قلب و زندگی؛ مصطفی بیات عمومي توصیه های مهم برای زندگی سالم

توصیه های مهم برای زندگی سالم

⛔️ از مصرف غذا های فرآیند شده  از جمله سوسیس، کالباس، پیتزا، سیب زمینی های سرخ شده، سس گوجه فرنگی، گوشت های نمک زده، کنسروها و سوپ های آماده تا حد ممکن پرهیز کنید

✅ از غذاهای خانگی استفاده کنید: پختن غذاها در منزل باعث کنترل نمک در هنگام پخت می شود

✅ سبزی ها و میوه ها به طور طبیعی سدیم کمتری دارند بهتر است در کنار هر وعده غذایی از سبزی ها استفاده شود و در میان وعده از میوه ها استفاده شود

🍲  هنگام آماده کردن غذا سعی کنید به آن نمک نزنید

🍀🌿 نمک را از روی میز غذا حذف و از پودر سیر، سبزیجات خشک، ‌آب لیموی تازه یا لیمو ترش، رزماری، زنجبیل، فلفل سیاه و قرمز  و ادویه ها در غذا استفاده کنید

🍲 نمک را کم کم کاهش دهید. سعی کنید ذائقه فرزندانتان را از همان کودکی به غذاهای کم نمک عادت دهید.

Leave a Reply

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Related Post

 آیا مصرف ویتامین «دی» خطر ابتلا به ویروس کرونا را کاهش می‌دهد؟ آیا مصرف ویتامین «دی» خطر ابتلا به ویروس کرونا را کاهش می‌دهد؟

▫️سایت خبری هلث لاین (Healthline) در مقاله مفصلی، تاثیر مصرف ویتامین «د» (یا دی (https://gdb.voanews.com/DBDE7D18-DF6D-488A-920A-A96DA5120C7E_w1023_r1_s.jpg)) در کاهش خطر ابتلا به ویروس کرونا را بررسی‌ کرده است
– ویتامین «د» یک ویتامین محلول در چربی است که نقش مهمی در بسیاری از کارکردهای حیاتی بدن دارد.
– این ماده مفید برای سلامتی سیستم ایمنی بدن از اهمیت ویژه ای برخوردار است، به همین دلیل این پرسش برای بسیاری مطرح است که آیا مصرف آن می تواند خطر ابتلا به کووید ۱۹ را کاهش دهد.
▫️هر چند که پژوهش های پزشکی (https://t.me/SciJournals/10864) نشان نمی دهد که مصرف ویتامین «د» خطر ابتلا به ویروس کرونا را کاهش می دهد ولی به دلایل مختلفی می تواند مفید باشد یا حداقل مصرف آن ضرری ندارد.
– کمبود این ویتامین موجب تضعیف عملکرد سیستم ایمنی بدن می شود و خطر ابتلا به بیماری های تنفسی را افزایش می دهد.
▫️برخی از مطالعات نشان می دهد که مکمل های ویتامین «د» می تواند سیستم دفاعی بدن را تقویت کند ‌و به صورت کلی محافظ در برابر عفونت های تنفسی محسوب می شود.
▫️یک‌ بررسی جدید (https://t.me/SciJournals/10864) روی بیش از ۱۱ هزار نفر در ۱۴ کشور جهان نشان می دهد، مصرف مکمل این ویتامین خطر ابتلا به عفونت های حاد تنفسی را، هم در میان افرادی که کمبود ویتامین «د» دارند و هم دیگران، کاهش می دهد.
▫️پژوهش ها نشان می دهد که مکمل های ویتامین «د» باعث کاهش مرگ و میر در بزرگسالانی می شود که بیشتر در معرض ابتلا به بیماری های مختلف تنفسی هستند

چند نکته در مورد متفورمینچند نکته در مورد متفورمین

💊۱.قرص قندی است که به کاهش وزن کمک می کند.

💊۲.سطح انسولین ناشتا را بهبود می‌بخشد .

💊۳.به کاهش چربی خون هم کمک میکند.

💊۴.سطح ویتامین B12 تا را۳۰%کاهش می یابد.

💊۵.متفورمین را باید در افرادی که بدلیل مختلف منع خوردن شده اند (NPO ) قطع کرد مثل قبل از اعمال جراحی.

💊۶.در کسانی که می خواهند عکس رنگی با کنتراست بگیرند متفورمین را باید قطع کنند.

💊۷.این دارو در موارد شدید نارسایی کلیه ،نارسایی قلب و کبد یا اسیدوز و هیپوکسی نباید تجویز گردد چون خود می تواند اسیدوز لاکتیک دهد.

💊۸.متفورمین را تا ۲ گرم در روز می توان تجویز نمود .

ادرس سایت
http://Www.avaanmed.ir

آیا مبتلایان به دیابت می‌توانند هندوانه بخورند؟آیا مبتلایان به دیابت می‌توانند هندوانه بخورند؟

▫️اگر‌چه هندوانه میوه‌ی مناسبی برای افراد مبتلا به دیابت است و جزء رژیم آن‌هاست. چقدر خوردن هندوانه برای این افراد به چندین عامل بستگی دارد. این افراد بایستی غذا‌های مناسب برای حفظ قند خون‌شان را بشناسند و مصرف کنند.
▫️یک فنجان هندوانه‌ی خرد شده ۱۲ گرم کربوهیدرات دارد. انجمن دیابت آمریکا برای وعده‌های اصلی تا ۶۰ گرم و برای میان‌وعده‌ها ۲۰ گرم کبوهیدرات توصیه می‌کند.
هندوانه منبعی عالی از ویتامین‌ها و مواد معدنی است. از جمله: ویتامین A، ویتامین C، پتاسیم، منیزیم، ویتامین B۱ و B۶، فیبر، آهن، کلسیم، لیکوپن.
🔻هندوانه دارای اسید آمینه‌ی غیر‌ضروری #سیترولین است که از افزایش فشار خون جلوگیری می‌کند. اگر رژیم غذایی حاوی هندوانه یا عصاره‌ی این میوه باشد مانع افزایش فشار خون می‌شود.