بیماریهای مادرزادی قلب

تشکیل قلب و اغلب دستگاههای بدن انسان بین هفته دوم تا دهم بارداری اتفاق می افتد.
بیماریهای مادرزادی قلب از دوران جنینی وجود دارند ولی در اغلب موارد در جنین مشکلی را ایجاد نمی کنند ولی بعد از تولد ممکن است در دوره نوزادی ، شیرخواری ، کودکی ، جوانی و یا بزرگسالی علایم بالینی و یا مشکلات خود را نشان دهند .
▪️بطور کلی بیماریهای مادرزادی قلبی به چند گروه تقسیم می شود :
▫️بیماریهای که در انها بدلیل ارتباط بین بطنی (VSD)، ارتباط بین دهلیزی (ASD) ارتباط بین آئورت و شریان ریوی (PDA) جریان خون ریوی افزایش می یابد.
▫️بیماریهای که در انها کبودی علامت عمده می باشد .در این گروه از بیماریها جریان خون ریوی کاهش یافته می باشد.بیماری ممکن است بصورت تنگی شدید دریچه ریوی و سوراخ بین بطنی (TOF) ، عدم تشکیل دریچه ریوی (PA) ,غیره باشد .کبودی در این گروه از بیماریها ممکن است از بدو تولد یا ماهها بعد دیده شود .
▫️گروه سوم از بیماریهای مادرزادی قلبی بیماریهای هستنند که در انها یکی از دریچه های قلبی آ ئورت (AS) یا دریچه ریوی (PS) یا رگ آ ئورت تنگی داشته باشد (COA). در این گروه از بیماریها اغلب کبودی وجود ندارد.

Leave a Reply

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Related Post

گوشت قرمز خطر ابتلا به بیماری های قلبی را از طریق باکتری های روده ای افزایش می دهد!گوشت قرمز خطر ابتلا به بیماری های قلبی را از طریق باکتری های روده ای افزایش می دهد!

▫️محققان موفق به کشف دلایلی شدند که نشان می دهد رژیم غذایی گوشت قرمز چگونه با باکتری های روده ای در ارتباط است و می تواند خطر ابتلا به بیماری