قلب و زندگی؛ مصطفی بیات عمومي افزایش مصرف نمک با ریسک ابتلا به دیابت همراه است

افزایش مصرف نمک با ریسک ابتلا به دیابت همراه است

به گفته محققان مصرف بالای نمک ریسک ابتلا به دیابت را در افراد بزرگسال افزایش می دهد.
مطالعه جدید شامل داده های بدست آمده از چندین هزار نفر در سوئد بود. یافته ها نشان داد مصرف نمک با افزایش ۶۵ درصدی ریسک ابتلا به دیابت نوع۲ به ازای مصرف هر ۲.۵ گرم نمک اضافی در روز (تا حدودی کمتر از نصف قاشق چایخوری) مرتبط بود.
پژوهشگران موسسه کارولینسکا سوئد به سرپرستی بهاره رسولی دریافتند افراد دارای بالاترین میزان مصرف نمک (حدود ۱.۲۵ قاشق چایخوری یا بیشتر) ۷۲ درصد بیشتر از افراد دارای کمترین میزان مصرف نمک در معرض ابتلا به دیابت قرار داشتند.
به گفته محققان، افزایش مصرف نمک ممکن است موجب بروز مقاومت انسولین و در نتیجه دیابت نوع۲ شود. از سوی دیگر ممکن است مصرف نمک با افزایش وزن همراه باشد.
مصرف بالای نمک با افزایش قابل توجه ریسک ابتلا به دیابت نوع۱ که یک بیماری نهفته خودایمنی است و به آهستگی پیشرفت می کند، نیز مرتبط است.

Leave a Reply

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Related Post

۶ نوع سبزی، بیشترین تاثیر را در کاهش وزن دارند۶ نوع سبزی، بیشترین تاثیر را در کاهش وزن دارند

🔹در میان تمام سبزیجاتی که به کاهش وزن کمک می کنند، نقش برخی از آنها در از بین بردن چربی های اضافه بدن شناخته شده تر است. در اینجا ۶

آیا استاتین در درمان عفونت‌های ویروسی حاد (و کووید-۱۹) نقشی دارد؟آیا استاتین در درمان عفونت‌های ویروسی حاد (و کووید-۱۹) نقشی دارد؟

کالج متخصصین قلب آمریکا (https://t.me/MedicalnoteBook/11684)، ۱۸ مارس ۲۰۲۰ ▫️نقش داروهای کاهنده کلسترول از خانواده #استاتین (آتورواستاتین، سیمواستاتین، فلوواستاتین، لووستاتین) در درمان عفونت‌های حاد ویروسی، به‌دلیل آثار ضدالتهابی آن‌ها، در سال‌های