فواید شکلات

▫️تحقیقات اخیر دانشمندان نشان داده، مصرف شکلات از ابتلا به دیابت و بیماری های قلبی و ضربان نامنظم قلب جلوگیری می کند.
▫️نتایج برخی مطالعات نشان داده، شکلات تلخ فواید بیشتری نسبت به سایرین دارد. شکلات تلخ بیشترین محتوای کاکائو را داشته و از بالاترین میزان آنتی اکسیدان ها به خصوص فلاوونوئیدها، برخوردار بوده که می تواند از برخی آسیب های سلولی جلوگیری کند.
▫️علاوه بر این بررسی ها نشان داده، مصرف شکلات همراه با چای و قهوه که سرشار از آنتی اکسیدان پلی فنول اند، فوایدی نیز برای کاهش خطر کاردیومتابولیک دارد. کاردیومتابولیک احتمال ابتلاء فرد به دیابت، بیماری قلبی و سکته مغزی را نشان می دهد.
▫️شکلات با بهبود سطح آنزیم های کبدی و محافظت در برابر مقاومت به انسولین خطر کاردیومتابولیک را کاهش می دهد. علاوه بر این، مصرف شکلات ضربان قلب را منظم کرده و این وضعیت خطر ابتلا به بیماری های قلبی و سکته مغزی را تا ۲۰ درصد کاهش می دهد.
البته ذکر این نکته نیز حائز اهمیت است که مصرف بیش از حد شکلات با توجه به مقادیر بالای قند و چربی آن به پوسیدگی دندان و چاقی منجر می شود.
به منظور پیشگیری از عوارض مصرف بی رویه شکلات، متخصصان تغذیه مصرف متعادل آن را توصیه کرده اند.
Honor Whiteman. Chocolate may cut risk of irregular heartbeat by a fifth.” Medical News Today. MediLexicon, Intl., 24 May 2017

Leave a Reply

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Related Post

نقش سیستم ایمنی در تنظیم فشار خوننقش سیستم ایمنی در تنظیم فشار خون

▫️مطالعات جدید محققان دانشگاه ادینبورگ بریتانیا نشان می دهد نوعی سلول ویژه ایمنی نقش مهمی در تنظیم فشار خون دارد.
▫️در این مطالعه محققان نوعی از سلول های سفید خون به نام «ماکروفاژ» را مورد بررسی قرار دادند.
– نقش ماکروفاژ ها شناسایی و انهدام بقایای ناشی از جراحت و عفونت است. سلول های ایمنی همچنین ضایعات سلولی غیر قابل استفاده را نیز از بین می برند.
▫️ادامه مطالعات نشان می دهد ماکروفاژ ها وظیفه دیگری نیز دارند که مصرف مولکول های اندوتلین است. اندوتلین هورمونی است که در تحریک عروق خونی نقش دار د و می توان با کنترل میزان آن، به استراحت (relax) عروق خونی و کاهش فشار خون کمک کرد. این دستاورد نقش مهمی در توسعه روش های درمانی موثر برای کنترل فشار خون دارد.
▫️به طور متوسط از بین هر سه فرد میانسال، یک نفر به این عارضه مبتلاست. فشار خون مهمترین عامل بروز بیماری های قلبی و بیماری های قلبی مهمترین عامل مرگ و میر در سراسر جهان است.
▫️نتایج این مطالعه در نشریه
European Heart Journal
منتشر شده است.

نتایج تحقیق تازه؛ دانشمندان سن اوج کارایی مغز را کشف کردند!نتایج تحقیق تازه؛ دانشمندان سن اوج کارایی مغز را کشف کردند!

▫️تیمی مرکب از سه موسسه دانشگاهی در اروپا طی تحقیقی سن اوج کارآیی مغز را دریافته‌اند. بنابر نتایج این پژوهش (https://bit.ly/3obGpgA)، توانایی‌‌های رفتاری مغز انسان در ۳۵ سالگی به اوج خود می‌رسد و سپس از سن ۴۵ سالگی افت می‌کند.

