توصیه های مهم برای زندگی سالم

⛔️ از مصرف غذا های فرآیند شده  از جمله سوسیس، کالباس، پیتزا، سیب زمینی های سرخ شده، سس گوجه فرنگی، گوشت های نمک زده، کنسروها و سوپ های آماده تا حد ممکن پرهیز کنید

✅ از غذاهای خانگی استفاده کنید: پختن غذاها در منزل باعث کنترل نمک در هنگام پخت می شود

✅ سبزی ها و میوه ها به طور طبیعی سدیم کمتری دارند بهتر است در کنار هر وعده غذایی از سبزی ها استفاده شود و در میان وعده از میوه ها استفاده شود

🍲  هنگام آماده کردن غذا سعی کنید به آن نمک نزنید

🍀🌿 نمک را از روی میز غذا حذف و از پودر سیر، سبزیجات خشک، ‌آب لیموی تازه یا لیمو ترش، رزماری، زنجبیل، فلفل سیاه و قرمز  و ادویه ها در غذا استفاده کنید

🍲 نمک را کم کم کاهش دهید. سعی کنید ذائقه فرزندانتان را از همان کودکی به غذاهای کم نمک عادت دهید.

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

Related Post

آمفیزم‌آمفیزم‌

آمفیزم‌ عبارت‌ است‌ از یک‌ بیماری‌ مزمن‌ ریه‌ که‌ طی‌ آن‌ کیسه‌های‌ هوایی‌ (حبابچه‌ها) در ریه‌ بیش‌ از اندازه‌ گشاد می‌شوند و در نتیجه‌، خاصیت‌ ارتجاعی‌ رشته‌هایی‌ که‌ کیسه‌های‌ هوایی‌