مدتها است که مصرف زیاد نمک در رژیم
غذایی به عنوان عاملی برای ابتلا به فشار خون بالا و بیماریهای قلبی و همچنین افزایش خطر حمله قلبی، سکته مغزی و نارسایی قلبی مطرح است؛ اما تعیین مقدار ایدهآل مصرف نمک در رژیم غذایی بحث انگیز بوده زیرا برخی تحقیقات نشان دادهاند که خطر بیماریهای قلبی، فشار خون بالا و حملات قلبی در افراد سالمی که نمک بسیار کمی مصرف کردهاند.
در این مطالعه ارتباط بین میزان نمک دریافتی و نارسایی عملکرد قلب در حدود ۳۰۰۰ فرد بزرگسال مورد بررسی قرار گرفت.
نتایج نشان داد که مصرف روزانه بیش از ۳/۷ گرم سدیم، معادل دو قاشق چایخوری نمک، با آسیب ساختار قلب و اختلال عملکردی آن همراه است.
بنابراین توصیه میشود به منظور حفظ سلامت قلب، مصرف نمک روزانه به کمتر از ۲ قاشق چایخوری محدود شده و به میزان نمک موجود در غذاها توجه شود.
ارتباط نمک مصرفی با نارسایی قلبی
Categories: