فواید شکلات

▫️تحقیقات اخیر دانشمندان نشان داده، مصرف شکلات از ابتلا به دیابت و بیماری های قلبی و ضربان نامنظم قلب جلوگیری می کند.
▫️نتایج برخی مطالعات نشان داده، شکلات تلخ فواید بیشتری نسبت به سایرین دارد. شکلات تلخ بیشترین محتوای کاکائو را داشته و از بالاترین میزان آنتی اکسیدان ها به خصوص فلاوونوئیدها، برخوردار بوده که می تواند از برخی آسیب های سلولی جلوگیری کند.
▫️علاوه بر این بررسی ها نشان داده، مصرف شکلات همراه با چای و قهوه که سرشار از آنتی اکسیدان پلی فنول اند، فوایدی نیز برای کاهش خطر کاردیومتابولیک دارد. کاردیومتابولیک احتمال ابتلاء فرد به دیابت، بیماری قلبی و سکته مغزی را نشان می دهد.
▫️شکلات با بهبود سطح آنزیم های کبدی و محافظت در برابر مقاومت به انسولین خطر کاردیومتابولیک را کاهش می دهد. علاوه بر این، مصرف شکلات ضربان قلب را منظم کرده و این وضعیت خطر ابتلا به بیماری های قلبی و سکته مغزی را تا ۲۰ درصد کاهش می دهد.
البته ذکر این نکته نیز حائز اهمیت است که مصرف بیش از حد شکلات با توجه به مقادیر بالای قند و چربی آن به پوسیدگی دندان و چاقی منجر می شود.
به منظور پیشگیری از عوارض مصرف بی رویه شکلات، متخصصان تغذیه مصرف متعادل آن را توصیه کرده اند.
Honor Whiteman. Chocolate may cut risk of irregular heartbeat by a fifth.” Medical News Today. MediLexicon, Intl., 24 May 2017

Leave a Reply

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Related Post

بهبود کلسترول خون (۲)بهبود کلسترول خون (۲)

۴. کاهش وزن: کاهش وزن در صورت وجود اضافه وزن، باعث کاهش تری گلیسرید، کلسترول LDL و کلسترول کل می گردد. همینطور به ازای هر ۳ کیلوگرم کاهش وزن، کلسترول خوب به میزان یک واحد افزایش می یابد.
5. ترک سیگار: با وجود دشواری ترک دخانیات، ولی از آنجا که سیگار کشیدن خطر بروز انواع عوارض دیابت را، مانند حمله قلبی، سکته مغزی، آسیب اعصاب و بیماری کلیوی، افزایش می دهد. در حقیقت خطر مرگ دیابتی های سیگاری به دلیل بیماری های قلبی-عروقی سه برابر بیشتر از دیابتی های غیر سیگاری است؛ این در حالی است که پس از ترک سیگار، کلسترول HDL به میزان ۱۰% افزایش می یابد.
6. ورزش: شروع ورزش در افرادی که چندان فعال نبوده اند، در ماه اول باعث افزایش ۵ درصدی کلسترول HDL می شود. ورزش منظم همچنین باعث کاهش کلسترول LDL می گردد. انجام ورزشهایی که ضربان قلب را تا حدی افزایش می دهند مانند دویدن، شنا کردن، پیاده روی تند، به مدت حداقل ۳۰ دقیقه در اکثر روزهای هفته (سه تا پنج روز) می تواند شروع خوبی برای این مسئله باشد. حتی اگر این ۳۰ دقیقه به صورت پیوسته نبوده و در دو بخش ۱۵ دقیقه ای انجام شود نیز می تواند همچنان مفید باشد.

راه اندازی کانال “قلب و زندگی” در آپاراتراه اندازی کانال “قلب و زندگی” در آپارات

کانال دکتر مصطفی بیات

متخصص بیماری‌های داخلی
فوق تخصص قلب و عروق
فلوشیپ انترونشن

در پلتفرم آپارت راه اندازی شد

لینک آدرس کانال

اولین پست منتشره در کانال تحت عنوان

آنژین عروق ریز

در این لینک در دسترس علاقمندان میباشد.

 

بهترین منابع پروتئین برای کاهش وزن موثربهترین منابع پروتئین برای کاهش وزن موثر

▫️تخم مرغ: هر دو عدد تخم مرغ تنها ۱۴۰ کالری دارد در حالی که ۱۴ گرم پروتئین به بدن شما می رساند. چربی موجود در زرده تخم مرغ قند خون شما را کنترل می کند و باعث کاهش میل به پرخوری می شود. یافته ها حاکی از آنند که مصرف تخم مرغ در وعده صبحانه هورمون گرلین که مرتبط با گرسنگی است را کاهش می دهد.
▫️ماهی سالمون: هر ۳ اونس از این ماهی ۲۲ گرم پروتئین به بدن شما می رساند. این نوع ماهی سرشار از اسیدهای چرب امگا ۳ است که باعث افزایش سوزاندن چربی بدن می شود و به حفظ اشتها نیز کمک می کند.
▫️پنیر کم چرب: یک فنجان از این نوع پنیر ۲۸ گرم پروتئین دارد و مصرف آن به زنان دارای اضافه وزن توصیه می شود.
▫️سینه مرغ بدون پوست: هر تکه سینه مرغ دارای ۲۶ گرم پروتئین و تنها ۱۲۸ کالری است. مصرف روزانه سینه مرغ به کسانی که قصد کاهش وزن سریع دارند توصیه می شود.
▫️عدس: منبع غنی از پروتئین، فیبر و مواد معدنی است و همچنین دارای کالری کم و تقریبا بدون چربی است. یک فنجان عدس پخته شده حاوی ۲۲ گرم پروتئین، ۳۰۰ کالری و کمتر از یک گرم چربی است.
▫️کره دانه های چرب: روغن بادام زمینی، بادام، گردو و دیگر دانه های مشابه، منابعی غنی از پروتئین هستند. تقریبا هر دو قاشق از این روغن دارای ۷ گرم پروتئین است. مصرف روزانه انواع مختلف این روغن در مقادیر کم، یک رژیم غذایی مناسب محسوب می شود که پروتئین مورد نیاز بدن را نیز تامین می نماید.
▫️تخم کدو: کدو سرشار از فیبر، مواد معدنی و ویتامین ها است. ۲۸ گرم تخم کدو حاوی هشت گرم پروتئین و مقادیر زیادی مواد معدنی شامل پتاسیم، منگنز و آهن است. البته به دلیل داشتن چربی بالا، باید در میزان مصرف آن دقت کرد.
▫️بوقلمون: هر ۱۰۰ گرم از گوشت بوقلمون حاوی ۲۵ گرم پروتئین و تنها ۱۴۰ کالری انرژی است. توجه داشته باشید که مقدار سدیم در این گوشت بالاست. بهتر است گوشت تازه بوقلمون را تهیه کرده و آن را کباب کنید تا از مصرف مقدار اضافه نمک و سدیم جلوگیری شود.

@SciJournals