مبتلایان به بیماری قلبی – عروقی که با خوردن آسپرین Low- dose دچار خونریزی از زخم پپتیک گردیده اند، باید هرچه سریعتر بعد از اپیزود خونریزی دوباره مصرف آسپرین را شروع نمایند .
(۱ تا ۷ روز بعد از خونریزی)،
چرا که دیده شده است نخوردن آسپرین یا خوردن آن موجب تفاوت اندکی در میزان خونریزی مجدد می شود (۵% در مقابل ۱۰٪ در یک پریود ۳۰ روزه)
ولیکن میزان مرگ و میر در کسانی که آسپرین مصرف نکرده اند به میزان قابل ملاحظه ای بیشتر است.
مبتلایان به بیماری قلبی – عروقی…
Related Post
لایه های پنهان مصرف بی رویه ویتامینها در جامعهلایه های پنهان مصرف بی رویه ویتامینها در جامعه
▫️ریزش مو از جمله مسایلیست که با اینکه علل مختلفی دارد از طرف تقریبا همه بیماران ابتدا، به کاهش ویتامین منتسب میگردد! اعتقادی که باعث میشود در اغلب نسخه های ریزش مو حضور یک مولتی ویتامین یا روی و کلسیم ولو که پزشک به آن اعتقادی نداشته باشدگریز ناپذیر باشد!
▫️این در حالی است که شایع ترین علت ریزش مو در هر دو جنس نه کمبود ویتامین و مواد معدنی بلکه ارث و ژنتیک است!
▫️کمبود روی و کلسیم در بسیاری از ریزش های مو مقصر اصلی پنداشته میشود به طوری که بیماران ریزش مو اغلب مدتی آنرا مصرف کرده و بعد که آن را بی حاصل دیده اند به پزشک مراجعه میکنند.
▫️این در حالی است که اولا بعید است با تغذیه عادی در کسی، کمبود روی و کلسیم ایجاد شود ثانیا در صورت وجود کمبود احتمالی روی و کلسیم ،قبل از ریزش مو چندین علامت مهم دیگر روی میدهد که آنها زودتر بیمار را به سمت پزشک می کشاند.
▫️اعتقادات غلطی که تمایل مردم را به مصرف ویتامین بالا میبرد باعث بالا رفتن تقاضای این محصولات میشود .
▫️در این فضای پر تقاضا شرکتهای سازنده دارو بیکار نمینشینند و انواع محصولات را با نامهای فریبنده و جذاب (مثل ویتامین برای مو!) روانه این بازار پر سود میکنند. از آنجا هم که این محصولات OTC هستند اغلب بیمار برای مصرف آنها حتی منتظر تجویز پزشک هم نمیشود و خود سرانه مدتها آن را مصرف میکند و نتیجه البته سود سرشاریست که عاید تولید کنندگان این محصولات میگردد.
اینجاست که ما در فرآیند مصرف بی رویه ویتامین به عامل مهم دیگری بر میخوریم که با اینکه در نگاه اول هیچ توجهی را بر نمی انگیزد و به چشم کسی نمیآید ولی گویا مهمترین و اصلی ترین عامل است.
▫️در حقیقت لایه پنهان مصرف بیش از حد ویتامین، همین انگیزه اقتصادی و مالی شرکتهای دارویی است . اگر ویتامینها در واقعیت خود برای اغلب مردم سودی ندارند قضیه برای شرکتهای دارویی کاملا بر عکس است و سود کلان است که نصیب آنها میسازد.
نان جو برای دیابت مضر است!نان جو برای دیابت مضر است!
▫️حتما شما هم شنیده اید که مصرف نان جو برای دیابتی ها مفید است و شاید هم مبتلایان به دیابت را دیده باشید که سعی می کنند بیشتر این نوع نان را مصرف کنند. جو به تنهایی اثر زیادی در در پایین آوردن قند خون دارد اما آرد جو بر خلاف آرد گندم قابلیت ورآمدن و تبدیل شدن به خمیر را ندارد و از طرفی به تنهایی باعث سفت و سیاه رنگ شدن نان میشود و اگر با پوستهاش آسیاب شود، طعم نان را تلخ و غیرقابل مصرف میکند. به همین دلیل تولیدکنندگان برای تهیه این نان حدود ۲۰ درصد آرد جو را با ۸۰ درصد آرد گندم و روغن مخلوط کرده و برای ایجاد طعم شیرین و رنگ تیره جو از شیره مالت استفاده میکنند که همین مواد می تواند قند و کالری این نان را بالا ببرد که برای دیابتی ها مضر است.
ویتامین دی چه تاثیری بر دیابت داردویتامین دی چه تاثیری بر دیابت دارد
▫️محققان دانشگاه کالیفرنیا در یک مطالعه که نتایج آن در مجله PLOS ONE منتشر شده نشان داده اند که کمبود ویتامین دی میتواند احتمال بروز دیابت نوع دو را افزایش دهد. دیابت براثر اختلال عملکرد هورمون انسولین و در نتیجه بالا رفتن قند خون بوجود میاید.
▫️ویتامین دی در بسیاری از عملکردهای حیاتی بدن اثر گذار است. این ویتامین جذب و تاثیر کلسیم و فسفر در استخوان ها را تنظیم میکند و همچنین در رشد سلول و فعالیت عضلات و مبارزه با عفونت ها و کاهش التهاب هم تاثیر مهمی دارد.
▫️محققین با مطالعه بیش از ۹۰۰ فرد سالم با سن متوسط ۷۴ سال و پیگیری آنها به مدت ده سال متوجه شدند احتمال بروز دیابت نوع دو در کسانی که سطح ویتامین دی خون آنها کمتر از ۳۰ نانوگرم در میلی لیتر است پنج برابر آنهایی است که ویتامین دی بالای ۵۰ دارند.
▫️آنها میگویند بر روی سلول های غده لوزالمعده یا پانکراس که هورمون انسولین را ترشح میکند گیرنده هایی وجود دارد که به توسط ویتامین دی تحریک شده و موجب تحریک ترشح انسولین میشود.
▫️بیماری دیابت بر اثر اختلال در عملکرد انسولسن ایجاد میگردد. همچنین این ویتامین میتواند سلول های تولید کننده انسولین را در مقابل التهای محافظت کند.


