نتیجه یک مطالعه جدید نشان داد:
▫️اسهال و از دست دادن اشتها (مشکلات گوارشی) نشانههای اولیه بیماری در تقریبا نیمی از بیماران کووید- ۱۹ باشد.
نشانه های اولیه کرونا
Related Post
کاردیولوژی کودکان و جوانانکاردیولوژی کودکان و جوانان
نشانگان بالینی در بیماران قلبی (بخش۱)
۱- خستگی زودرس:
سنگین ترین کار فیزیکی، در شیرخوار مکیدن شیر از سینهٌ مادر است. شیرخواری که بیماری قلبی دارد، در هنگام مکیدن سینه مادر، زود خسته (easy fatigue) میشود، فراوان عرق میکند، به تندی دم می زند، و پیش از سیر شدن سینه را رها میکند، و میخوابد. و چون سیر نشده، بزودی از خواب بیدار میشود، و دو باره شیر میخواهد. به گفته مادر خواب شیر خوار سبک است. و همیشه گرسنه! مادر گمان میکند، که شیرش کم است، یا اینکه کودک قولنج (کولیک) دارد، یا شیرش به بچه نمی سازد! کودک بخوبی وزن نمیگیرد، و این در حالیست که شیرخواران کولیکی وزن گیری خوبی دارند.
– این پترن ویژه شیرخوارانی ست که به سینه مادر مک می زنند. در کودکی که شیر خشک میخورد، اینگونه پترنی دیده نمی شود، چون شیرخوردن با بطری انرژی بر و خسته کننده نیست. بنابرین کودک می تواند وزن گیری و خواب خوبی داشته باشند.
– خستگی زودرس در کودکان بزرگتر که راه افتاده اند، در هنگام جنب و جوش، ورزش، بازی و در بزرگترها در هنگام کار، خود را نشان میدهد.
– کودک بیمار از همبازیهایش باز می ماند، و در برابر همسالانش وزن کمتری دارد. کودک خسته رنگ پریده است، تپش قلب دارد، به تندی دم میزند، و خیس عرق می شود، که شوند(دلیل) آن بر انگیختگی جبرانی سیستم اتونوم می باشد. برخی ازین کودکان در هنگام ورزش یا جنب و جوش، دچار کبودی هم می شوند، که شوند (دلیل) آن افزایش O2 Extraction از هموگلوبین است.
«فست فود» میتواند یکی از عوامل افسردگی در نوجوانان باشد.«فست فود» میتواند یکی از عوامل افسردگی در نوجوانان باشد.
▫️دوران نوجوانی که مرحله گذار فرد از کودکی به بزرگسالی محسوب می شود همیشه با تغییرات زیادی در ظاهر و اخلاق وی همراه است.
– اما چیزی که در سالهای اخیر بیش از پیش در میان نوجوانان گسترش یافته است، میزان ابتلا به افسردگی است.
– نتیجه مطالعات چند استاد و محقق دانشگاه آلابامای آمریکا نشان میدهد برنامه تغذیهای سرشار از «فستفود» و کمبود سبزیجات در نوجوانان میتواند منجر به افسردگی شود.
بهبود کلسترول خون (۲)بهبود کلسترول خون (۲)
۴. کاهش وزن: کاهش وزن در صورت وجود اضافه وزن، باعث کاهش تری گلیسرید، کلسترول LDL و کلسترول کل می گردد. همینطور به ازای هر ۳ کیلوگرم کاهش وزن، کلسترول خوب به میزان یک واحد افزایش می یابد.
5. ترک سیگار: با وجود دشواری ترک دخانیات، ولی از آنجا که سیگار کشیدن خطر بروز انواع عوارض دیابت را، مانند حمله قلبی، سکته مغزی، آسیب اعصاب و بیماری کلیوی، افزایش می دهد. در حقیقت خطر مرگ دیابتی های سیگاری به دلیل بیماری های قلبی-عروقی سه برابر بیشتر از دیابتی های غیر سیگاری است؛ این در حالی است که پس از ترک سیگار، کلسترول HDL به میزان ۱۰% افزایش می یابد.
6. ورزش: شروع ورزش در افرادی که چندان فعال نبوده اند، در ماه اول باعث افزایش ۵ درصدی کلسترول HDL می شود. ورزش منظم همچنین باعث کاهش کلسترول LDL می گردد. انجام ورزشهایی که ضربان قلب را تا حدی افزایش می دهند مانند دویدن، شنا کردن، پیاده روی تند، به مدت حداقل ۳۰ دقیقه در اکثر روزهای هفته (سه تا پنج روز) می تواند شروع خوبی برای این مسئله باشد. حتی اگر این ۳۰ دقیقه به صورت پیوسته نبوده و در دو بخش ۱۵ دقیقه ای انجام شود نیز می تواند همچنان مفید باشد.