بیماران کلیوی مصرف فسفر را محدود کنند!

▫️افراد مبتلا به بیماری‌های کلیوی باید در استفاده از مواد غذایی حاوی فسفر نیز با احتیاط عمل کنند.
▫️اگر رژیم غذایی فرد مبتلا به نارسایی کلیه از نظر فسفر تنظیم نشود خطر افزایش فسفات خون (هیپرفسفاتمی) و عواقب ناشی از آن وجود دارد مثلاً فسفات اضافی می‌تواند با کلسیم در بافت‌های نرم مانند کلیه نارسا رسوب کند و مشکلات را دو چندان کند.
▫️شکلات ، ذرت برشته، نوشابه های سیاه رنگ حاوی کوال ،کاکائو، ماهی بویژه ماهی سفید ،زرده تخم مرغ ،کله پاچه، شیر،ماست، لوبیا قرمز،عدس،آجیل، فندق،پسته،بادام زمینی حاوی فسفر بالایی هستند . به همین دلیل مصرف محصولات لبنی باید به یک واحد در روز محدود شود.

Leave a Reply

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Related Post

روش های طبیعی برای بهبود حساسیت به انسولینروش های طبیعی برای بهبود حساسیت به انسولین

▫️انسولین هورمون کنترل کننده مقدار قند یا گلوکز خون است. سلول های بدن با جذب قند از خون به انسولین پاسخ می دهند. حساسیت به انسولین به معنای حساسیت سلول

ویروس کرونا در مبتلایان به بیماری‌های قلبی پیامدهای شدیدی به همراه دارد!ویروس کرونا در مبتلایان به بیماری‌های قلبی پیامدهای شدیدی به همراه دارد!

▫️محققان دریافتند ویروس Covid-۱۹ در افراد مبتلا به بیماری‌های قلبی عروقی پیامدهای مرگباری را به همراه دارد و در افرادی که به چنین بیماری‌هایی مبتلا نیستند، موجب آسیب‌های قلبی می