قلب و زندگی عمومي بیماران کلیوی مصرف فسفر را محدود کنند!

بیماران کلیوی مصرف فسفر را محدود کنند!

▫️افراد مبتلا به بیماری‌های کلیوی باید در استفاده از مواد غذایی حاوی فسفر نیز با احتیاط عمل کنند.
▫️اگر رژیم غذایی فرد مبتلا به نارسایی کلیه از نظر فسفر تنظیم نشود خطر افزایش فسفات خون (هیپرفسفاتمی) و عواقب ناشی از آن وجود دارد مثلاً فسفات اضافی می‌تواند با کلسیم در بافت‌های نرم مانند کلیه نارسا رسوب کند و مشکلات را دو چندان کند.
▫️شکلات ، ذرت برشته، نوشابه های سیاه رنگ حاوی کوال ،کاکائو، ماهی بویژه ماهی سفید ،زرده تخم مرغ ،کله پاچه، شیر،ماست، لوبیا قرمز،عدس،آجیل، فندق،پسته،بادام زمینی حاوی فسفر بالایی هستند . به همین دلیل مصرف محصولات لبنی باید به یک واحد در روز محدود شود.

Leave a Reply

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Related Post

ارتباط نسبت دور کمر به باسن با دیابت نوع دو و بیماری های قلبی – عروقیارتباط نسبت دور کمر به باسن با دیابت نوع دو و بیماری های قلبی – عروقی

📌در پژوهشی که در ژورنال انجمن پزشکی آمریکا منتشر شده، محققان به دنبال پاسخ این پرسش بودند که آیا شواهد ژنتیکی برای ارتباط بین نسبت دور کمر به باسن و