ارتباط نمک مصرفی با نارسایی قلبی

مدت‌ها است که مصرف زیاد نمک در رژیم
غذایی به عنوان عاملی برای ابتلا به فشار خون بالا و بیماری‌های قلبی و همچنین افزایش خطر حمله قلبی، سکته مغزی و نارسایی قلبی مطرح است؛ اما تعیین مقدار ایده‌آل مصرف نمک در رژیم غذایی بحث انگیز بوده زیرا برخی تحقیقات نشان داده‌اند که خطر بیماری‌های قلبی، فشار خون بالا و حملات قلبی در افراد سالمی که نمک بسیار کمی مصرف کرده‌اند.
در این مطالعه ارتباط بین میزان نمک دریافتی و نارسایی عملکرد قلب در حدود ۳۰۰۰ فرد بزرگسال مورد بررسی قرار گرفت.
نتایج نشان داد که مصرف روزانه بیش از ۳/۷ گرم سدیم، معادل دو قاشق چای‌خوری نمک، با آسیب ساختار قلب و اختلال عملکردی آن همراه است.
بنابراین توصیه می‌شود به منظور حفظ سلامت قلب، مصرف نمک روزانه به کمتر از ۲ قاشق چای‌خوری محدود شده و به میزان نمک موجود در غذاها توجه شود.

Leave a Reply

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Related Post

ریواروکسابان در ترومبوسیتوپنی ناشی از هپارین (HIT*)ریواروکسابان در ترومبوسیتوپنی ناشی از هپارین (HIT*)

🔻ترومبوسیتوپنی ناشی از هپارین عارضه ای است که افت شدید پلاکت ها اغلب بعد از ۶-۵ روز از فرآورده هپارینی مانند هپارین، انوکساپارین،… رخ می دهد و درصورت مواجهه قبلی

مشکلات مصرف ریتالین (متیل فنیدات) برای افزایش عملکرد مغزی در امتحاناتمشکلات مصرف ریتالین (متیل فنیدات) برای افزایش عملکرد مغزی در امتحانات

🔻سوء مصرف در درازمدت می تواند به تولرانس و وابستگی روانی به متیل فنیدات و درجات متفاوتی از رفتارهای غیرطبیعی منجر شود. 🔻افراد مصرف کننده ممکن است دچار حملات سایکوز

ارتباط ویتامین های گروه B و دیس لیپیدمیارتباط ویتامین های گروه B و دیس لیپیدمی

🔻 آیا مکمل های مذکور می توانند جایگزین #استاتین ها گردد؟ ▫️شواهد بسیاری مبنی بر افزایش #هموسیستئین، در #آترواسکلروز وجود دارد. ▫️هموسیستئین، یک فاکتور خطرساز مستقل برای آترواسکلروز می باشد.