قلب و زندگی؛ مصطفی بیات عمومي مطالعات اخیر محققان انجمن قلب اروپا نشان می‌دهد میکروارگانیسم‌ها در حمله قلبی نقش دارند.

مطالعات اخیر محققان انجمن قلب اروپا نشان می‌دهد میکروارگانیسم‌ها در حمله قلبی نقش دارند.

▫️مطالعات نشان می‌دهد برخلاف باکتری‌های روده، باکتری‌های موجود در پلاک‌های عروق کرونر قلب التهابی هستند و باکتری‌های روده بیماران مبتلا به سندرم حاد کرونری (حمله قلبی) با افرادی که آنژین پایدار (stable angina) دارند متفاوت است.
▫️محققان ۳۰ بیمار مبتلا به سندرم حادکرونری و آنژین پایدار را مورد بررسی قرار دادند. باکتری‌های روده از نمونه مدفوع و باکتری‌های پلاک‌ کرونری از بالن‌های آنژیوپلاستی استخراج شد.
– مقایسه میکروب‌های مدفوع و پلاک‌های کرونری ترکیبات متفاوتی را نشان می‌دهد. باکتری‌های مدفوع ترکیبات ناهمگونی دارد و حاوی باکتری‌های
Bacteroidetes و Firmicutes
است.
▫️پلاک‌های کرونری میکروب‌هایی با خاصیت التهابی هستند که به باکتری‌های
Actinobacteria و Proteobacteria
تعلق دارند.
▫️ادامه مطالعات نشان می‌دهد ساختار و آرایش میکروب‌های روده در افراد مبتلا به آنژین پایدار و سندرم حاد کرونر متفاوت است؛ از طرفی مواد شیمیایی که توسط این باکتری‌ها تولید می‌شود می‌تواند به بی‌ثباتی پلاک‌ها و  بروز حمله قلبی منجر شود.
نتایج این مطالعه در کنگره جهانی قلب و عروق ارائه شده است.

Leave a Reply

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Related Post

افزایش خطرابتلای کودکان به بیماری قلبی با مصرف بیش ازحد فست فودافزایش خطرابتلای کودکان به بیماری قلبی با مصرف بیش ازحد فست فود

▫️محققان بریتانیائی با بررسی وضعیت سلامت ۱۹۰۰ کودک ۹ تا ۱۰ ساله دریافتند مصرف بیش از حد فست فود منجر به افزایش خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی و دیابت در بزرگسالی می‌شود.
▫️بر اساس این تحقیقات کودکانی که به طور مستمر از فست فود استفاده می‌کنند حجم چربی بالاتری داشته و میزان کلسترول خون آن‌ها نیز در مقایسه با کودکانی که به ندرت از فست فود استفاده می‌کنند، بالاتر است. همچنین این کودکان در رژیم غذایی خود مقدار بیشتری کالری مصرف می‌کنند و کمتر به سراغ مواد معدنی و ویتامین‌ها می‌روند.
▫️از آنجا که این تحقیقات بر اساس مصاحبه انجام شده است، امکان اثبات یک رابطه علت و معلولی را فراهم نمی‌کند، با وجود این نشان می‌دهد کودکانی که به طور مستمر از فست فود استفاده می‌کنند بیش از سایرین در معرض ابتلا به بیماری‌های قلبی و دیابت قرار دارند.
▪️گزارش کامل این تحقیقات در نشریه Archives of Disease in Childhood منتشر شده است.

دانشمندان ظرف سه سال آینده قلب خوک را به انسان پیوند می‌زنند.دانشمندان ظرف سه سال آینده قلب خوک را به انسان پیوند می‌زنند.

▫️به گزارش تارنمای روزنامه «مترو»، سر ترنس اینگلیش از جراحان نامی #انگلستان در چهلمین سالگرد نخستین پیوند موفقیت‌آمیز قلب اعلام کرد که دستیارانش اواخر امسال، کلیه یک خوک را به انسان پیوند خواهند زد؛ اقدامی که به باور وی راه را برای پیوند عضوی مشابه اما پیچیده‌تر، هموار می‌کند.
▫️این جراح ۸۷ ساله می‌گوید: «اگر نتیجه این پیوند عضو میان گونه‌ای
xenotransplantation
رضایت‌بخش باشد، احتمالا چند سال دیگر از قلب خوک‌ها در انسان استفاده خواهد شد. اگر در مورد کلیه کار کند، در مورد قلب نیز کار می‌کند.»
– به باور اینگلیش، پیوند موفقیت‌آمیز قلب خوک به انسان پایانی بر دوره فهرست انتظار پیوند عضو خواهد بود که در آن تقاضا از عرضه پیشی می‌گیرد.
– با توجه به این کمبود سرنوشت‌ساز، دانشمندان همواره به دنبال منابع جایگزین برای تامین نیاز بشر به قلب پیوندی بوده‌اند و از آن جا که اندازه قلب خوک به قلب انسان شبیه است، آن را گزینه مناسبی برای این کار می‌دانند.
– آناتومی قلب خوک شبیه قلب انسان است و به همین دلیل از آن به عنوان مدلی برای ابداع روش‌های درمانی جدید استفاده می‌شود.