۳ راه سلامتی

۱- شکر کمتر – میوه بیشتر
2- نمک کمتر – آب بیشتر
3- سیگار کمتر – ورزش بیشتر

برای هر کس که سلامتی اش برایتان مهم است بفرستید

Leave a Reply

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Related Post

تظاهرات آتیپیک و انفارکتوس قلبی خاموشتظاهرات آتیپیک و انفارکتوس قلبی خاموش

▫️انفارکتوس تشخیص داده نشده و یا خاموش به طور شایع‌تری در بیماران بدون آنژین صدری قبلی ، بیماران مسن ، مصرف کنندگان مزمن مسکن های یا مخدر ها و در بیماران با دیابت و هایپرتنشن رخ می‌دهد.
▫️انفارکتوس خاموش اغلب با ایسکمی خاموش دنبال می‌شود و به نظر می‌رسد که پروگنوز بیماران با انفارکتوس خاموش مشابه بیماران با انفارکتوس علامت‌دار باشد.
▫️تظاهرات غیر معمول انفارکتوس شامل موارد زیر است:
۱) تظاهرات نارسایی قلبی (مثل تنگی نفس بدون دردقبلی یا بدتر شدن نارسایی قلبی قبلی بیمار)،
۲) آنژین صدری کلاسیک ولی کوتاه مدت
۳) محل آتیپیک درد، مثل درد گردن یا فک یا دردشانه
۴) تظاهرات سیستم عصبی مرکزی مشابه سکته مغزی ثانویه به کاهش شدید، برون ده قلبی در بیماران با آرترواسکلروز مغزی بعلت شوک یا نارسایی شدید قلبی،
۵) ضعف قابل توجه، دلهره و عصبی شدن، مانیت یا سایکوز ناگهانی

اولوکوماب‏ (رپاتا) جدیدترین داروی تایید شده برای پیشگیری از حوادث قلبی و عروقاولوکوماب‏ (رپاتا) جدیدترین داروی تایید شده برای پیشگیری از حوادث قلبی و عروق

اولوکوماب‏ (#رپاتا) جدیدترین داروی تایید شده برای پیشگیری  از حوادث  قلبی و عروق
Evolocumab (Repatha®)

▫️این دارو یک مهارکننده PCSK9 است که  برای پیشگیری از حوادث قلبی و عروقی مانند انفارکتوس میوکارد، سکته مغزی، بازگشایی مجدد عروق کرونر در بیماران مبتلا به حوادث قلبی عروقی تأیید شده است.
▫️اندیکاسیون این داروی تزریقی، در ابتدا هیپرکلسترولمی خانوادگی هتروزیگوت (بزرگسالان)، هیپرکلسترولمی خانوادگی هموزیگوت (بزرگسالان) و یا آترواسکلروز عروق بیمارانی که علی رغم دریافت درمان مناسب همچنان LDL  بالایی دارند، بود.
▫️اخیراً براساس نتایج یک کارآزمایی بالینی، در بیماران مبتلا به بیماری های قلبی عروقی آترواسکلروتیک و LDL  برابر۷۰ یا بالاتر، تجویز این دارو توانست میزان مرگ و میر قلبی، MI، سکته مغزی و بستری شدن برای بازگشایی مجدد عروق کرونر به میزان قابل توجهی کاهش دهد.

بیماری‌های قلبی فرآیند کاهش شناختی مرتبط با سن را تسریع می‌کند.بیماری‌های قلبی فرآیند کاهش شناختی مرتبط با سن را تسریع می‌کند.

▫️با افزایش سن حافظه و توانایی‌های شناختی فرد به مرور کاهش می یابد، ولی عوامل متفاوتی در بروز و سرعت کاهش شناختی موثرند و مطالعات جدید محققان دانشگاه پکن و امپریال کالج #لندن نشان می‌دهد بیماری‌های قلبی یکی از این عوامل هستند.
▫️در این مطالعه آمده است، حمله قلبی، بیماری‌های عروق کرونر و آنژین قلبی از جمله مواردی هستند که اختلال شناختی را تسریع می‌کنند.
– آنژین قلبی به وضعیتی گفته می‌شود که بیمار بر اثر مشکل در شریان‌های کرونر، در قفسه سینه احساس درد کند.
▫️بر اساس این مطالعه مشکلات گردش خون ناشی از بیماری‌های قلبی تاثیر مستقیمی بر اختلالات شناختی دارد. بیماری‌های عروق کرونر منجر به باریک‌شدن رگ‌های خون‌رسان به قلب می‌شود.
– بر اثر باریک شدن رگ‌ها، خون و اکسیژن کافی در اختیار مغز نیز قرار نمی‌گیرد و اختلال شناختی که شروعی برای زوال عقل است تسریع می‌شود.
▫️بر اساس گزارش سازمان جهانی بهداشت، بیماری‌های قلبی عروقی مهمترین عامل مرگ و میر در سراسر جهان هستند. کاهش وزن، کلسترول، چربی، کنترل قند، اجتناب از تنش و استرس و ورزش منظم روزانه؛ مهمترین عوامل در کنترل این عارضه هستند.
▫️نتایج این مطالعه در نشریه
American College of Cardiology
منتشر شده است.