قلب و زندگی؛ مصطفی بیات عمومي گوشت قرمز خطر ابتلا به بیماری های قلبی را از طریق باکتری های روده ای افزایش می دهد!

گوشت قرمز خطر ابتلا به بیماری های قلبی را از طریق باکتری های روده ای افزایش می دهد!

▫️محققان موفق به کشف دلایلی شدند که نشان می دهد رژیم غذایی گوشت قرمز چگونه با باکتری های روده ای در ارتباط است و می تواند خطر ابتلا به بیماری های قلبی را افزایش دهد.
– آن ها پی بردند افرادی که گوشت قرمز را در وعده های اصلی، در طول یک ماه مصرف می کنند سطوح بالایی از TMAO را دو تا سه برابر بیشتر از افرادی که پروتئین را از گوشت سفید یا منبع دیگری دریافت کردند نشان می دهد.
– باکتری های روده TMAO را در طول هضم بعضی مواد غذایی به صورت محصول جانبی تولید می کند.
– مطالعات قبلی نشان دادند که افزایش تجمع
Trimethylamine N-oxide (TMAO)
احتمال ابتلا به بیماری های قلبی و مسدود شدن شریان ها را افزایش می دهد.
▫️در مطالات  اخیر محققان
Cleveland clinic
در اوهایو دو مکانیسمی در رژیم غذایی از گوشت قرمز را کشف  کردند که موجب افزایش TMAO می شود.
– گوشت قرمز نه تنها موجب افزایش تولید
TMAO
توسط باکتری های روده می شود بلکه از حذف آن توسط کلیه ها نیز جلوگیری می کند.

Leave a Reply

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Related Post

درمان بیماری عروق کرونردرمان بیماری عروق کرونر

بیماری عروق کرونر قلب، علت اصلی حملات قلبی می باشد. تشخیص بیماری کرونر قلب به دلیل خطراتی که برای سلامتی شخص دارد،بسیار مهم می باشد. در این ویدیو راجع به درمان های بیماری عروق کرونر قلب صحبت کرده ایم.
.
.
آگاهی شما، سلامتی شماست💝
.

لینک اینستاگرام

نور آبی فشار خون را کاهش می دهد!نور آبی فشار خون را کاهش می دهد!

▫️مطالعات اخیر محققان دانشگاه «ساری» در انگلستان نشان می دهد نور آبی منجر به نرم شدن و افزایش انعطاف رگ های خونی و افزایش جریان خون و در مجموع باعث کاهش فشار خون می شود.
▫️در ادامه این مطالعه آمده است نور آب سفتی شریان ها را کاهش و سطح اکسید نیتریک را افزایش می دهد که یک مولکول سیگنال دهنده مربوط به سلامت قلب و عروق است.
– محققان احتمال می دهند قرار گرفتن در معرض نور آبی سبب آزادسازی اکسید نیتریک از پوست می شود و اجازه می دهد وارد جریان خون شود. این فرآیند به نرم شدن و افزایش انعطاف رگ های خونی و افزایش جریان خون کمک می کند و در مجموع باعث کاهش فشار خون می شوند. این فناوری کاملا ایمن برای کنترل فشار خون به ویژه در سالمندان بسیار مفید است.
▫️به طور متوسط از بین هر سه فرد میانسال، یک نفر به فشار خون مبتلاست. فشار خون مهمترین عامل بروز بیماری های قلبی و بیماری های قلبی مهمترین عامل مرگ و میر در سراسر جهان است.
▫️مطالعات قبلی به برخی از فواید نور آبی از جمله مبارزه با عفونت و کاهش استرس اشاره دارد.
▫️افزایش احتمال بروز انحطاط ماکولای مرتبط با سن و اختلال در ریتم شبانه روزی از جمله مضرات این طول موج از نور مرئی است.‌
▫️نتایج این مطالعه در نشریه Preventative Cardiology منتشر شده است.

افزایش خطرابتلای کودکان به بیماری قلبی با مصرف بیش ازحد فست فودافزایش خطرابتلای کودکان به بیماری قلبی با مصرف بیش ازحد فست فود

▫️محققان بریتانیائی با بررسی وضعیت سلامت ۱۹۰۰ کودک ۹ تا ۱۰ ساله دریافتند مصرف بیش از حد فست فود منجر به افزایش خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی و دیابت در بزرگسالی می‌شود.
▫️بر اساس این تحقیقات کودکانی که به طور مستمر از فست فود استفاده می‌کنند حجم چربی بالاتری داشته و میزان کلسترول خون آن‌ها نیز در مقایسه با کودکانی که به ندرت از فست فود استفاده می‌کنند، بالاتر است. همچنین این کودکان در رژیم غذایی خود مقدار بیشتری کالری مصرف می‌کنند و کمتر به سراغ مواد معدنی و ویتامین‌ها می‌روند.
▫️از آنجا که این تحقیقات بر اساس مصاحبه انجام شده است، امکان اثبات یک رابطه علت و معلولی را فراهم نمی‌کند، با وجود این نشان می‌دهد کودکانی که به طور مستمر از فست فود استفاده می‌کنند بیش از سایرین در معرض ابتلا به بیماری‌های قلبی و دیابت قرار دارند.
▪️گزارش کامل این تحقیقات در نشریه Archives of Disease in Childhood منتشر شده است.