قلب و زندگی؛ سایت شخصی دكتر مصطفی بیات فوق تخصص قلب و عروق عمومي افزایش خطرابتلای کودکان به بیماری قلبی با مصرف بیش ازحد فست فود

افزایش خطرابتلای کودکان به بیماری قلبی با مصرف بیش ازحد فست فود

▫️محققان بریتانیائی با بررسی وضعیت سلامت ۱۹۰۰ کودک ۹ تا ۱۰ ساله دریافتند مصرف بیش از حد فست فود منجر به افزایش خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی و دیابت در بزرگسالی می‌شود.
▫️بر اساس این تحقیقات کودکانی که به طور مستمر از فست فود استفاده می‌کنند حجم چربی بالاتری داشته و میزان کلسترول خون آن‌ها نیز در مقایسه با کودکانی که به ندرت از فست فود استفاده می‌کنند، بالاتر است. همچنین این کودکان در رژیم غذایی خود مقدار بیشتری کالری مصرف می‌کنند و کمتر به سراغ مواد معدنی و ویتامین‌ها می‌روند.
▫️از آنجا که این تحقیقات بر اساس مصاحبه انجام شده است، امکان اثبات یک رابطه علت و معلولی را فراهم نمی‌کند، با وجود این نشان می‌دهد کودکانی که به طور مستمر از فست فود استفاده می‌کنند بیش از سایرین در معرض ابتلا به بیماری‌های قلبی و دیابت قرار دارند.
▪️گزارش کامل این تحقیقات در نشریه Archives of Disease in Childhood منتشر شده است.

Leave a Reply

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Related Post

بیماران کلیوی مصرف فسفر را محدود کنند!بیماران کلیوی مصرف فسفر را محدود کنند!

▫️افراد مبتلا به بیماری‌های کلیوی باید در استفاده از مواد غذایی حاوی فسفر نیز با احتیاط عمل کنند. ▫️اگر رژیم غذایی فرد مبتلا به نارسایی کلیه از نظر فسفر تنظیم

قلیان عملکرد عروق خونی را مختل می کند!قلیان عملکرد عروق خونی را مختل می کند!

▫️نتایج مطالعات جدید محققان دانشگاه کالیفرنیا در لس آنجلس تاییید می کند که قلیان مانند سیگار عملکرد عروق خونی را مختل می کند و به هیچ عنوان جایگزین سالمی برای