بیماریهای مادرزادی قلب

تشکیل قلب و اغلب دستگاههای بدن انسان بین هفته دوم تا دهم بارداری اتفاق می افتد.
بیماریهای مادرزادی قلب از دوران جنینی وجود دارند ولی در اغلب موارد در جنین مشکلی را ایجاد نمی کنند ولی بعد از تولد ممکن است در دوره نوزادی ، شیرخواری ، کودکی ، جوانی و یا بزرگسالی علایم بالینی و یا مشکلات خود را نشان دهند .
▪️بطور کلی بیماریهای مادرزادی قلبی به چند گروه تقسیم می شود :
▫️بیماریهای که در انها بدلیل ارتباط بین بطنی (VSD)، ارتباط بین دهلیزی (ASD) ارتباط بین آئورت و شریان ریوی (PDA) جریان خون ریوی افزایش می یابد.
▫️بیماریهای که در انها کبودی علامت عمده می باشد .در این گروه از بیماریها جریان خون ریوی کاهش یافته می باشد.بیماری ممکن است بصورت تنگی شدید دریچه ریوی و سوراخ بین بطنی (TOF) ، عدم تشکیل دریچه ریوی (PA) ,غیره باشد .کبودی در این گروه از بیماریها ممکن است از بدو تولد یا ماهها بعد دیده شود .
▫️گروه سوم از بیماریهای مادرزادی قلبی بیماریهای هستنند که در انها یکی از دریچه های قلبی آ ئورت (AS) یا دریچه ریوی (PS) یا رگ آ ئورت تنگی داشته باشد (COA). در این گروه از بیماریها اغلب کبودی وجود ندارد.

Leave a Reply

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Related Post

«فست فود» می‌تواند یکی از عوامل افسردگی در نوجوانان باشد.«فست فود» می‌تواند یکی از عوامل افسردگی در نوجوانان باشد.

▫️دوران نوجوانی که مرحله گذار فرد از کودکی به بزرگسالی محسوب می شود همیشه با تغییرات زیادی در ظاهر و اخلاق وی همراه است. – اما چیزی که در سال‌های

بیماری‌های قلبی فرآیند کاهش شناختی مرتبط با سن را تسریع می‌کند.بیماری‌های قلبی فرآیند کاهش شناختی مرتبط با سن را تسریع می‌کند.

▫️با افزایش سن حافظه و توانایی‌های شناختی فرد به مرور کاهش می یابد، ولی عوامل متفاوتی در بروز و سرعت کاهش شناختی موثرند و مطالعات جدید محققان دانشگاه پکن و

افزایش خطرابتلای کودکان به بیماری قلبی با مصرف بیش ازحد فست فودافزایش خطرابتلای کودکان به بیماری قلبی با مصرف بیش ازحد فست فود

▫️محققان بریتانیائی با بررسی وضعیت سلامت ۱۹۰۰ کودک ۹ تا ۱۰ ساله دریافتند مصرف بیش از حد فست فود منجر به افزایش خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی و دیابت در