قلب و زندگی؛ مصطفی بیات عمومي خوشبینی، راز طول عمر بیشتر

خوشبینی، راز طول عمر بیشتر

▫️نتایج یک مطالعه جدید نشان داد افرادی که نیمه پر لیوان را می‌بینند، بیشتر عمر می‌کنند.
– به گزارش «گاردین»، نتایج مطالعات محققان نشان داد که شانس رسیدن به سن ۸۵ سالگی یا بالاتر در افراد خوشبین بیشتر است.
– این نخستین بار نیست که به فواید خوشبینی برای سلامتی اشاره می‌شود. یافته‌های مطالعات پیشین نشان داده بود که نرخ بروز بیماری‌های قلبی و مرگ زودرس در افراد مثبت‌ اندیش پایین‌تر است.
– حال پژوهشگران می‌گویند که چنین رویکردی در زندگی باعث افزایش طول عمر افراد نیز می‌شود.
▫️نتایج مطالعات اخیر آن‌ها نشان داد که زنان و مردان خوشبین به ترتیب به طور متوسط  ۱۵ و ۱۱ درصد بیش‌تر از همجنسان منفی‌گرای خود عمر می‌کنند.
– محققان معتقدند که با پرورش ارزش‌های اجتماعی – روانی چون خوشبینی می‌توان زندگی سالم همراه با طول عمر را ارتقاء داد.
▫️جزئیات این مطالعه در مجله
Proceedings of the National Academy of Sciences
منتشر شده است.

Leave a Reply

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Related Post

مزایای سلامتی ذرتمزایای سلامتی ذرت

▫️ذرت یکی از غلات مفید است که کالری، کربوهیدرات، فیبر و پروتئین فراوان و ویتامین و مواد معدنی متوسطی دارد.
– ذرت حاوی آنتی اکسیدان هایی به نام کاروتنوئید است که با مبارزه با رادیکال های مضر آزاد بدن، در کند کردن روند پیری و کاهش خطر ابتلا به برخی بیماری های مزمن نقش دارد.
▫️فیبر موجود در آن نیز می تواند به هضم غذا کمک کرده و خطر ابتلا به یبوست را کاهش دهد.
▫️براساس برخی مطالعات، مصرف فیبرهای غذایی، خطر بیماری های قلبی عروقی، عفونی و تنفسی را کاهش می دهد. از طرف دیگر، ذرت گلوتن نداشته و بنابراین، افراد مبتلا به سلیاک، به راحتی می توانند از آن استفاده کنند.
▫️روغن ذرت نیز یکی از روغن های مفید است که حاوی اسیدهای چرب غیر اشباع مانند لینولئیک اسید بوده و ویتامین E، یوبی‌کینون (Q10) و فیتواسترول‌های بالائی دارد.
▫️این روغن همچنین برای کاهش کلسترول خون مفید است. علاوه بر آن، اگرچه محتوای فیبر ذرت پایین است اما می تواند نیازهای پروتئینی افراد گیاه خوار را تا حد زیادی برطرف کند.
▫️همچنین، مطالعات نشان داده اند که ذرت در پیشگیری از سلامت چشم و کیست های گوارشی نقش دارد.
– مصرف این ماده غذائی به صورت پخته یا خام تفاوتی نداشته و می تواند همراه با سالاد، سوپ و … مصرف شود. از نظر حفظ خواص تغذیه ای، می توان ذرت خام را به مدت ۵ روز و ذرت پخته را به مدت ۶ ماه در فریزر نگهداری کرد.

کروناویروس (Covid-19) و بارداریکروناویروس (Covid-19) و بارداری

▫️در حاضر شواهد بسیار محدودی در مورد تأثیر کرونا-ویروس روی خانمهای باردار و‌ جنین وجود دارد. تغییرات فیزیولوژیک و ایمونولوژیک در دوران بارداری ممکن است افراد باردار را در ریسک بیشتری قرار دهد.

▫️مطالعه مروری‌ موجود از تاریخ هشتم مارس شواهد منتشر شده تا این تاریخ را جمع بندی کرده است. طبق این مطالعه از ۱۹ مورد خانم باردار مبتلا به کروناویروس، ۱۶٪ بدون علامت و یک مورد بستری در ICU بودند.

▫️۹۰ درصد این خانمها به روش سزارین زایمان کردند که ۴۲ درصد موارد پره ترم (زایمان زودرس) بوده است.

▫️تا کنون موردی از مرگ و‌میر مادر با COVID-19 رسما گزارش نشده است. گرچه مواردی بوده است. میزان مرگ و‌میر مادر با سارس (SARS) ۱۵ درصد و با مرس (MERS) ۲۷ درصد گزارش شده است.

▫️تا این لحظه سقط جنین در خانمهای باردار آلوده به COVID-19 گزارش نشده است.

▫️طبق مطالعه مروری ۱۵ نوزاد تست شده از مادران آلوده، تست منفی داشته اند. همچنین نمونه های مایع آمنیوتیک این بیماران منفی بوده است.
– در حال حاضر شواهدی از انتقال مادر به جنین موجود نیست. (گزارشات موردی از برخی خبرگزاری ها تا کنون ۲ مورد تست مثبت نوزاد پس از تولد را اعلام‌ کرده اند که علت انتقال هنوز مشخص نیست.)

▫️در مورد شیردهی اطلاعاتی موجود نمی باشد. مرکز بیماری های واگیردار بدلیل احتمال خطر احتمال انتقال ویروس از طریق قطرات تنفسی، توصیه به احتیاط در شیردهی می کند. منابع چینی توصیه به منع شیردهی توسط مادران آلوده به COVID-19 کرده اند.

▫️داده رسمی ای از ایران در این زمینه منتشر نشده و احتمال تغییر آمار اعلام شده با گذر زمان وجود خواهد داشت.

@SciJournals

نان جو برای دیابت مضر است!نان جو برای دیابت مضر است!

▫️حتما شما هم شنیده اید که مصرف نان جو برای دیابتی ها مفید است و شاید هم مبتلایان به دیابت را دیده باشید که سعی می کنند بیشتر این نوع نان را مصرف کنند. جو به تنهایی اثر زیادی در در پایین‌ آوردن قند خون دارد اما آرد جو بر خلاف آرد گندم قابلیت ورآمدن و تبدیل‌ شدن به خمیر را ندارد و از طرفی به تنهایی باعث سفت و سیاه رنگ‌ شدن نان می‌شود و اگر با پوسته‌اش آسیاب شود، طعم نان را تلخ و غیرقابل مصرف می‌کند. به همین دلیل تولیدکنندگان برای تهیه این نان حدود ۲۰ درصد آرد جو را با ۸۰ درصد آرد گندم و روغن مخلوط کرده و برای ایجاد طعم شیرین و رنگ تیره جو از شیره مالت استفاده می‌کنند که همین مواد می تواند قند و کالری این نان را بالا ببرد که برای دیابتی ها مضر است.