌المللی مطالعه «پلی ایران» نیز گفت: پلی پیل‌ها در ۲۲ کشور، برای پیشگیری ثانویه از سکته‌های قلی و مغزی در دسترس هستند، اما مطالعه «پلی ایران» بزرگ‌ترین کارآزمایی بالینی این نوع مطالعات است.
▫️در مطالعه پنج ساله «پلی ایران» که بر روی حدود ۷ هزار فرد بالای ۵۰ سال انجام شد، ۲۳۶ روستای استان به دو دسته مداخله و کنترل تقسیم شدند؛ ۱۱۶ روستا، با ۳ هزار و ۴۱۷ شرکت‌کننده تحت آموزش سبک زندگی سالم ( رژیم غذایی درست، ورزش، خودداری از مصرف دخانیات و دیگر عوامل) بدون مصرف پلی پیل قرار گرفتند و ۳ هزار و ۴۲۱  نمونه ساکن در ۱۲۰ روستا نیز، علاوه بر آموزش سبک زندگی سالم، هر روز یک قرص پلی پیل مصرف کردند.

افزایش پلاکت به عنوان نشانگر بالقوه سرطانافزایش پلاکت به عنوان نشانگر بالقوه سرطان

پلاکت یکی از نشانگرهای شناخته شده فاز حاد (Acute phase reactant) است.

یک مطالعه از شماره ماه می British Journal of General Practice نشان می‌دهد ۱۱% مردان و ۶% زنانی که تعداد پلاکت بالا دارند در یک سال آینده دچار سرطان خواهند شد. میزان وقوع سرطان پس از دو سال به سطح پایه (۴% در مردان و ۲% در زنان) بازمی‌گردد. اگر آزمایش دوم پس از ۶ ماه نشان‌دهنده تداوم پلاکت بالا باشد، خطر سرطان در مردان به ۱۸% و در زنان به ۱۰% می‌رسد.

شایع‌ترین سرطان در افرادی که پلاکت بالا دارند، سرطان ریه و کولورکتال است. تقریباً یک‌ سوم مبتلایان به سرطان ریه یا کولورکتال، پیش از تشخیص سرطان، هیچ علامت دیگری به‌جز ترومبوسیتوز (پلاکت بیش از ۴۰۰ هزار در میکرولیتر) نداشته‌اند.

تعداد پلاکت به‌ عنوان یک نشانگر بالقوه سرطان، می‌تواند به تشخیص زودرس در این گروه از بیماران کمک کند.