قلب و زندگی؛ مصطفی بیات عمومي ارتباط نمک مصرفی با نارسایی قلبی

ارتباط نمک مصرفی با نارسایی قلبی

مدت‌ها است که مصرف زیاد نمک در رژیم
غذایی به عنوان عاملی برای ابتلا به فشار خون بالا و بیماری‌های قلبی و همچنین افزایش خطر حمله قلبی، سکته مغزی و نارسایی قلبی مطرح است؛ اما تعیین مقدار ایده‌آل مصرف نمک در رژیم غذایی بحث انگیز بوده زیرا برخی تحقیقات نشان داده‌اند که خطر بیماری‌های قلبی، فشار خون بالا و حملات قلبی در افراد سالمی که نمک بسیار کمی مصرف کرده‌اند.
در این مطالعه ارتباط بین میزان نمک دریافتی و نارسایی عملکرد قلب در حدود ۳۰۰۰ فرد بزرگسال مورد بررسی قرار گرفت.
نتایج نشان داد که مصرف روزانه بیش از ۳/۷ گرم سدیم، معادل دو قاشق چای‌خوری نمک، با آسیب ساختار قلب و اختلال عملکردی آن همراه است.
بنابراین توصیه می‌شود به منظور حفظ سلامت قلب، مصرف نمک روزانه به کمتر از ۲ قاشق چای‌خوری محدود شده و به میزان نمک موجود در غذاها توجه شود.

Leave a Reply

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Related Post

ریواروکسابان در ترومبوسیتوپنی ناشی از هپارین (HIT*)ریواروکسابان در ترومبوسیتوپنی ناشی از هپارین (HIT*)

🔻ترومبوسیتوپنی ناشی از هپارین عارضه ای است که افت شدید پلاکت ها اغلب بعد از ۶-۵ روز از فرآورده هپارینی مانند هپارین، انوکساپارین،… رخ می دهد و درصورت مواجهه قبلی

افزایش خطرابتلای کودکان به بیماری قلبی با مصرف بیش ازحد فست فودافزایش خطرابتلای کودکان به بیماری قلبی با مصرف بیش ازحد فست فود

▫️محققان بریتانیائی با بررسی وضعیت سلامت ۱۹۰۰ کودک ۹ تا ۱۰ ساله دریافتند مصرف بیش از حد فست فود منجر به افزایش خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی و دیابت در

بتابلاکر های مورد استفاده در نارسایی قلبیبتابلاکر های مورد استفاده در نارسایی قلبی

بتابلاکر های مورد استفاده در نارسایی قلبی (‏HF*): کارودیلول، بیسوپرولول، و متوپرولول سوکسینات. (در منابع اروپا نبیولول**نیز توصیه می شود) 🔻مطابق گایدلاین های درمان HF هر یک از این سه