بیماران کلیوی مصرف فسفر را محدود کنند!

▫️افراد مبتلا به بیماری‌های کلیوی باید در استفاده از مواد غذایی حاوی فسفر نیز با احتیاط عمل کنند.
▫️اگر رژیم غذایی فرد مبتلا به نارسایی کلیه از نظر فسفر تنظیم نشود خطر افزایش فسفات خون (هیپرفسفاتمی) و عواقب ناشی از آن وجود دارد مثلاً فسفات اضافی می‌تواند با کلسیم در بافت‌های نرم مانند کلیه نارسا رسوب کند و مشکلات را دو چندان کند.
▫️شکلات ، ذرت برشته، نوشابه های سیاه رنگ حاوی کوال ،کاکائو، ماهی بویژه ماهی سفید ،زرده تخم مرغ ،کله پاچه، شیر،ماست، لوبیا قرمز،عدس،آجیل، فندق،پسته،بادام زمینی حاوی فسفر بالایی هستند . به همین دلیل مصرف محصولات لبنی باید به یک واحد در روز محدود شود.

Leave a Reply

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Related Post

ارتباط ویتامین های گروه B و دیس لیپیدمیارتباط ویتامین های گروه B و دیس لیپیدمی

🔻 آیا مکمل های مذکور می توانند جایگزین #استاتین ها گردد؟ ▫️شواهد بسیاری مبنی بر افزایش #هموسیستئین، در #آترواسکلروز وجود دارد. ▫️هموسیستئین، یک فاکتور خطرساز مستقل برای آترواسکلروز می باشد.

ویتامین B12ویتامین B12

🔺تنها منبع تامین در انسان ها غذاهای حیوانی مانند گوشت،لبنیات، وماهی است.میکروارگانیسم های روده نیز B12تولید می کنند.سبزیجات ومیوه ها فاقد B12هستند. 🔺درافراد بالغ روزانه ۱_۳میکروگرم ویتامین ب۱۲ ازراه ادرار

افزایش خطر ابتلا به بیماری قلبی با افزایش هورمون تیروئیدافزایش خطر ابتلا به بیماری قلبی با افزایش هورمون تیروئید

تازه‌های پزشکی ▫️نتایج یک مطالعه نشان می دهد که بالا و یا حتی اندکی بیش از نرمال بودن سطح یک هورمون تیروئید به نام FT4 ، احتمال ابتلا به بیماری