نان جو برای دیابت مضر است!

▫️حتما شما هم شنیده اید که مصرف نان جو برای دیابتی ها مفید است و شاید هم مبتلایان به دیابت را دیده باشید که سعی می کنند بیشتر این نوع نان را مصرف کنند. جو به تنهایی اثر زیادی در در پایین‌ آوردن قند خون دارد اما آرد جو بر خلاف آرد گندم قابلیت ورآمدن و تبدیل‌ شدن به خمیر را ندارد و از طرفی به تنهایی باعث سفت و سیاه رنگ‌ شدن نان می‌شود و اگر با پوسته‌اش آسیاب شود، طعم نان را تلخ و غیرقابل مصرف می‌کند. به همین دلیل تولیدکنندگان برای تهیه این نان حدود ۲۰ درصد آرد جو را با ۸۰ درصد آرد گندم و روغن مخلوط کرده و برای ایجاد طعم شیرین و رنگ تیره جو از شیره مالت استفاده می‌کنند که همین مواد می تواند قند و کالری این نان را بالا ببرد که برای دیابتی ها مضر است.

Leave a Reply

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Related Post

نقش سیستم ایمنی در تنظیم فشار خوننقش سیستم ایمنی در تنظیم فشار خون

▫️مطالعات جدید محققان دانشگاه ادینبورگ بریتانیا نشان می دهد نوعی سلول ویژه ایمنی نقش مهمی در تنظیم فشار خون دارد. ▫️در این مطالعه محققان نوعی از سلول های سفید خون

 آیا مصرف ویتامین «دی» خطر ابتلا به ویروس کرونا را کاهش می‌دهد؟ آیا مصرف ویتامین «دی» خطر ابتلا به ویروس کرونا را کاهش می‌دهد؟

▫️سایت خبری هلث لاین (Healthline) در مقاله مفصلی، تاثیر مصرف ویتامین «د» (یا دی (https://gdb.voanews.com/DBDE7D18-DF6D-488A-920A-A96DA5120C7E_w1023_r1_s.jpg)) در کاهش خطر ابتلا به ویروس کرونا را بررسی‌ کرده است – ویتامین «د» یک