قلب و زندگی؛ مصطفی بیات عمومي نان جو برای دیابت مضر است!

نان جو برای دیابت مضر است!

▫️حتما شما هم شنیده اید که مصرف نان جو برای دیابتی ها مفید است و شاید هم مبتلایان به دیابت را دیده باشید که سعی می کنند بیشتر این نوع نان را مصرف کنند. جو به تنهایی اثر زیادی در در پایین‌ آوردن قند خون دارد اما آرد جو بر خلاف آرد گندم قابلیت ورآمدن و تبدیل‌ شدن به خمیر را ندارد و از طرفی به تنهایی باعث سفت و سیاه رنگ‌ شدن نان می‌شود و اگر با پوسته‌اش آسیاب شود، طعم نان را تلخ و غیرقابل مصرف می‌کند. به همین دلیل تولیدکنندگان برای تهیه این نان حدود ۲۰ درصد آرد جو را با ۸۰ درصد آرد گندم و روغن مخلوط کرده و برای ایجاد طعم شیرین و رنگ تیره جو از شیره مالت استفاده می‌کنند که همین مواد می تواند قند و کالری این نان را بالا ببرد که برای دیابتی ها مضر است.

Leave a Reply

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Related Post

ویتامین B12ویتامین B12

🔺تنها منبع تامین در انسان ها غذاهای حیوانی مانند گوشت،لبنیات، وماهی است.میکروارگانیسم های روده نیز B12تولید می کنند.سبزیجات ومیوه ها فاقد B12هستند. 🔺درافراد بالغ روزانه ۱_۳میکروگرم ویتامین ب۱۲ ازراه ادرار

کنترل فشارخون بالا با رژیم غذایی کم سدیمکنترل فشارخون بالا با رژیم غذایی کم سدیم

تازه‌های پزشکی ▫️طبق نتایج یک مطالعه جدید، افراد مبتلا به فشارخون بالا با پیروی از رژیم غذایی حاوی سدیم پایین سریع تر بهبود می یابند. ▫️به گفته محققان مرکز پزشکی