قلب و زندگی؛ مصطفی بیات عمومي بر اساس نتایج یک مطالعه جدید؛ مصرف استاتین‌ ها رشد سرطان را متوقف می‌کند!

بر اساس نتایج یک مطالعه جدید؛ مصرف استاتین‌ ها رشد سرطان را متوقف می‌کند!

▫️نتایج یک مطالعه نشان می‌دهد که استاتین‌ها – داروهای کاهنده کلسترول خون- با متوقف ساختن رشد تومورهای سرطانی، فرصت بهتری برای غلبه بر سرطان بویژه در زنان می‌دهند.
▫️به گزارش روزنامه دیلی میل (https://www.dailymail.co.uk/health/article-8861885/How-statins-help-women-survive-cancer-according-latest-research.html)، این مطالعه که توسط محققان موسسه تحقیقاتی QIMR Berghofer در بریزبن استرالیا انجام شد، همچنین نشان داد که این داروهای کاهنده کلسترول که خطر ابتلا به حملات قلبی و سکته مغزی را نیز کاهش می دهند، می توانند رشد تومورهای سرطانی را نیز متوقف سازند.
▫️نتایج این بررسی نشان داد، زنانی که داروهایی مانند استاتین ها را کمتر مصرف کرده بودند، احتمال مرگ آنها بیشتر بود و در این میان بیماران مبتلا به سرطان سینه و روده بزرگ با بیشترین میزان خطر روبرو بودند.
▫️محققان در این مطالعه بیش از ۲۰ هزار زن مبتلا به سرطان سینه، ۱۱ هزار و ۷۱۹ زن مبتلا به سرطان کولون (روده بزرگ) و شش هزار و ۴۳۰ زن مبتلا به سرطان ملانوما (خطرناک ترین نوع سرطان پوست) را مورد بررسی قرار دادند.

@SciJournals

Leave a Reply

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Related Post

برطرف کردن گرفتگی رگ ها با مصرف این خوراکی هابرطرف کردن گرفتگی رگ ها با مصرف این خوراکی ها

▫️تعداد زیادی از افراد برای کنترل مشکلات قلبی خود از دارو استفاده می‌کنند، اما گاهی متحمل اثرات جانبی بسیار بد آن نیز خواهند شد. برای جلوگیری از ابتلا به عوارض این داروها می‌توانید با اندک تغییراتی در شیوه زندگی و عادات غذایی خود، به موفقیت برسید.
️اسفناج
اسفناج یکی از بهترین سبزیجات است زیرا ارزان و زودپز بوده و تقریبا هرجایی پیدا می‌شود. علاوه بر آن، فیبر، آهن، فولیک اسید و پتاسیم را که هر یک به تنظیم فشارخون و افزایش سلامت قلب کمک می‌کنند، به بدن می‌رساند.
▫️روغن نارگیل
اگرچه بیشتر افراد تصور می‌کنند که باید از چربی‌های اشباع شده گریزان باشند، اما این چربی‌ها برای یک زندگی سالم لازمند. روغن نارگیل یکی از بهترین چربی‌های اشباع شده است زیرا باعث افزایش سلامت عروق قلبی می‌شود.
▫️چای سبز
چای سبز منبع خوبی از کاتچین است که یک عنصر شیمیایی گیاهی است و میزان کلسترولی را که بدن در طول هضم و گوارش غذا جذب می‌کند، کاهش می‌دهد. نوشیدن دو فنجان چای سبز در روز برای این منظور کافی است.
️ماهی
برای گرفتن بهترین نتیجه از خوردن این غذای مفید، پیشنهاد می‌شود که حداقل دو بار در هفته آن را مصرف کنید. ماهی‌های روغنی مانند سالمون و ماهی تن دارای اسیدهای چرب امگا۳ بوده و سطح کلسترول خون را تنظیم می‌کنند .
️قهوه
تحقیقات نشان داده‌اند که نوشیدن یک فنجان قهوه در روز می‌تواند ریسک ابتلا به بیماری‌های قلبی را کاهش دهد. همچنین آرامش خاطری که پس از نوشیدن یک فنجان قهوه احساس می‌کنید نیز برای قلب مفید است.
▫️کلم‌بروکلی
بروکلی خوراکی عالی برای سلامت قلب است که حاوی ویتامین‌K است و از این‌رو در جلوگیری از سفت و سخت شدن رگ‌های قلب جلوگیری می‌کند.
️دارچین
این ادویه متداول، دارای خواص مفید بسیاری برای سلامتی است. دارچین، اگر روزانه در حدود ۵ گرم مصرف شود،می تواند کلسترول بد را کاهش داده و از انسداد رگ‌های قلب جلوگیری کند.

