قلب و زندگی؛ مصطفی بیات عمومي اتفاقی که بعد از خوردن نوشابه در بدن می‌افتد

اتفاقی که بعد از خوردن نوشابه در بدن می‌افتد

ببینید

Leave a Reply

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Related Post

برطرف کردن گرفتگی رگ ها با مصرف این خوراکی هابرطرف کردن گرفتگی رگ ها با مصرف این خوراکی ها

▫️تعداد زیادی از افراد برای کنترل مشکلات قلبی خود از دارو استفاده می‌کنند، اما گاهی متحمل اثرات جانبی بسیار بد آن نیز خواهند شد. برای جلوگیری از ابتلا به عوارض این داروها می‌توانید با اندک تغییراتی در شیوه زندگی و عادات غذایی خود، به موفقیت برسید.
️اسفناج
اسفناج یکی از بهترین سبزیجات است زیرا ارزان و زودپز بوده و تقریبا هرجایی پیدا می‌شود. علاوه بر آن، فیبر، آهن، فولیک اسید و پتاسیم را که هر یک به تنظیم فشارخون و افزایش سلامت قلب کمک می‌کنند، به بدن می‌رساند.
▫️روغن نارگیل
اگرچه بیشتر افراد تصور می‌کنند که باید از چربی‌های اشباع شده گریزان باشند، اما این چربی‌ها برای یک زندگی سالم لازمند. روغن نارگیل یکی از بهترین چربی‌های اشباع شده است زیرا باعث افزایش سلامت عروق قلبی می‌شود.
▫️چای سبز
چای سبز منبع خوبی از کاتچین است که یک عنصر شیمیایی گیاهی است و میزان کلسترولی را که بدن در طول هضم و گوارش غذا جذب می‌کند، کاهش می‌دهد. نوشیدن دو فنجان چای سبز در روز برای این منظور کافی است.
️ماهی
برای گرفتن بهترین نتیجه از خوردن این غذای مفید، پیشنهاد می‌شود که حداقل دو بار در هفته آن را مصرف کنید. ماهی‌های روغنی مانند سالمون و ماهی تن دارای اسیدهای چرب امگا۳ بوده و سطح کلسترول خون را تنظیم می‌کنند .
️قهوه
تحقیقات نشان داده‌اند که نوشیدن یک فنجان قهوه در روز می‌تواند ریسک ابتلا به بیماری‌های قلبی را کاهش دهد. همچنین آرامش خاطری که پس از نوشیدن یک فنجان قهوه احساس می‌کنید نیز برای قلب مفید است.
▫️کلم‌بروکلی
بروکلی خوراکی عالی برای سلامت قلب است که حاوی ویتامین‌K است و از این‌رو در جلوگیری از سفت و سخت شدن رگ‌های قلب جلوگیری می‌کند.
️دارچین
این ادویه متداول، دارای خواص مفید بسیاری برای سلامتی است. دارچین، اگر روزانه در حدود ۵ گرم مصرف شود،می تواند کلسترول بد را کاهش داده و از انسداد رگ‌های قلب جلوگیری کند.

مصرف لبنیات پرچرب ارتباطی با بروز بیماری‌های قلبی و عروقی ندارد!مصرف لبنیات پرچرب ارتباطی با بروز بیماری‌های قلبی و عروقی ندارد!

