⛔️ از مصرف غذا های فرآیند شده از جمله سوسیس، کالباس، پیتزا، سیب زمینی های سرخ شده، سس گوجه فرنگی، گوشت های نمک زده، کنسروها و سوپ های آماده تا حد ممکن پرهیز کنید
✅ از غذاهای خانگی استفاده کنید: پختن غذاها در منزل باعث کنترل نمک در هنگام پخت می شود
✅ سبزی ها و میوه ها به طور طبیعی سدیم کمتری دارند بهتر است در کنار هر وعده غذایی از سبزی ها استفاده شود و در میان وعده از میوه ها استفاده شود
🍲 هنگام آماده کردن غذا سعی کنید به آن نمک نزنید
🍀🌿 نمک را از روی میز غذا حذف و از پودر سیر، سبزیجات خشک، آب لیموی تازه یا لیمو ترش، رزماری، زنجبیل، فلفل سیاه و قرمز و ادویه ها در غذا استفاده کنید
🍲 نمک را کم کم کاهش دهید. سعی کنید ذائقه فرزندانتان را از همان کودکی به غذاهای کم نمک عادت دهید.