قلب و زندگی؛ مصطفی بیات عمومي علائم حمله قلبی زنان چقدر متفاوت از مردان است؟

علائم حمله قلبی زنان چقدر متفاوت از مردان است؟

بر اساس آمار انجمن قلب آمریکا، علائم حمله قلبی در زنان متفاوت است.
▪️برخی از شایع‌ترین علائم حمله قلبی در زنان :
– احساس درد در ناحیه فک، گردن، پشت و بازو
درد ناگهانی یا تدریجی در ناحیه فک، گردن، پشت و بازو در زنان می‌تواند یکی از مهم‌ترین علائم این عارضه باشد. درد می‌تواند بین این نواحی یا بخش‌های دیگر بدن باشد و درد شدید هنگام خواب بروز کند.
– عرق سرد
عرق سرد معمولا دلیلی بر شروع آنفلوآنزا یا گرمای بیش از حد بدن قلمداد می‌شود؛ ولی می‌تواند از علائم اولیه حمله قلبی باشد.
– تنگی نفس، احساس سبکی سر و حالت تهوع
▫️این حالت بیشتر در افرادی دیده می‌شود که همراه با تنگی نفس، در قفسه سینه احساس درد ندارند. بر اساس مطالعات منتشر شده در انجمن قلب آمریکا، حدود ۴۲ درصد زنانی که دچار حمله قلبی می‌شوند، از یک ماه قبل علائمی مانند تنگی نفس دارند.
▫️بر اساس مطالعات زنان در دوران یائسگی و پس از آن بیشتر در معرض بیماری‌های قلبی قرار دارند. این امر ناشی از تغییرات هورمونی است و معمولا علائم بیماری در زنان ۵۰ سال به بالا شامل درد در ناحیه معده، گردن، بازو، فک و پشت، قفسه سینه و ضربان نامنظم قلب و تعریق فراوان است.

Leave a Reply

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Related Post

احساس شما …احساس شما …

احساس شما قوی ترین آهنربا در تمام کائنات است ؛
احساس نگرانی، نگرانی بیشتری را جذب می کند
اضطراب، اضطراب بیشتری را جذب می کند
نارضایتی، نارضایتی بیشتری را جذب می کند
لذت، لذت بیشتری را جذب می کند
شادی، شادی بیشتری را جذب می کند لبخند
شکرگزاری، موارد قابل شکرگزاری بیشتری را جذب می کند
مهربانی، مهربانی بیشتری را جذب می کند
احساس ثروتمندی، ثروت بیشتری را جذب می کند
پس این یک کار درونی است !!!
شما برای این که جهان پیرامون خودتان را تغییر بدهید،
تمام کاری که لازم است انجام بدهید این است که :
احساس درونی خودتون رو تغییر بدید.
روش آسونیه مگه نه؟
همین حالا لذت رو احساس کنید…..

این جهان کوه است و فعل ما ندا
سوی ما آید نداها را

این ۵ بیماری دوران بارداری را جدی بگیریداین ۵ بیماری دوران بارداری را جدی بگیرید

▪️اختلالات قلبی-عروقی:
از علائم این اختلالات می‌توان به تنگی نفس، سرفه‌های شبانه، سرفه‌های خونی و درد قفسه سینه اشاره کرد. اختلالات قلبی در دوران بارداری می‌توانند باعث فشار خون، خونریزی و کم‌خونی در مادر شوند. همچنین مادرانی که اختلالات مادرزادی قلبی دارند، ممکن است این اختلالات را به فرزندان‌شان منتقل کنند.

▪️فشار خون در بارداری:
ممکن است بعضی از خانم‌ها قبل از بارداری فشار خون نداشته باشند اما در دوران بارداری به این بیماری مبتلا شوند. بالا رفتن فشار خون خطرناک است و آنها باید حتما تحت مراقبت پزشک قرار بگیرند.
از عوارضی که فشار خون بالا در مادران ایجاد می‌کند می‌توان به زایمان زودرس، تشنج، سکته مغزی، آسیب به کلیه، نارسایی قلبی، سکته قلبی و مرگ اشاره کرد. این عوارض در جنین هم باعث محدودیت رشد و یا حتی مرگ می‌شود

▪️عفونت‌های دستگاه ادراری:
این عفونت‌ ها بیشتر بدون علامت بوده و تنها از طریق آزمایش تشخیص داده می‌شوند. اگر خانم‌های باردار مبتلا به این عفونت‌ها درمان نشوند دچار زایمان زودرس می‌شوند و جنین هم در هنگام تولد دچار کمبود وزن خواهد شد.

▪️بیماری‌های دستگاه گوارش:
بیشترین و شایع‌ترین فرم این بیماری‌ها، حالت تهوع و استفراغ است که تا هفته ۱۶ بارداری ادامه دارد و به دو درجه خفیف و متوسط تقسیم می‌شود. اما در بعضی از موارد استفراغ بسیار شدید می‌شود به‌طوری که بدن دچار کمبود آب و کاهش وزن میگردد. بنابر‌این اگر این اختلال به موقع درمان نشود عوارض شدیدی برای مادر در پی خواهد داشت که از بین آنها می‌توان به آسیب به کلیه، بیماری‌های انعقادی و درگیری کبدی اشاره کرد.

▪️بیماری دیابت:
یکی از خطرناک‌ترین بیماری‌های دوران بارداری است. دیابت عوارض زیادی بر مادر و جنین دارد. احتمال ابتلای مادران دیابتی به فشار خون بارداری بسیار زیاد است که باعث زایمان زودرس می‌شود. همچنین دیابت سبب چاق شدن بیش از حد جنین، محدودیت رشد یا مرده‌زایی می‌گردد. عوارض دیگر این بیماری تولد نارس، اختلال در دستگاه تنفسی نوزاد و یا حتی مرگ است. معمولا این نوزادان بعد از تولد دچار افت سریع قند می‌شوند و کمبود کلسیم دارند.