▫️یک مطالعه بزرگ و بی‌سابقه چندملیتی در جهان قاطعانه اعلام کرده است که مصرف لبنیات_پرچرب ارتباطی با بروز بیماری‌های قلبی عروقی و سکته‌های قلبی و مغزی ندارد.
▫️بزرگ‌ترین مطالعه کوهورت آینده‌نگر در زمینه «ارتباط مصرف فرآورده‌های لبنی با مرگ‌ومیر ناشی از بیماری‌های قلبی عروقی» با همکاری موسسه ملی سلامت آمریکا، موسسه تحقیقات سلامت کانادا، دانشگاه مک‌مستر و… انجام شده است.
▫️مطالعه بیش از ۱۳۶ هزار نفر از ملیت‌های مختلف در ۲۱ کشور جهان را تحت بررسی قرار داده و به این یافته مهم رسیده که لبنیات پرچرب نه‌تنها ارتباطی با بیماری‌های قلبی و عروقی ندارند بلکه باید در کشورها به‌ویژه کشورهای کم‌درآمد و دارای درآمد متوسط به مقدار بالا مصرف شود.
– مطالعه جدید تاکید دارد که باید به «سال‌ها تشویق به عدم مصرف لبنیات پرچرب» پایان داده شود.
– دستورالعمل فعلی مصرف لبنیات در طول سال‌های متمادی، «پرهیز از مصرف لبنیات پرچرب برای پیشگیری از بیماری‌های قلبی عروقی و مرگ‌ومیر ناشی از آن» و مصرف دو وعده و نهایتا ۴ وعده از لبنیات کم‌چرب را توصیه می‌کند.
– مطالعه طولانی‌مدت (۲۰۰۳ تا ۲۰۱۸) پیش رو، شواهد و مدارک مطالعات حاکم بر دستورالعمل «عدم مصرف و یا مصرف حداقلی لبنیات پرچرب» را ناکافی می‌داند.
– این مطالعه، مطالعات قبلی را متهم به «تمرکز بر عوارض احتمالی یک ماده غذایی (اسیدهای چرب اشباع‌شده) و تاثیر آن بر روی یک نشانگر زیستی (چربی خون / LDL) کرده و یادآور می‌شود که محصولات لبنی یک گروه غذایی متنوع هستند و تاثیر آن‌ها بر سلامتی نمی‌تواند در اثرات احتمالی اسیدهای چرب اشباع‌شده خلاصه شود.
– مطالعه، دامنه این یادآوری را وسعت بیشتری هم داده و تاکید کرده است که حتی اسیدهای چرب اشباع‌شده نیز شامل محصولات متنوع هستند و اثرات آن بسته به محتوای یک اسید پرچرب متفاوت است.
▫️مطالعه، طی بررسی‌های صورت گرفته به این یافته رسیده است که خطر سکته مغزی در مناطقی که مصرف بالای لبنیات را شاهد هستند، به‌طور قابل‌توجهی پایین‌تر بوده است و نیز هیچ ارتباطی بین مصرف بالای لبنیات با حمله قلبی یافت نشده است.
▫️نتایج این مطالعه بزرگ جهانی، با اذعان قاطعانه به این‌که مصرف بالای لبنیات (بیش از دو وعده در روز) با فشار خون پایین نیز مرتبط است، تحولی جدید در دستورالعمل فعلی مصرف محصولات لبنی ایجاد می‌کند.
▫️نتایج مهم این مطالعه با مطالعه کوهورت گلستان همخوانی دارد. بر اساس مطالعه کوهورت گلستان، مرگ‌ومیر ناشی از بیماری‌های قلبی عروقی در بین افرادی که محصولات لبنی را در بالاترین میزان، مصرف می‌کردند، کمتر از افرادی بوده است که این محصولات را در کمترین میزان مصرف کرده‌اند.

علت ۳۰ درصد سکته های مغزی ناشی از نامنظمی های ضربان قلب است!علت ۳۰ درصد سکته های مغزی ناشی از نامنظمی های ضربان قلب است!

دبیر علمی بیست و یکمین کنگره بین المللی تازه های قلب و عروق، گفت: علت بروز ۳۰ درصد سکته های مغزی ناشی از نامنظمی های ضربان قلب است.
او تاکید کرد: هرچه سن فرد بیشتر باشد احتمال نامنظمی‌های ضربان قلب نیز افزایش می‌یابد.
مسعود اسلامی با عنوان این مطلب که افراد بالای ۷۵ سال ۱۰ درصد نامنظمی‌های ضربان قلب دارند، گفت: نامنظمی ضربان قلب، سبب نارسایی عضله قلب و حتی سکته مغزی می‌شود.