مطالعه محققان دانشگاه اوتاگو در نیوزیلند نشان داده است، مصرف منظم منابع غذایی غنی از ویتامین C در بزرگسالان، باعث افزایش احساس سرزندگی و بهبود عملکرد مغز میشود.
▫️به گزارش مدیکالاکسپرس؛ این مطالعه بر اهمیت مصرف منابع غذایی غنی از ویتامین C و بخصوص کیوی تاکید میکند.
– به گفته محققان، کسانی که روزانه دو عدد کیوی مصرف میکنند، بعد از دو هفته شاهد تاثیر چشمگیر ویتامین C بر بهبود خلق و خو و بهبود عملکرد مغز خواهند بود.
▫️نتایج این مطالعه نشان داد که مصرف منابع غذایی غنی از ویتامین C تاثیر بیشتری نسبت به مصرف مکملها دارد.
▫️ویتامین C تولید هورمونها و انتقالدهندههای عصبی از جمله آدرنالین، سروتونین و اکسیتوسین را افزایش میدهد و در نتیجه باعث کاهش خستگی، کاهش سطح استرس و بهبود خلق و خو میشود. بیشترین تراکم این ویتامین ضروری در مغز یافت میشود، به ویژه در غده هیپوفیز.
Published in the Journal Nutrients
@SciJournals