قلب و زندگی؛ سایت شخصی دكتر مصطفی بیات فوق تخصص قلب و عروق عمومي گوشت قرمز خطر ابتلا به بیماری های قلبی را از طریق باکتری های روده ای افزایش می دهد!

گوشت قرمز خطر ابتلا به بیماری های قلبی را از طریق باکتری های روده ای افزایش می دهد!

▫️محققان موفق به کشف دلایلی شدند که نشان می دهد رژیم غذایی گوشت قرمز چگونه با باکتری های روده ای در ارتباط است و می تواند خطر ابتلا به بیماری های قلبی را افزایش دهد.
– آن ها پی بردند افرادی که گوشت قرمز را در وعده های اصلی، در طول یک ماه مصرف می کنند سطوح بالایی از TMAO را دو تا سه برابر بیشتر از افرادی که پروتئین را از گوشت سفید یا منبع دیگری دریافت کردند نشان می دهد.
– باکتری های روده TMAO را در طول هضم بعضی مواد غذایی به صورت محصول جانبی تولید می کند.
– مطالعات قبلی نشان دادند که افزایش تجمع
Trimethylamine N-oxide (TMAO)
احتمال ابتلا به بیماری های قلبی و مسدود شدن شریان ها را افزایش می دهد.
▫️در مطالات  اخیر محققان
Cleveland clinic
در اوهایو دو مکانیسمی در رژیم غذایی از گوشت قرمز را کشف  کردند که موجب افزایش TMAO می شود.
– گوشت قرمز نه تنها موجب افزایش تولید
TMAO
توسط باکتری های روده می شود بلکه از حذف آن توسط کلیه ها نیز جلوگیری می کند.

Leave a Reply

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Related Post

ویروس کرونا چه بلایی به سر بدن ما می آورد؟ویروس کرونا چه بلایی به سر بدن ما می آورد؟

▫️شبیه ویروس SARS، کرونا ویروس جدید نیز به گیرنده های موجود روی اپی تلیوم گوارشی متصل می شود تا درون این سلول ها زنده بماند و همین امر منجر به

اختلالات گلوکز موجب افزایش ریسک ابتلاء به سکته قلبی می‌شود!اختلالات گلوکز موجب افزایش ریسک ابتلاء به سکته قلبی می‌شود!

▫️محققان انستیتوی تحقیقاتی کارولینسکا واقع در سوئد دریافتند تشخیص ندادن اختلالات گلوکز موجب افزایش ریسک ابتلاء به سکته قلبی و نوعی بیماری عفونی در بافت اطراف دندان موسوم به پیوره