رگورژیتاسیون

عارضه رگورژیتاسیون دریچه های قلبی با فن فلورامین در چاقی در ۲۳٪؜ مصرف کنندگان دارو مشاهده می شود.

در این وضعیت دریچه بخوبی بسته نمی شود و با انقباض بطن، خون به داخل دهلیز پس می زند.

Leave a Reply

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Related Post

۵ اچ تی پی (هیدروکسی تریپتوفان) برای اضطراب۵ اچ تی پی (هیدروکسی تریپتوفان) برای اضطراب

▫️ال-ترپیتوفان و ۵-HTP به طور گسترده به عنوان درمان‌های جایگزین اضطراب عمومی استفاده می‌شوند.
– هر دوی این آمینواسیدهای برای ساخت سروتونین در مغز ضروری هستند.
– سروتونین نوروترنسمیتری است که در تنظیم خلق‌وخو و اضطراب نقشی اساسی ایفا می‌کند.
▫️شواهد تحقیقات بزرگی که به دلیل دوز تاثیرگذار کمتر و افزایش دسترسی CNS در استفاده ۵-HTP برای اضطراب پشتیبانی می‌کند عموما باعث ترجیح ۵-HTP بر ال-تریپتوفان شده است.
▫️در زمینه روان پزشکی منسجم که به سرعت در حال رشد است تجویز توامان دارو و مکمل‌های طبیعی صورت می‌گیرد تا نسبت به زمانی که داروها به تنهایی مصرف می‌شوند، پاسخ درمانی بهبود و عوارض جانبی کاهش پیدا کند.
ا▫️ ۵-HTP نمونه‌ای از مکمل‌های طبیعی است که ممکن است به صورت بی خطر با تجویز داروهای ضد اضطرابی و با ریسک کم اثرات منفی ترکیب شود.
▫️در یک مطالعه بیمارانی که به صورت رندوم ترکیب ۵-HTP با کاربیدوبا (داروی مهارکننده آنزیمی که باعث شکستن ۵-HTP  در خون محیطی می‌شود و افزایش ۵-HTP ورودی به مغز را به دنبال دارد) دریافت کرده بودند در مقایسه با کسانی که داروی ضد اضطراب دریافت کرده بودند کاهش اضطراب گزارش کردند. در مقابل افرادی که دارونما دریافت کرده بودند بهبود نیافتند.
▫️بعضی از افرادی که ۵-HTP مصرف می‌کنند خستگی و خواب آلودگی در طول روز را گزارش می‌کنند. گزارشات کمی مبنی بر ایجاد سندرم سروتونین خفیف وجود دارد. این سندرم که به دلیل سروتونین افزایش یافته در مغز ایجاد می‌شود با بی‌خوابی، تحریک و عصبی شدن در ارتباط است.

نان جو برای دیابت مضر است!نان جو برای دیابت مضر است!

▫️حتما شما هم شنیده اید که مصرف نان جو برای دیابتی ها مفید است و شاید هم مبتلایان به دیابت را دیده باشید که سعی می کنند بیشتر این نوع نان را مصرف کنند. جو به تنهایی اثر زیادی در در پایین‌ آوردن قند خون دارد اما آرد جو بر خلاف آرد گندم قابلیت ورآمدن و تبدیل‌ شدن به خمیر را ندارد و از طرفی به تنهایی باعث سفت و سیاه رنگ‌ شدن نان می‌شود و اگر با پوسته‌اش آسیاب شود، طعم نان را تلخ و غیرقابل مصرف می‌کند. به همین دلیل تولیدکنندگان برای تهیه این نان حدود ۲۰ درصد آرد جو را با ۸۰ درصد آرد گندم و روغن مخلوط کرده و برای ایجاد طعم شیرین و رنگ تیره جو از شیره مالت استفاده می‌کنند که همین مواد می تواند قند و کالری این نان را بالا ببرد که برای دیابتی ها مضر است.

مشکلات مصرف ریتالین (متیل فنیدات) برای افزایش عملکرد مغزی در امتحاناتمشکلات مصرف ریتالین (متیل فنیدات) برای افزایش عملکرد مغزی در امتحانات

▫️سوء مصرف در درازمدت می تواند به تولرانس و وابستگی روانی به متیل فنیدات و درجات متفاوتی از رفتارهای غیرطبیعی منجر شود.
▫️افراد مصرف کننده ممکن است دچار حملات سایکوز (جنون) شوند که البته با فرم تزریقی بیشتر گزارش شده است.
▫️متعاقب سوء مصرف توسط افراد سالم بمنظور افزایش یادگیری و قدرت حافظه، درصورت قطع مصرف این دارو مراقبت منظم لازم است، چراکه احتمال افسردگی شدید وجود دارد.