▫️دانشمندان از سه موسسه پلی‌تکنیک پاریس، دانشگاه اراسموس روتردام و دانشگاه ماکسیمیلانس مونیخ در این تحقیق برای دریافتن سن بهینه مغز عملکرد ۲۴ هزار شطرنج‌باز حرفه‌ای را در ۱۲۵ سال (از ۱۸۹۰ تا ۲۰۱۴) مورد بررسی قرار دادند.

@SciJournals

با خوردن ۵ نوع میوه، عمیقترین خواب را تجربه کنیدبا خوردن ۵ نوع میوه، عمیقترین خواب را تجربه کنید


تخمین زده می شود که ۴۰ تا ۵۰ درصد جمعیت عمومی در ایالات متحده از اختلالات خواب از جمله بی خوابی رنج می برند. بی خوابی مزمن خود عامل ابتلا به اضطراب، افسردگی و حملات هراس است.
به گزارش آوای سلامت به نقل از livelovefruit اگرچه داروهای رایج برای درمان بی خوابی توسط پزشکان یا روان پزشکان تجویز می شود اما ثابت شده مصرف برخی اقلام غذایی بخصوص میوه ها، نقش مهمی در افزایش کیفیت خواب و جلوگیری از بروز اختلالات خواب دارد:

گیلاس: ملاتونین هورمون مسئول چرخه خواب و بیداری و ساعت داخلی بدن است و گیلاس منبع غنی از این هورمون محسوب می شود. مطالعات نشان داده که مصرف آب گیلاس برای دو بار در روز و به مدت دو هفته، باعث افزایش ۹۰ دقیقه ای زمان خواب در کسانی می شود که از بی خوابی رنج می برند. مصرف گیلاس باعث افزایش طول عمر نیز می شود.

انگور: درست مانند گیلاس، منبع غنی از ملاتونین است. اگر انگور در مقادیر زیادی قبل از خواب مصرف شود، به ترویج خواب بدون وقفه کمک می کند. علاوه بر تاثیر عمیق انگور روی کیفیت خواب، این میوه سرشار از آنتوسیانین و رزوراترول است که هر دو آنتی اکسیدان هایی هستند که سیستم ایمنی بدن را تقویت می کنند.

موز: حاوری تریپتوفان است و تریپتوفان توسط بدن برای تولیدHTP-۵استفاده می شود. ملاتونین و سروتونین به نوبه خود توسط ترکیبHTP-۵تولید می شوند و هر دو برای بهبود کیفیت خواب موثرند. موز همچنین حاوی پتاسیم است که به منجر به جلوگیری از وقفه خواب شبانه می شود. اگر تجربه خواب خوبی را در طول شب ندارید، حدود نیم ساعت پیش از خواب یک عدد موز را با یک لیوان شیر ولرم مخلوط کنید و آن را بخورید.

سیب: حاوی مقادیر زیادی ویتامین ها و پلی فنول ها است. ویتامین ث و ویتامین ب ۶ موجود در سیب منجر به بهبود تنفس، کنترل فشار خوون، کمک به استراحت بدن و کاهش استرس در هنگام خواب می شود. ویتامین ب ۱۶ موجود در این میوه به انتشار سروتونین کمک می کند. پلی فنول های موجود در سیب باعث تنظیم سطح قند خون در هنگام شب می شود.

بادام: بادام سرشار از منیزیم است و افزایش سطح این ماده معدنی در بدن می تواند باعث ریلکس شدن عضلات و بالا رفتن کیفیت خواب در افراد مختلف شود. به علاوه، پروتئین مرغوب موجود در بادام می تواند سطح قندخون را در طول خواب ثابت نگه دارد. ثابت ماندن قندخون در طول خواب باعث می شود پریدن از خواب و احساس گرسنگی در طول شب به حداقل ممکن برسد. به همین دلیل بهتر است در وعده شام، حدود ۳۵ گرم بادام خام را به سالاد خود اضافه کنید یا ۴ تا ۵ عدد بادام را یکی، دو ساعت پیش از خواب میل کنید.