قلب و زندگی؛ مصطفی بیات عمومي کروناویروس (Covid-19) و بارداری

کروناویروس (Covid-19) و بارداری

▫️در حاضر شواهد بسیار محدودی در مورد تأثیر کرونا-ویروس روی خانمهای باردار و‌ جنین وجود دارد. تغییرات فیزیولوژیک و ایمونولوژیک در دوران بارداری ممکن است افراد باردار را در ریسک بیشتری قرار دهد.

▫️مطالعه مروری‌ موجود از تاریخ هشتم مارس شواهد منتشر شده تا این تاریخ را جمع بندی کرده است. طبق این مطالعه از ۱۹ مورد خانم باردار مبتلا به کروناویروس، ۱۶٪ بدون علامت و یک مورد بستری در ICU بودند.

▫️۹۰ درصد این خانمها به روش سزارین زایمان کردند که ۴۲ درصد موارد پره ترم (زایمان زودرس) بوده است.

▫️تا کنون موردی از مرگ و‌میر مادر با COVID-19 رسما گزارش نشده است. گرچه مواردی بوده است. میزان مرگ و‌میر مادر با سارس (SARS) ۱۵ درصد و با مرس (MERS) ۲۷ درصد گزارش شده است.

▫️تا این لحظه سقط جنین در خانمهای باردار آلوده به COVID-19 گزارش نشده است.

▫️طبق مطالعه مروری ۱۵ نوزاد تست شده از مادران آلوده، تست منفی داشته اند. همچنین نمونه های مایع آمنیوتیک این بیماران منفی بوده است.
– در حال حاضر شواهدی از انتقال مادر به جنین موجود نیست. (گزارشات موردی از برخی خبرگزاری ها تا کنون ۲ مورد تست مثبت نوزاد پس از تولد را اعلام‌ کرده اند که علت انتقال هنوز مشخص نیست.)

▫️در مورد شیردهی اطلاعاتی موجود نمی باشد. مرکز بیماری های واگیردار بدلیل احتمال خطر احتمال انتقال ویروس از طریق قطرات تنفسی، توصیه به احتیاط در شیردهی می کند. منابع چینی توصیه به منع شیردهی توسط مادران آلوده به COVID-19 کرده اند.

▫️داده رسمی ای از ایران در این زمینه منتشر نشده و احتمال تغییر آمار اعلام شده با گذر زمان وجود خواهد داشت.

@SciJournals

Leave a Reply

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Related Post

تحقیقات جدید درباره منافع صبحانه و قهوه برای مقابله با دیابتتحقیقات جدید درباره منافع صبحانه و قهوه برای مقابله با دیابت

▫️کسی که بخواهد از ابتلا به بیماری دیابت نوع ۲ پیشگیری کند نباید بدون خوردن صبحانه سر کار برود. در ضمن “آشامیدن قهوه با صبحانه سالم است”. این‌ها نتایج دو پژوهش درباره دیابت (مرض قند) هستند که به تازگی منتشر شده‌اند.
▫️افرادی که صبحانه نمی‌خورند اغلب در طول روز تغذیه ناسالمی دارند. وقتی گرسنه می‌شوند شیرینی یا غذایی پرکالری می‌خورند. احتمال هم دارد که تمایل بیشتری به مصرف دخانیات داشته باشند.
▫️این‌ها نتایج پژوهشی است که یک تیم تحقیقاتی از مرکز دیابت آلمان در تاریخ نهم نوامبر در مجله تخصصی
“The Journal of Nutrition”
منتشر کرده است.
▫️پژوهشی که “انستیتوی اطلاعات علمی درباره قهوه” انجام داده، می‌گوید که بهترین نوشیدنی برای صبحانه قهوه است. پاسخ این انستیتو چندان غافلگیرکننده نیست، چون به هر حال شش شرکت اروپایی فعال در صنعت قهوه از این انستیتو حمایت مالی می‌کنند. اما گفته می‌شود که این انستیتو به طور مستقل و علمی با دانشگاه‌ها همکاری می‌کند.
▫️در گزارشی که در آغاز ماه اکتبر در نشست انجمن تحقیقات دیابت اروپا عرضه شده، آمده است که قهوه تا ۲۵ درصد خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ را کاهش می‌دهد.
– ماتیاس مارل‌استروم، استاد پزشکی و داروسازی در انستیتوی کارولینسکا در استکهلم، برای تهیه این گزارش ۳۰ پژوهش را بررسی کرده که اطلاعات مربوط به یک میلیون و ۱۸۵ هزار و ۲۱۰ نفر را در بر می‌گیرند.

https://p.dw.com/p/38Laf

ایجاد کانال اطلاع رسانی قلب و زندگی در تلگرامایجاد کانال اطلاع رسانی قلب و زندگی در تلگرام

به پیشنهاد یکی از دوستان

امروز تصمیم گرفتم  کانالی در تلگرام به منظور افزایش ضریب نفوذ اطلاع رسانی ایجاد کنم

امیدوارم از این پس فرصت بیشتری داشته باشم تا مطالب مفید برای سلامت مردم را در سایت و کانال منتشر نمایم

کانال اطلاع رسانی در تلگرام:

علاقمندان میتوانند با کلیک روی تصویر و یا لینک زیر به اعضای کانال بپیوندند

https://t.me/bm_cardiologist

 

بیماران کلیوی مصرف فسفر را محدود کنند!بیماران کلیوی مصرف فسفر را محدود کنند!

▫️افراد مبتلا به بیماری‌های کلیوی باید در استفاده از مواد غذایی حاوی فسفر نیز با احتیاط عمل کنند.
▫️اگر رژیم غذایی فرد مبتلا به نارسایی کلیه از نظر فسفر تنظیم نشود خطر افزایش فسفات خون (هیپرفسفاتمی) و عواقب ناشی از آن وجود دارد مثلاً فسفات اضافی می‌تواند با کلسیم در بافت‌های نرم مانند کلیه نارسا رسوب کند و مشکلات را دو چندان کند.
▫️شکلات ، ذرت برشته، نوشابه های سیاه رنگ حاوی کوال ،کاکائو، ماهی بویژه ماهی سفید ،زرده تخم مرغ ،کله پاچه، شیر،ماست، لوبیا قرمز،عدس،آجیل، فندق،پسته،بادام زمینی حاوی فسفر بالایی هستند . به همین دلیل مصرف محصولات لبنی باید به یک واحد در روز محدود شود.