نتیجه یک مطالعه جدید نشان داد:
▫️اسهال و از دست دادن اشتها (مشکلات گوارشی) نشانههای اولیه بیماری در تقریبا نیمی از بیماران کووید- ۱۹ باشد.
نشانه های اولیه کرونا
Related Post
استرس در دوران میانسالی زنان را مستعد بیماری آلزایمر میکند!استرس در دوران میانسالی زنان را مستعد بیماری آلزایمر میکند!
▫️مطالعات اخیر محققان دانشکده پزشکی جان هاپکینز در آمریکا نشان میدهد تاثیر استرس بر زنان به ویژه در دوران میانسالی، احتمال بروز اختلالات شناختی را افزایش میدهد.
▫️احتمال بروز آلزایمر و بیماریهای شناختی در زنان بیشتر است.
– بر اساس این مطالعه دو سوم مبتلایان به آلزایمر در آمریکا زنان هستند. مطالعات قبلی نشان داد سن نقش مهمی در پاسخ زنان نسبت به استرس دارد و تجربه استرس مزمن در زندگی، باعث ایجاد اختلال حافظه و اختلالات شناختی دیگر میشود، ولی بر اساس این مطالعه این مشکلات کوتاه مدت است.
▫️محققان مطالعات جدیدی را در رابطه با استرس و تاثیر آن بر اختلالات شناختی ماندگار آغاز کردند.
– در این مطالعه آمده است استرس نرمال باعث افزایش موقتی هورمون کورتیزول میشود و هنگامیکه استرس از بین میرود، سطح هورمون به حالت طبیعی بازمیگردد؛ اما با استرسهای مکرر، پاسخ استرسی افزایش یافته و هورمون در سطح بالایی باقی میماند و این موضوع به هیپوکامپ مغز که مسئول اصلی حافظه است، صدمه وارد میکند.
– این مطالعه نشان میدهد تاثیر استرس بر زنان به ویژه در دوران میانسالی، احتمال برروز اختلالات شناختی را افزایش میدهد؛ ولی چنین ارتباطی در مردان دیده نشده است.
نتایج این مطالعه در نشریه
Geriatric Psychiatry
منتشر شده است.
چند نکته در مورد متفورمینچند نکته در مورد متفورمین
💊۱.قرص قندی است که به کاهش وزن کمک می کند.
💊۲.سطح انسولین ناشتا را بهبود میبخشد .
💊۳.به کاهش چربی خون هم کمک میکند.
💊۴.سطح ویتامین B12 تا را۳۰%کاهش می یابد.
💊۵.متفورمین را باید در افرادی که بدلیل مختلف منع خوردن شده اند (NPO ) قطع کرد مثل قبل از اعمال جراحی.
💊۶.در کسانی که می خواهند عکس رنگی با کنتراست بگیرند متفورمین را باید قطع کنند.
💊۷.این دارو در موارد شدید نارسایی کلیه ،نارسایی قلب و کبد یا اسیدوز و هیپوکسی نباید تجویز گردد چون خود می تواند اسیدوز لاکتیک دهد.
💊۸.متفورمین را تا ۲ گرم در روز می توان تجویز نمود .
ادرس سایت
http://Www.avaanmed.ir
آیا مصرف ویتامین «دی» خطر ابتلا به ویروس کرونا را کاهش میدهد؟ آیا مصرف ویتامین «دی» خطر ابتلا به ویروس کرونا را کاهش میدهد؟
▫️سایت خبری هلث لاین (Healthline) در مقاله مفصلی، تاثیر مصرف ویتامین «د» (یا دی (https://gdb.voanews.com/DBDE7D18-DF6D-488A-920A-A96DA5120C7E_w1023_r1_s.jpg)) در کاهش خطر ابتلا به ویروس کرونا را بررسی کرده است
– ویتامین «د» یک ویتامین محلول در چربی است که نقش مهمی در بسیاری از کارکردهای حیاتی بدن دارد.
– این ماده مفید برای سلامتی سیستم ایمنی بدن از اهمیت ویژه ای برخوردار است، به همین دلیل این پرسش برای بسیاری مطرح است که آیا مصرف آن می تواند خطر ابتلا به کووید ۱۹ را کاهش دهد.
▫️هر چند که پژوهش های پزشکی (https://t.me/SciJournals/10864) نشان نمی دهد که مصرف ویتامین «د» خطر ابتلا به ویروس کرونا را کاهش می دهد ولی به دلایل مختلفی می تواند مفید باشد یا حداقل مصرف آن ضرری ندارد.
– کمبود این ویتامین موجب تضعیف عملکرد سیستم ایمنی بدن می شود و خطر ابتلا به بیماری های تنفسی را افزایش می دهد.
▫️برخی از مطالعات نشان می دهد که مکمل های ویتامین «د» می تواند سیستم دفاعی بدن را تقویت کند و به صورت کلی محافظ در برابر عفونت های تنفسی محسوب می شود.
▫️یک بررسی جدید (https://t.me/SciJournals/10864) روی بیش از ۱۱ هزار نفر در ۱۴ کشور جهان نشان می دهد، مصرف مکمل این ویتامین خطر ابتلا به عفونت های حاد تنفسی را، هم در میان افرادی که کمبود ویتامین «د» دارند و هم دیگران، کاهش می دهد.
▫️پژوهش ها نشان می دهد که مکمل های ویتامین «د» باعث کاهش مرگ و میر در بزرگسالانی می شود که بیشتر در معرض ابتلا به بیماری های مختلف تنفسی هستند