بیماران کلیوی مصرف فسفر را محدود کنند!

▫️افراد مبتلا به بیماری‌های کلیوی باید در استفاده از مواد غذایی حاوی فسفر نیز با احتیاط عمل کنند.
▫️اگر رژیم غذایی فرد مبتلا به نارسایی کلیه از نظر فسفر تنظیم نشود خطر افزایش فسفات خون (هیپرفسفاتمی) و عواقب ناشی از آن وجود دارد مثلاً فسفات اضافی می‌تواند با کلسیم در بافت‌های نرم مانند کلیه نارسا رسوب کند و مشکلات را دو چندان کند.
▫️شکلات ، ذرت برشته، نوشابه های سیاه رنگ حاوی کوال ،کاکائو، ماهی بویژه ماهی سفید ،زرده تخم مرغ ،کله پاچه، شیر،ماست، لوبیا قرمز،عدس،آجیل، فندق،پسته،بادام زمینی حاوی فسفر بالایی هستند . به همین دلیل مصرف محصولات لبنی باید به یک واحد در روز محدود شود.

Leave a Reply

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Related Post

ویتامین دی چه تاثیری بر دیابت داردویتامین دی چه تاثیری بر دیابت دارد

▫️محققان دانشگاه کالیفرنیا در یک مطالعه که نتایج آن در مجله PLOS ONE منتشر شده نشان داده اند که کمبود ویتامین دی میتواند احتمال بروز دیابت نوع دو را افزایش

علائم حمله قلبی زنان چقدر متفاوت از مردان است؟علائم حمله قلبی زنان چقدر متفاوت از مردان است؟

بر اساس آمار انجمن قلب آمریکا، علائم حمله قلبی در زنان متفاوت است. ▪️برخی از شایع‌ترین علائم حمله قلبی در زنان : – احساس درد در ناحیه فک، گردن، پشت