قلب و زندگی؛ مصطفی بیات عمومي اضطراب در هنگام سخنرانی، نمایش، اجرا

اضطراب در هنگام سخنرانی، نمایش، اجرا

🔻این اضطراب در سخنرانی های عمومی شایعتر است، اما می تواند فعالیت های بسیاری را شامل شود و از امتحان دادن و نواختن ساز در استیج تا انجام سکس را دربرگیرد.

🔻داروها اغلب بصورت “درصورت لزوم” تجویز می شوند.‌ بنزودیازپین و بتابلاکر خط اول درمان می باشند. بهتر است فرد یک بار در زمان دیگری اثر و عوارض احتمالی این داروها را یک بار تست کند.

🔻این اضطراب ساب تایپ از SAD* می باشد.

🔻کلونازپام با دوز ۰/۲۵ تا یک میلی گرم و لورازپام ۰/۵ تا یک میلی گرم ۶۰-۳۰ دقیقه قبل از اجرا تجویز می شود. تولرانس و وابستگی با چنین تجویزی ایجاد نمی شود.

🔻داروی دیگر پروپرانولول با دوز ۶۰-۲۰ میلی گرم می باشد که بیشتر در افرادی توصیه می شود که تپش قلب علامت اصلی اضطراب آنهاست. در افراد با آسم، دیابت، اختلالات هدایتی قلب و سابقه بلوک های قلبی استفاده نشود.

✍️دکتر فانک فهیمی
استاد گروه فارماکوتراپی، بیمارستان دکتر مسیح دانشوری
دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی

Leave a Reply

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Related Post

آیا مبتلایان به دیابت می‌توانند هندوانه بخورند؟آیا مبتلایان به دیابت می‌توانند هندوانه بخورند؟

▫️اگر‌چه هندوانه میوه‌ی مناسبی برای افراد مبتلا به دیابت است و جزء رژیم آن‌هاست. چقدر خوردن هندوانه برای این افراد به چندین عامل بستگی دارد. این افراد بایستی غذا‌های مناسب

لایه های پنهان مصرف بی رویه ویتامینها در جامعهلایه های پنهان مصرف بی رویه ویتامینها در جامعه

▫️ریزش مو از جمله مسایلیست که با اینکه علل مختلفی دارد از طرف تقریبا همه بیماران ابتدا، به کاهش ویتامین منتسب میگردد! اعتقادی که باعث میشود در اغلب نسخه های