قلب و زندگی؛ مصطفی بیات عمومي گوشت قرمز خطر ابتلا به بیماری های قلبی را از طریق باکتری های روده ای افزایش می دهد!

گوشت قرمز خطر ابتلا به بیماری های قلبی را از طریق باکتری های روده ای افزایش می دهد!

▫️محققان موفق به کشف دلایلی شدند که نشان می دهد رژیم غذایی گوشت قرمز چگونه با باکتری های روده ای در ارتباط است و می تواند خطر ابتلا به بیماری های قلبی را افزایش دهد.
– آن ها پی بردند افرادی که گوشت قرمز را در وعده های اصلی، در طول یک ماه مصرف می کنند سطوح بالایی از TMAO را دو تا سه برابر بیشتر از افرادی که پروتئین را از گوشت سفید یا منبع دیگری دریافت کردند نشان می دهد.
– باکتری های روده TMAO را در طول هضم بعضی مواد غذایی به صورت محصول جانبی تولید می کند.
– مطالعات قبلی نشان دادند که افزایش تجمع
Trimethylamine N-oxide (TMAO)
احتمال ابتلا به بیماری های قلبی و مسدود شدن شریان ها را افزایش می دهد.
▫️در مطالات  اخیر محققان
Cleveland clinic
در اوهایو دو مکانیسمی در رژیم غذایی از گوشت قرمز را کشف  کردند که موجب افزایش TMAO می شود.
– گوشت قرمز نه تنها موجب افزایش تولید
TMAO
توسط باکتری های روده می شود بلکه از حذف آن توسط کلیه ها نیز جلوگیری می کند.

Leave a Reply

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Related Post

نوشیدنی‌های شیرین به رشد تومورهای سرطانی کمک می‌کنند!نوشیدنی‌های شیرین به رشد تومورهای سرطانی کمک می‌کنند!

▫️به نقل از دیلی‌میل، نتایج یک بررسی جدید نشان می‌دهد، تومورهای سرطانی موجود در روده از نوشیدنی‌های حاوی شکر تغذیه می‌کنند و هر روز بزرگ‌تر می‌شوند.
– نتایج یک آزمایش روی موش‌ها نشان داد، مصرف حداقل میزان شکر هم می‌تواند به سرعت رشد سلول‌های سرطانی کمک کند و منجر به وخیم شدن حال بیمار مبتلا شود.
– این مطالعه تأکید می‌کند، تغذیه سالم می‌تواند به افراد برای حفظ سلامتی و دور ماندن از خطر بیماری‌های مختلف کمک کند.
– لوئیس کانتی، محقق ارشد این پژوهش از دانشگاه نیویورک می‌گوید: نوشیدنی‌های شیرین ۹۰ درصد آب گازدار دارند و هیچ ماده مغذی و ارزش غذایی برای بدن فراهم نمی‌کنند.
▫️به گفته کارشناسان علمی، افرادی که از نوشیدنی‌های شیرین استفاده می‌کنند، علاوه بر اضافه وزن در معرض افزایش فشار خون، دیر‌تر هضم شدن غذا، پوسیدگی دندان و پوکی استخوان هستند.
– این بررسی همچنین نشان داد، میان مصرف نوشیدنی‌های شیرین و افزایش نرخ ابتلا به سرطان روده میان جوانان آمریکایی ارتباط مستقیم وجود دارد.

مصرف متفورمین و کمبود ویتامین ب۱۲مصرف متفورمین و کمبود ویتامین ب۱۲

▫️#متفورمین باعث کاهش جذب روده ای ویتامین  ب۱۲ در بیش از ۳۰ درصد بیماران و کاهش غلظت سرمی این ویتامین در کمتر از ۱۰ درصد بیماران می شود. این کاهش اغلب در اوایل مصرف متفورمین یعنی در ۴-۳ ماه ابتدایی دیده شود ولی علایم ناشی ازکمبود ب۱۲ گاهی ۱۰-۵ سال بعد از شروع مصرف متفورمین در فرد بروز می کند.
– مکانیسم کاهش جذب ویتامین B12 در مصرف کنندگان متفورمین ناشی از تغییر هموستاز کلسیم می باشد.
– دوز و مدت مصرف متفورمین در میزان بروز کمبود ویتامین  B12 موثر است.
– در مصرف کنندگان متفورمین ، توصیه می شود، هموگلوبین، هماتوکریت و گلبول قرمز به صورت پایه و دوره ای به خصوص در صورت بروز درجاتی از نارسایی کلیوی یا علایم آنمی و نوروپاتی بررسی شود. در صورت بروز آنمی حتما باید سطح ویتامین ب۱۲ و فولات چک و در صورت کمبود درمان شوند.
– درمجموع نیازی به درمان پیشگیرانه با ویتامین ب۱۲ در صورت مصرف مزمن با متفورمین نیست.

بیماریهای مادرزادی قلببیماریهای مادرزادی قلب

تشکیل قلب و اغلب دستگاههای بدن انسان بین هفته دوم تا دهم بارداری اتفاق می افتد.
بیماریهای مادرزادی قلب از دوران جنینی وجود دارند ولی در اغلب موارد در جنین مشکلی را ایجاد نمی کنند ولی بعد از تولد ممکن است در دوره نوزادی ، شیرخواری ، کودکی ، جوانی و یا بزرگسالی علایم بالینی و یا مشکلات خود را نشان دهند .
▪️بطور کلی بیماریهای مادرزادی قلبی به چند گروه تقسیم می شود :
▫️بیماریهای که در انها بدلیل ارتباط بین بطنی (VSD)، ارتباط بین دهلیزی (ASD) ارتباط بین آئورت و شریان ریوی (PDA) جریان خون ریوی افزایش می یابد.
▫️بیماریهای که در انها کبودی علامت عمده می باشد .در این گروه از بیماریها جریان خون ریوی کاهش یافته می باشد.بیماری ممکن است بصورت تنگی شدید دریچه ریوی و سوراخ بین بطنی (TOF) ، عدم تشکیل دریچه ریوی (PA) ,غیره باشد .کبودی در این گروه از بیماریها ممکن است از بدو تولد یا ماهها بعد دیده شود .
▫️گروه سوم از بیماریهای مادرزادی قلبی بیماریهای هستنند که در انها یکی از دریچه های قلبی آ ئورت (AS) یا دریچه ریوی (PS) یا رگ آ ئورت تنگی داشته باشد (COA). در این گروه از بیماریها اغلب کبودی وجود ندارد.