شیوع «آنفلوآنزای معده» در فصل بهارشیوع «آنفلوآنزای معده» در فصل بهار

▫️برخی بیماری‌ها مانند آنفلوآنزای معده با گرم‌شدن هوا شیوع بیشتری پیدا می‌کند و افراد مستعد را در معرض خطر قرار می‌دهد.
▫️به گزارش روز شنبه پایگاه خبری کلینیک مایو، آنفلوآنزای معده یا گاستروانتریت ویروسی، به التهاب و عفونت روده و معده گفته می‌شود و برخلاف نامش هیچ ارتباطی با آنفلوآنزا ندارد.
– این عارضه بر اثر ویروس‌های مختلفی از جمله نورو ویروس، روتاویروس و آدنوویروس ایجاد می‌شود.
– تماس با فرد آلوده و مصرف آب و غذای آلوده مهمترین عامل انتقال این ویروس است.
– استفاده از ظروف و فضاهای مشترک مانند استخر و غذای بیرون از منزل نیز از دیگر راه های انتقال هستند.
– احساس درد در ناحیه شکم (روده و معده)، باد گلو، نفخ، اسهال، مدفوع سبزرنگ، سوء هاضمه، حالت تهوع، استفراغ، کاهش آب بدن، لرز، خشکی دهان، انسداد معده، احساس تشنگی بیش از حد، خشکی دهان، تب، ضعف، کاهش اشتها، تعریق، سردرد، کاهش ادرار و کاهش وزن از مهمترین علایم این بیماری هستند.
▫️معمولا هیچ درمان پزشکی برای این عارضه وجود ندارد و بیمار پس از حدود ۱۰ روز بهبود می‌یابد. ولی چند روش برای تسریع در بهبود بیماری وجود دارد که شامل شستن مرتب دست، شستن ظروف و سطوحی است که با گوشت نپخته در تماس بوده، ضدعفونی کردن سطوح، اجتناب از مصرف آب آلوده، طبخ مواد در مدت زمان بیشتر، نوشیدن مایعات به ویژه آب، مصرف سوپ و غذاهای سبک می‌شود.

مصرف مسکن و بیماریهای قلبی عروقیمصرف مسکن و بیماریهای قلبی عروقی

▫️در بیماران با یا بدون بیماری قلبی عروقی استفاده از اغلب ضدالتهاب های غیر استروئیدی با افزایش خطر عوارض وقایع قلبی عروقی مانند مرگ ناگهانی، انفارکتوس میوکارد، نارسایی قلبی و سکته مغزی همراه است.
▫️برای کاهش این خطر استفاده از کمترین دوز و کوتاهترین زمان با این داروها توصیه می شود.
▫️برای بیماران بدون مشکل شناخته شده ی قلبی عروقی و بدون مشکل گوارشی، که برای مدت بیش از یک ماه مسکن لازم دارند، توصیه یه تجویز  ایبوبروفن یا ناپروکسن می باشد.
▫️برای بیماران بدون مشکل شناخته شده ی قلبی عروقی ولی وجود فاکتورهای خطرساز مشکل گوارشی، که برای مدت بیش از یک ماه مسکن لازم دارند، توصیه یه تجویز  سلکوکسیب می شود.
▫️جهت بیماران واجد بیماری قلبی عروقی، توصیه به استفاده از استامینوفن درصورت امکان می باشد.
▫️اگر بیمار شناخته شده قلب وعروق لیکن بدون واقعه اخیر باشد، توصیه به #سلکوکسیب با دوز تا ۲۰۰ میل گرم روزانه و یا #ناپروکسن تا ۵۰۰ میلی گرم دوبار درروز است.